2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046346 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم گرچه معلوم نیست.من استراحت نسبی یکم بیشتر داشتم.برای نماز وسرویس بلند میشدم هر دوساعت ی چ ...

اخی من اکثرا رومبل میشینم. برو دختر خوب مثبتی تو عزیزدلم. اصلاهم به چیزای منفی فکرنکن عوضش امروز دورکعت نماز حاجت واسه حضرت معصومه بخون وخودت وماهاروهم دعاکن😍😍

عاره مشاوره كه خيلي وقته تو فكرمه ولي دنبال خوبشم نميدونمم از كجا بايد پيدااا كرد اگه كسي يمشاوره خ ...

منم کسی رو نمیشناسم ولی میپرسم اگه از دوستانم کسی سراغ داشت اطلاع میدم بهتون .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزدلم. نه اتفاقا میگشتم پیداش نکردم عزیزم راستش انشالله خدا حاجتدل دل شماروهم بده انشالله

ممنونم عزیزم .🙏🏻😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه من کلا خودم تخمکم‌کم‌بود ، اونا آمپول رو‌اشتباه نوشته بودن‌ولی من‌ فهمیدم‌ زدم ، کلا اشتباهشون‌زی ...

دقیقا ناچاریم هر چیزی میگن اجرا کنیم 

دخترا چقدر اشک ریختم تمام روزهای خودم جلو چشمم اومد ان شالله بزودی نتیجه بگیرید تا اخر امسال خبر بار ...

ببخشید باعث ناراحتیت شدم عزیزم ان شاالله با دعای شما همگیمون مادر میشیم تا اخر امسال 🙏🏻🙏🏻 ان شاالله شما هم خیلی زود دختر عزیزت رو بغل بگیری 😍😍😍

عزیزم انشاءالله خدا شادت کنه.منم همینم یه لحظه امیدوار میشم بعد دوباره توفکر میرم میگم که همه کار کر ...

ان شاالله خدا دل هممون رو بزودی شاد کنه 😍😍😍

ببخشید میپرسم مشکلتون چی بوده من خودم ذخیره پایینم و همسرم مورفو صفر شنیدم برای اینایی که ذخیره اش ...

ما هم دقیقا مشکل شما رو داریم و بیشتر مششکل همسرم بود سری اول .خیلی ها راضی بودن ازشون و نتیجه گرفتن ولی من نه.ناچارم جنین دارم بهمن و چون ضعیفن نمیتوتم مرکز دیگه انتقال بدم میترسم ریسک کنم  .شما چون هنوز شروع نکردین من پیشنهاد میکنم مام رو انتخاب کنین .

انشاءالله عزیزم سعی کنیم فکرای مثبت بکنیم تاجذبشون کنیم😍

اره خیلی دلم میخواد مثبت فکر کنم ولی انگار در اعماق وجودم منفی هست خیلی سخته 🤦‍♀️🤦‍♀️ولی باید تلاش کرد هر چند سخته توکل بخدا 🙏🏻🙏🏻

قربونت عزیزم ایشالا به زودی خودت من که دلم برات خیلی روشنه😍😍😍

عزیزم انشالله به سلامتی فرزندتو در آغوش گرفتی. 

بیا از حال خودتو فندوقت خبر بده ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان من دکتر جراح رفته بودم برای نشون دادن سونو سینه گفتن چون ما از داروهای هورمونی استفاده کردیم جز اشخاص با ریسک بالای سرطان پستان هستیم و باید هر شش ماه یکبار معاینه و سالانه سونو و مامو گرافی(۴۰سال به بالا)) انجام بدیم .این حالت بالا بودن ریسک هم تا ۱۰ سال بعد از اخرین داروی هورمونی هستش بعد از اون ریسکمون به اندازه افراد دیگه جامعه میشه .گفتم اطلاع بدم که حتما پیگیری کنین و پشت گوش نندازین