2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خانوما خوردن توت فرنگی و باقالی و سبزی خوردن ضرر نداره؟؟؟ روز دوم انتقالم اینارو خوردم البته تو ...

من خوردم سبزي خوردن رووو البته سه چهارروز بعد انتقال تقريبا همشو خوردم جز جعفري و نعنااا

توت فرنگيم يكي از بچه ها گفت براي لانه گزيني هوبه و دياد خورده بود و خداروشكرم مثبته

میگم خانوما خوردن توت فرنگی و باقالی و سبزی خوردن ضرر نداره؟؟؟ روز دوم انتقالم اینارو خوردم البته تو ...

باقالی رو دیگه نخور ضرر نداره ها ولی خب یکم بد قلقه برا بعضیها .

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزیزم ..خوب پس خداروشکر قطع شده انشاالله که تا به دنیا اومدن نی نی قشنگت دیگ لک نداشته باشی و ...

فدات بشم ان شالله با دعاهاي شمااا

عاره از روزي كه مامانم رفته ظرف و غذا درست نكردم خواهرم داره انجام ميده غذا دست و پا شكسته بالاسرشم،ولي خوب غذاي پسرمو گرم كنم بيارم بدم و ببرم و يا غذاي خودمو بيارم و ببرم انجام ميدم سراميكاهم دو سري نشسته نشسته روزمين تميز كردم

البته اونسري شياف كامل بودم و استراحت مطلق فقط براي دستشويي بلند ميشدم ولي تا٤/٥ ماه لكه بيني داشتم شايد از اسپرين بود چون اصلا قطع نكرد برام اونسري

عزیزم انشاالله چله ات تموم نشده خدا برات معجزه کنه طبیعی مامان شی و اثرات این دعا برگرده به زندگیت . ...

قربووونت برم عزیزم😭😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برا روز ۱۱ سیکل ضخامت ۱۱ خوبه؟ مرسی عزیزم همچنین شما

خوبه عزیزم

به دکترت اعتماد کن

اگر تشخیص داده رحمت آماده ست دیگه به دلت بد راه نده🥰🥰🥰

من مشکلم ضخامته

من تا قبل کورتاژ همیشه ضخامتم عالی بود دعام کن منم به زودی بتونم برم برا انتقال

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چرا عزیزم بتا پایین اومده بود شده ۲😭

الهی 

خیلی متاسفم عزیزم😔😔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها من همسرم از این ویروس جدیده که شدید میزنه به دستگاه گوارش گرفته، از دیشب علائمش یهو شروع شد ش ...

نه ان شالله كه نگرفتي،گوارشتم من كلا يبوستم كافيه استرس بگيرتم قشنگ اوكي ميشم شايد از فكرو خياله

ولي خداي نكرده ديدي واقعا جدي دكتر برو 

ممنون عزیزم نه من ۲۶ آز دارم انشاالله همه تو این تاپیک به زودی از چشم انتظاری دربیان منم جزوشون باشم

الهی آمین نیکاد جان

ایشالله دیگه داری از چشم انتظاری درمیای فدات شم

من خوردم سبزي خوردن رووو البته سه چهارروز بعد انتقال تقريبا همشو خوردم جز جعفري و نعنااا توت فرنگيم ...

من اصلا نعنا دوست ندارم نمیخورم ولی جعفری رو‌خوردم سبزی برا یبوست گرفتم بخورم‌ که فیبر داره خوبه نمیدونستم استرس میگیرم که بخورم یا نه ولی خوبه توت فرنگی خوردم این چند روز تقریبا هر روز خوردم خیلی دوست دارم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من جنین دارم مرکز شهرمون ولی دو روزه ان حالا نوبت مرکز مام گرفتم احتمال زیاد بیام از اول شروع کنم

چرااا ؟از كجا معلوم يبار ديگه امتحان كن ان شالله كه اينسري نتيجه ميگيري نيازي به بانكچر مجدد نباشه

چند تا انتقال منفي داشتيد؟

نه عزیزم جنین هام ضعیف بود من ذخیره تخمدان هفت دهم و تخمکام خوب نبودن جنین ضعیف بود و نمی‌گرفت این س ...

عه تخمکای منم اینجوری بود هماهنگ رشد نکرده بودن چندتا ۱۱ و ۱۳ و... و چندتا ۱۸ و ۱۹ و... دکتر گف روز ۱۱پانکچر بشم چون اگه منتظر میموندن بزرگا از دست میرف. 

این دفعه ک رفته بودم مثلا سیکل دوباره شروع بشه پرسیدم چیکار باید بکنم ک هماهنگ با هم رشد کنن. گف حتما روز اول پریود بیا . معلومه ی تعداد فولیکولا زودتر دست ب کار میشن و روز سوم برا امثال من دیره.

الان برام جالب بود ک با روش شانگهای شما نتیجه گرفتین❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱