2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
لاهوتي توو مام

والله داداشم خواست انجام بده تو مام مشکل داشتن گفتن میخوایم پسر بزاریم گفت بهتره انجام ندید دیگه نمیدونم خدا کنه این بار نتیجه بگیری ولی خیلی سخته بیبیچک امیدوارت کنه بعد ازت منفی بعضی وقتا دودل میشم بیبیچک بزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم من همچین آدمی باشم که بغل باباشم ندم😀

عاره باباااا اين همه خون دل خورديم مگه الكيه من روز سوم پسرم اب دهنش پريد تو گلوش همون موقع زنعمو همسرم زنگ زده بود براي عرض تبريك نميدوني من چه داد و بيدادي راه انداخته بودم ترسيدم خفه بشه چون نفسش يدقيقه رف قشنگ بعدم انقد گريه كردم همسرمم ميگفت ابرومون بردي😅😅😅بعدش حالم بهتر شد زنگ زدم عذر خواهي🤦🏻‍♀️

والله داداشم خواست انجام بده تو مام مشکل داشتن گفتن میخوایم پسر بزاریم گفت بهتره انجام ندید دیگه نمی ...

اره واقعا بدههه

انشالله واسه هيچكس اينجوري نشه 

از همه بدتر اينه ك بيشتراز ي جنين انتقال نميدن هردفعه برام🤦‍♀️

اره واقعا خيلي بده خيلي درد دارم انشالله كه خودت مثبت بشييي مهربونم😍

میگم شما از مام راضی هستی ؟ چندمین انتقالته ؟ زن داداشم هی میگه برو مام اولین انتقال مثبت میشی همه مثبت میشن اونجا ولی ظاهرا اونجام منفی زیاد داره 

میگم شما از مام راضی هستی ؟ چندمین انتقالته ؟ زن داداشم هی میگه برو مام اولین انتقال مثبت میشی همه م ...

اره خيلي خوبه ولي من فعلا نتيجه نگرفتم ولي بيشتريا دور و اطرافم نتيجه گرفتن

خواهرشوهرمم توو مام مثبت شد و الان خداروشكر بچش سه ماهشه

ممنون از دلداریت عزیزم توکلم به خداس

عزیزم انشاالله خدا بهتون دوقلو بچه بده عوض این همه انتظارتون دربیاد 🙏🙏🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
میگم شما از مام راضی هستی ؟ چندمین انتقالته ؟ زن داداشم هی میگه برو مام اولین انتقال مثبت میشی همه م ...

من تا حالا دو تا انتقال منفي داشتم 

دوبارم پانكچر شدم همشم مام بودم

عاره باباااا اين همه خون دل خورديم مگه الكيه من روز سوم پسرم اب دهنش پريد تو گلوش همون موقع زنعمو هم ...

عزیز دلم.واقعا حق داشتی

باور میکنی نوزاد ابجیم تب داشت نه شیر میخورد نه غذا کمکی تو مسافرت بودیم.هرجا متخصص وبیمارستانا شهرا میبردیمش میگفتن سالمه.کم کم من افسرده شدم

روز چهارم نشستم گریه کردن آبجی نزدیک ۱۵سال از من کوچکتره

میگفت بجای اینکه دلداری به من بدی داری گریه می‌کنی