2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
مبارک باشه عزیزم، خیلییی خوبه من که از مجردی استفاده میکردم نمی‌ذاره عفونت بگیری ترشحات هم نرمال می‌ ...

ممنونم عزيزم دكتر منم گفت يساعت من دو ساعت ميخابم😅ولي ديگه همون يساعت رو مجبورم پاشم😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان تو چقدر همه کارهات و حافظه ت شبیه یکی از دوستامی تو تاپیک اقدام بارداری اونم دیگه الان ...

فدات بشم ان شالله با دعاي شما دوستان 🤲🥰

ذهنم بايد دسته بندي باااشه وگرنه ياري نميكنه🤣

ان شالله ده روز ديگه با يبتاي عالي مياين🤲😘😍🤩

سلام دوستان من امروز دوتا بی بی زدم یکی کاملا منفی بود وانیکی کمی هاله داشت،دیگه امیدی بهش ندارم،خوا ...

من به شوهر نخود اب پخته میدادم فرتیل اید ..جلبک اسپیرولینا  و جلبک الگومد و گرده نخل نر یکم بهتر شد 

واییی قربونت برم ان شاءالله که همه نتیجه خوب بگیرن و هیچ منتظری در حسرت انتظار نمونه خدا به دل هممون ...

عزيزمي ان شالله ده روز ديگه با يبتاي عالي مياي  تا اخرش بارداري راحتي پيش رو داشته باااشي به اميد خدااا🥰😍🤲

سلام عزیزم امروز رفتم دکتر که البته روز سیزده پریودم بود دکتر گفت ما فرض رو روز دوم میزاریم و استراد ...

اي جانم بسلاااامتي ان شالله كه خيره و اين دفعه  صاحب يدوقلوي ناز ميشي و ميشوره ميبره هرچي سختي  كه تو اين راه كشيدي😘🤩🥰🤲

گلم من دفعه اول که سیکلم کنسل شد روز دوازدهم یه لکه صورتی خیلییییی محو روی دستمال دیدم که اصلا شک دا ...

خخخ جالبه شمااینهارومبگید, دوستمون10ضخامتشه. من سه بارقبلی که انتقالم کنسل شد ضخامتم5.7یا6میشد هی کنسل. ولی لک یاچیزی نمیدیدم😑😑😑عجب داستانهایی داریم

خیلی سخته کنسل شدن سیکل هم برای من سه بار اتفاق افتاد

سلام دوستان من امروز دوتا بی بی زدم یکی کاملا منفی بود وانیکی کمی هاله داشت،دیگه امیدی بهش ندارم،خوا ...

اگر ميكرو نميخاي بري محكم تصميمتو بگير چون تا سنت بايينتره خوب راحتتر جواب ميگيري تا اينكه بعد چند سال باز بگي چراهمون موقع پشت هم ادامه ندادم

ولي اگه كلا بيخيالش شدي

مولتي ويتامينايي كه بچه هاا به همسرشون دادن رو بپرس 

هم گياهي مثل خرنوب،صعلب بستني، پودر درخت نخل، دوسين، صبحانه پياز و تخمر غ محلي و خرمااا هم دركنارش بده و تقويتش كنه ان شالله كه به اميد خداااا طبيعييي نتيجه ميگيري وصاحب اولاد صالح و سالم ميشي و دختر قشنگتم دلش شاد ميشه

گف امروز ظهر بزنم. بنظرت خون بند میاد؟

زهرهزجون انشالله كه دكترت بهترين تصميم رو برات ميگيره و خيره درسته ادم ناراحت ميشه اگر كنسل بشه😞ولي به اين فكر كن مهم نتيجشه با يكي دوماه اينور اونور فرقي نداره

ان شالله با اين انتقال صاحب يدوقلوي ناز و سالم و صالح ميشي همه استرسااا همه سختيااااكه كشيدي رو برات جبران بشه

اگر ميكرو نميخاي بري محكم تصميمتو بگير چون تا سنت بايينتره خوب راحتتر جواب ميگيري تا اينكه بعد چند س ...

عزیزم میکرو برام سخته جدا از هزینه زیادش ،رفت وامدش برام سخته واینکه دخترم امسال مدرسه اش شروع میشه دیگه اصلا نمیتونم تهران برم،دیگه امیدی به بچه دوم ندارم اما میگم یه بارم خرنوب استفاده کنم شاید ج داد هرچند امیدی ندارم

سلام دوستای گلم😍❤️   تصمیم گرفتم این چهل روز ک چله اش خیلی توصیه شده، دعای یستشیر رو هر روز ب ...

عزیزم انشاالله چله ات تموم نشده خدا برات معجزه کنه طبیعی مامان شی و اثرات این دعا برگرده به زندگیت ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم