2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
اگه دوبرابر نشه یعنی باردار نیستم

عزيزم منم بيبي چكام تا روز ١١ هرروز پررنگ تر ميشد 

ولي روز ١٤ از دادم عددش دقيقا ١١ بود

دكترمم گف منفيه ولي اگه شك داري برو دو روز ديگه تكرار كن

ك من فرداش بيبي زدم باز ك منفي شد كامل و ديگه ازمايش ندادم

واقعا هم مهلوم نيس دليلش چيه اينكه بيبي چك مثبت ميشه ولي ازمايش منفي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی ضعیف باشه دیگه رشد نمیکنه

بله متاسفانه دکتر من میگفت تو تعیین جنسیت جون یه سلول برمیدارن جنین ضعیف میشه خیلیم پیش میاد برایه من قلبشم تشکیل شد ولی اخر سر ضعیف بود نموند بد به دلت راه نده انشالله برایه شما اونجوری نیست

عزيزم منم بيبي چكام تا روز ١١ هرروز پررنگ تر ميشد  ولي روز ١٤ از دادم عددش دقيقا ١١ بود دكترم ...

خواهر اون موقع جنینت لانه گزینی کرده ولی نتونسته به رشدش ادامه بده بتا تو خون تا حدیم بالا میاد وبعد شروع به پایین اومدن میکنه تو بارداری طبیعی بهش میگن بارداری شیمیایی

بله متاسفانه دکتر من میگفت تو تعیین جنسیت جون یه سلول برمیدارن جنین ضعیف میشه خیلیم پیش میاد برایه م ...

دكتر من ميگه اصلا تاثير نداره تعيين جنسيت توو مثبت و منفي شدن

من نميخواستم بكنم ولي وقتي اين حرفو زد منم انجام دادم

البته ك هنوز جواب نگرفتم

خواهر اون موقع جنینت لانه گزینی کرده ولی نتونسته به رشدش ادامه بده بتا تو خون تا حدیم بالا میاد وبعد ...

اره فك كنم همچبن اتفاقي افتاده چون الان ك پريود شدم رحمم داره كنده ميشه حتي لخته هم زياد دارم مني ك هميشه پريودم سبك بود و كوتاه 

دكتر من ميگه اصلا تاثير نداره تعيين جنسيت توو مثبت و منفي شدن من نميخواستم بكنم ولي وقتي اين حرفو ز ...

دکترت کیه الان همه همینو میگن چون جنین دستکاری میشه حتی تو مام اگه بچه نداشته باشی توصیه نمیکنن انجام بدی میگن ضعیف میشه

اره خ‌واهر اون موقع لخته های زیادیم دفع میکنی 

عزیزم درک میکنم چی میگی اتفاقا میخواستم بگم وقتی انشاالله بچه دوم بدنیا آوردین پسرتون خیلی بهتر میش ...

قربونت بشم عزيز دلم فن بيانم اصلاخوب نيست دلم ميخاد هي ويس بدم بريم واتس اپ ،ولي خيلي ميترسم يهو فاميل ازاب در بيايم😂😂😂😂

لكه بينيت بهتر شده؟؟

دکترت کیه الان همه همینو میگن چون جنین دستکاری میشه حتی تو مام اگه بچه نداشته باشی توصیه نمیکنن انجا ...

اره واقعا خيلي بده خيلي درد دارم

انشالله كه خودت مثبت بشييي مهربونم😍