2777
2789
عنوان

شوهر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 66 پست

عزیزم مذهبی با داشتنه عقاید بسته فرق داره 

اسم مذهبی ها واقعن بد در رفته

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مذهبی با داشتنه عقاید بسته فرق داره اسم مذهبی ها واقعن بد در رفته

اتفاقا مذهبی واقعا سخته برا غیر مذهبی. نمی‌دونم چرا مذهبی ها خودشونو بهترین می‌دونن. من شوهری می‌خوام که باهام مهمونی بیاد پایه تفریح باشه 

الان افکار مذهبی بده ؟ :)

نه خیلیی خوبه اصلا عالیه

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

وای فقط این خانوم هایی که اومدن از مذهبی دفاع کنن🤦🏻‍♀️

واقعا چه خبرا گلم؟ کلا مفهوم تاپیک رو نگرفتی خوشگل

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

نه جایی نمیره خانواده خودشم اگه بفهمن پوستشو میکنن. خانواده ما هم که خیلی آزادیم نسبت به اونا بازم م ...

عزیزم منم نمیخورم چون بهم نمیسازه ولی اون میخوره... کابوس از جایی شروع میشه که شروع کنه دنبال جا گشتن و بیرون رفتن و جواب تل ندادن و.... پس بیخودی زندگیتو زهر نکن اجازه بده و کنار بیا ! خونه ی خودش مست باشه هیچ اتفاق بدی نمیوفته گلم.