2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
جنینت چند روزه بود اگه ۵روزه باشه نینیامون هم سنن😁😁😁😁

سه تا پنج روزه انتقال دادن برام روز چهارشنبه نه صبح انتقال دادم انشاالله که برای همه مثبت بشه ما هم در کنار اونا و تا آخر بارداری خوبی داشته باشیم الهی آمین، یا رب العالمین 🤲🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مرکزت خبر دادی نگفتن تکرار کن باید رشدشو بررسی کنن هر ۴۸ ساعت اگه دوبرابر بشه که حاملگی نرماله چن ...

جواب نمیدن، خودشون گفتن دهم آزمایش بده،تکرار هم برای ۵شنبه برام نوشته

خیلی مبارکه تیکر ابیت عزیزم الهی پسرت برگرده پیشت

ممنون عزیز دلم، الهی آمییییین، بغضم ترکید از این دعات، با تمام وجودم میگم الهی آمییییییییییین 😭😭🙏🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
غصه نخور منم لكه بيني كه ميديم دنيا رو سرم خراب ميشدالان پسرم كنارم نشسته نترس، الان كه كاري جز استر ...

خدا پسرتو حفظ کنه انشاالله،برای من دو روز پیش لک بود الان شده خونریزی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ناراخت نباش خونریزی تو ای وی اف رایج گلم

خداکنه طبیعی باش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها ببخشيد اذيتتون ميكنم هى سوال   ميپرسم

من شير سويايى ك خريده بودم و هنوز ى پاكت ديگه دارم با طعم كاكائو هست روزى ى ليوان ميخورم

امروزاون يكى پاكت رو تموم كردم يادم اومد كاكائو ممكنه ضرر داشته باشه

يعنى نخورم ديگه؟؟

@هانيلsآريل

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم