2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میدونی خدا چقدر دوست داره تو این سن خودت تخمک خوب داشتی❤️❤️ان شالله که طبیعی باردار میشی عزیزم

قربونت برم

نغمه جون زورم همینجاس که هیچ مشکلی ندارم

اندومترم بدون دردسر روز ۱۴ میرس به ۹

جنینام برج دوازده ی دونه کامپکت و دوتا ۱۲سلولی a سه روزه بود که گرفت بتام تا نزدیک ۷۰ رفت افت کرد

اینسری دوتا کامپکت و یدونه ۱۰سلولی ab که تا هنوز منفیه

قربونت بشم عزيز دلم فن بيانم اصلاخوب نيست دلم ميخاد هي ويس بدم بريم واتس اپ ،ولي خيلي ميترسم يه ...

😅😅امان از این آشنا دراومدن ..آخه شانس من فکر کن رفتم یه استان دیگ برای دکتر بعد دیدم فامیل درجه یکم اونجاست (البته اون بچه داره)داره منو صدا می‌کنه یعنی رنگ به روم نموند شوک شدم الان هم میرم مرکز کلا خودم میزنم به اون راه که نکنه کسی همشهریم باشه منو بشناسه..خدا من رو ببخش بفهمم هم کسی همشهریم من میگم از یه شهر دیگه ام🤐🤐

امروز یکم کمتر شده خداروشکر در حد لک قهوه‌ای روی دستمال..دیروز دیگ مفنامیک اسید خوردم گفتم کم شه ..حالا فردا میرم همش استرس این دارم نکنه پلیپ باشه یا فیبروم تحریک شده باشه بزرگ شده باشه ..تقریبا دیگ فکر انتقال از سرم انداختم با این پریود معلوم دیگ ضخامتم خوب نمیشه داروهارو هم ول کردم فقط کوالی فول میخورم خواهر 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مشكل ازو اسپرم هست؟؟ ان شالله كه ميشه توكل بخداااا

واریکوسل داره مورفو دو درصد که دکتر میگه برای ای وی اف عالیه

راستی برای نغمه نگفتم

سری قبلترش سال ۹۸فقط ۴تا شد که روز انتقال دوتا کامپکت برام موند که فریز انتقال دادم

نمونم چرا انقدر سقط و افت بتا زیاد شده گاهی وقتا میگم چون با دارو بنده داروهای ایرانم همه اشغالن

نميدونم واقعا 

والا من اين سري از انگليس واسم استراديول و فوليك اسيد اينا فرستادن

ولي نتيجه نگرفتم اصلا ربطي نداره

اي دفعه باز ايراني استفاده ميكنم همه رو ببينيم چي ميشه 

ان شاالله که مثبت بشین و این نی نی ها تا اخر براتون بمونن😍🙏🏻🙏🏻.از رکسانا شما خبر ندارین که چکار ...

ممنون عزیزدلم. نه اتفاقا میگشتم پیداش نکردم عزیزم راستش

انشالله خدا حاجتدل دل شماروهم بده انشالله