2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
دوستان من دکتر جراح رفته بودم برای نشون دادن سونو سینه گفتن چون ما از داروهای هورمونی استفاده کردیم ...

منم از ديشب شديدا فكرم شده كيست هاى سينه هام

با اينكه دو سه تا بودن و كوچيك ولى شش ماه ى بار بايد برم سونو چك كنم

اينماه بايد ميرفتم ك خورد ب انتقالم ديگه صبر ميكنم ان شاالله بعد از مثبت شدن تتيجه م ميرم

فقط ميترسم از اينكه نياز ب دارو پيداكرده باشم بخاطر اين هورمونها و اگر باردار بشم چى؟ داروهاش ضرر نداره؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله این بار باذدار میشی وبه سلامت نینیاتو بغل میگیری

ممنون پروانه جون انشاالله برا خودتم راستی خودشون برام آسپرین تجویز کردن روزی یه دونه باید چندساعت فاصله بندازم یا داروهای دیگم؟؟ و اینکه ویتامین دی روزی یه دونه ۲۰۰۰ و ویتامین ایی ۲۰۰ دو روز یکی میخورم گفتن قط نکن بخور به نظرت بد نیس؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الهی بحق حضرت معصومه خدا دوتا نی نی خوشگل تو دلت بکاره ،🙂🤲

ممنون الهی آمییین انشاللله تو این روز عزیز همه حاجت روا بشن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام انشالله که عیدیتونو از خانم حضرت معصومه میگیرید انشاالله که محکم می‌چسبه شکمتون و با یه بتاي خو ...

سلام عزیزم الهی آمیییین اره واقعا تو این روز عزیز حاجت منم روا بشه

سلام انشالله که عیدیتونو از خانم حضرت معصومه میگیرید انشاالله که محکم می‌چسبه شکمتون و با یه بتاي خو ...

انشاالله خودتم مثبتی نسرین جونم 

منم از ديشب شديدا فكرم شده كيست هاى سينه هام با اينكه دو سه تا بودن و كوچيك ولى شش ماه ى بار بايد ب ...

ان شاالله بعد از مثبت شدن برین چک اب.داروی خاصی که نداره یعنی به من دارو نداد فقط گفت هر ۶ ماه بیا معاینه سالی یکبارحتما سونو ومامو .من خیلی کیست داشتم برای فرد معمولی این کیستهایی که داریم چیزخاصی محسوب نمیشه برای ماهایی که داروی هورمونی استفاده میکنیم باید چکابمون دقیقتر باشه تا قبل اینکه بهشون بگم  ivf کردم گفتن دوسال یکبار بعد از اون گفتن ۶ ماه یکبار 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

دوستای عزیز یه راهنمایی میکنید؟ به نظرتون ویتامین هامو ادامه بدم یا قط کنم؟؟ شماهایی که داشتید چیکار کردید بعده انتقال قط کردید یا نه؟؟ ویتامین ای و دی رو میگم

منم از ديشب شديدا فكرم شده كيست هاى سينه هام با اينكه دو سه تا بودن و كوچيك ولى شش ماه ى بار بايد ب ...

هیچ تو فکرشون نباش..منم دارم..سه سال پیش سونو دادم دیگه هم نرفتم..فقط بعد انتقال دو هفته درد شدید داشتن که حتی تو خواب پهلو به پهلو میشدم می خواستم از دردشون جیغ بکشم ولی  بعد مثبت شدن یواش یواش  کم  شد دردشون..الانم که اصلا درد ندارن .حالا باید ببینم تو شیردهی چه تاثیری دارن کیستا

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
دوستای عزیز یه راهنمایی میکنید؟ به نظرتون ویتامین هامو ادامه بدم یا قط کنم؟؟ شماهایی که داشتید چیکار ...

دی که من خودم میخورم دکترگفت ادامه بده. راجب ای. دقیق نمیدونم اما فکر نمیکردم اشکالی بکنه

بله عزیزم عالیه ان شاالله که نتیجه مثبت میگیری به حق این روز عزیز 🙏🌹

میگم عزیزم پس چرا دکتر به من یک چیزی گفت؟؟ من ضخامتم که پایین بودمجبور به پی ارپی... گفت برای انتقال بایدضخامت بین8تا10باشه کمترو بالاتراحتمال گرفتن کم میکنه

ان شاالله بعد از مثبت شدن برین چک اب.داروی خاصی که نداره یعنی به من دارو نداد فقط گفت هر ۶ ماه بیا م ...

اععع واقعا؟؟!! من خودم ریزکیست دارم اما چندساله نرفتم سونو. بفکرانداختی بعدازمایشم حتمامیرم