2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
معمولا تا سونوقلب ميگن بزن ولي من خودم به دكترم گفتم تبديل به شياف كنه اگه خودت ميزني امپول بهتره از ...

همین چون خودم میزنم دردسره برام

میدونم بیرونم سخته هرروز بری و بیای

حالا ببینیم خدا چی میخواد و چجوری پیش میره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما بذار ۴۸ ساعت کامل از قطع شدن لکه بینیت بگذره بعد آنوکسا رو شروع کن، آسپرین هم حداقل ۴ روز ...

اصلا انوكسامو قطع نكرد چهارشنبه نوبت دارم بنظرت يهفته نخورم اسپرين مشكليه؟؟ چون براي مصرف مجددش اصلا چيزي نگف 

چرا عزیزم بتا پایین اومده بود شده ۲😭

ان شاالله مصلحت و خیر خدا تو طبیعی باردار شدنت باشه

میدونم الان سخته برات اما ان شاالله ی جوری سوپرایزت کنه ک خودت هم باور نکنی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه عزيزم من از تهرانم بيمارستانم بهمن بود شما كي بسلامتي ميريد براي سيكل انتقال🤩

والا من مهر انشالله میرم . اگه خدا بخواد . دختر چرا تیکر نمیزاری ما ذوق کنیم دلگرم بشیم ؟؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

میگم خانوما خوردن توت فرنگی و باقالی و سبزی خوردن ضرر نداره؟؟؟ روز دوم انتقالم اینارو خوردم البته توت فرنگی زیاد خوردم ولی باقالی پلو درحد چند قاشق و سبزی خوردن هم کم خوردم آخه شنیدم میگن جعفری و ریحان و شاهی خوب نیس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏