2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فكر ميكردم خودم به علت ضعيف بودنم انقد اسيب ديدم هستن كسايي كه محكمنن و ميتوننن ميگم من نمونش همس ...

عزیزم درک میکنم چی میگی اتفاقا میخواستم بگم وقتی انشاالله بچه دوم بدنیا آوردین پسرتون خیلی بهتر میش رفتاراش ..یعنی من نزدیکامون دیدم که بچه اول شلوغ و بهانه گیر بودن ولی با اومدن بچه دوم بهتر شدن انگار دیگ حس بچه بزرگ میگیرن خود شما هم راحت تر برخورد می‌کنی با دومی با حساسیت کمتر ..ممنون که سعی میکنی آروممون کنی با حرفات😍🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه عزیزم همه نمیبینن من سری پیش مثبت شدم نداشتم این سریم امروز روز ۸ خبری نیست خیلیا مثبت شدن و لک ن ...

سلام پروانه جونم انشالله اینس ی هم مثبتی، سری پیش ترشح هم داشتی؟ من از امروز ترشح دارم ببخشید شورتم همش خیس میشه 🙈🙈

سری قبل شیاف داشتم که ترشح عادی بود به خاطر شیاف ولی این سری شیاف ندارم 

سلام پروانه جونم انشالله اینس ی هم مثبتی، سری پیش ترشح هم داشتی؟ من از امروز ترشح دارم ببخشید شورتم ...

من سری پیش داشتم این سری کمتره بعضی وقتا هست بعضی وقتا نیست فکر کنم برای شیاف باشه برایه من انشالله به حق ۵ تن باردار بشی

من سری پیش داشتم این سری کمتره بعضی وقتا هست بعضی وقتا نیست فکر کنم برای شیاف باشه برایه من انشالله ...

انشاالله خودتم باردار بشی من برای تمام دوستانی که انتقال دادن تا جایی که خاطرم بوده صددتا صلوات نذر کردم و هدیه کردم به حضرت ام البنین و حدیث کسا خوندم انشالله همگی مثبت بشیم 

🤲🤲🤲