2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ممنون عزیزم.بله دو انتقال منفی یا یه سقط داشتم پرد روهم خوردم سرم هم زدم ولی باز نشد.همین که شما میب ...

عزیزم خیلی ها هم جواب گرفتن، تو مام سن خانم براشون خیلی مهمه، حالا حتما یک بار ویزیت بشو باهاشون ببین چی میگن، شما خداروشکر سنت کمه😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا همینم از همه کس فراری هستم و دوری میکنم همش کارم شده تو خونه نشستن و غصه خوردن و ترس از دس ...

بله عزیزم میفهممت انشاءالله خدا یه نگاهی هم به ماها کنه.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بله عزیزم میفهممت انشاءالله خدا یه نگاهی هم به ماها کنه.

ان شاالله 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم خیلی ها هم جواب گرفتن، تو مام سن خانم براشون خیلی مهمه، حالا حتما یک بار ویزیت بشو باهاشون&nbs ...

ممنون عزیزم توکل برخدا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خوووبين من الان كلي گريه كردم پسرم گيج خاب بود طبق معمول مقاومت شديد داره براي خاب بااينكه از ...

عزیزم‌من پیامتو خوندم . میدونم‌الان خیلی ناراحتی . منم یه دختر دارم . میدونم‌مادر بودن سخته .  ببین بعضی از بچه ها یکم قلقشون سخت تره . خب عزیزم سه ماه از خونه نره بیرون بچه دیوونه میشه . میدونم‌مادری حساسی . ولی خب یه پیاده روی ببرش یا گاهی اوقات برین یه جای خلوت بازی کنه . بزار خسته بشه هم اشتهاش خوب میشه هم خسته میشه . عزیزم انشالله که خدا محافظ نی نی تو شکمت بوده . امروزم از دل وروجکت دربیار  اگه خودت نمیتونی بری بیرون بده شوهرت ببرتش . حتی شده تا نونوایی یا سوپر سر کوچه . یا حتی پارک . بزار خسته بشه . بزار بدو بدو کنه . دوچرخه بزار با پدرش بفرست بره دوچرخه سواری . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت برم انشاالله شما و همه ی خانم هایی که باردار هستن هم بارشون رو سالم بزارن زمین ..راست میگی من ...

من فكر ميكردم خودم به علت ضعيف بودنم انقد اسيب ديدم هستن كسايي كه محكمنن و ميتوننن ميگم من نمونش همسايمونو ديدم گرچه از دلش خبر ندارم ولي ميدونم مثل ماهاا خودشووو عذاب نداده داره زندگيشوو ميكنه گرچه گوشه دلش اون غم نبود بچه باهاشه ولي خودشووو نباخته و داره بهترينا تا حاي ممكن براي خودش رقم ميزنه مثل ماها خودش از زندگي ساده محروم نكرده،

عاره بهترين كاررو ميكني من گاهاا عذاب وجدان ميگيرتم ميگم نكنه بخاطر التماسام بوده نكنه به زور خواستم كه پسرم انقد داره اذيت ميشه

ان شالله كه خدا مصلحت و خير تك تك اين بچه هاي تاپيك رو تو بارداري و مامان شدن تا اخر امسال قرار بده و به زندگيشون شادي ببخشه

اينكه ميگه بهت ميگن خوشبحالت بچه نداري واقعاااا بچه مسيوليت سنگينينه بعد مادرشدن رو تك تك كارات تاثير داره اونا بخاطر اون مسيوليت ميگن ولي در كنارشم شيرينيااا خودش داره كه به بارداري دومي و سومي دركنار سرويس شدن ادامه ميدن😅😅ان شالله كه براي شما يدوقلو صالح و سالم باشه  كه نخاين اين مراحل رو از اول برين 

من خودم فقط بخاطر پسرم كه رفتاراش شايد نرمالتر بشه و اينكه حساسيت من نسبت بهش كمتر بشه چون بخاطر اذيتايي كه شديم من كه اينجوري شدم همه كار ميكنم كه كمترين اذيتو نشه و اين شايد داره به ضرر جفتمون داره ميشه 

سلام دوستان خوبم  میشه به این سوال منم جواب بدید  همه لک لانه گزینی رو میبینن؟ برای هنه ...

نه عزیزم خیلی ها لک لانه گژینی نداشتن و مثبت شدن .هر کس علائمش یه جوریه یکسری اصلا علامت نداشتن و مثبت شدن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدا ازشون نگذره بخصوص توی پانکچر اول که آدم خودشم اطلاعاتش‌کمه و در مورد آمپولا خیلی نمیدونه ، برای ...

اوو پس به خاطر همین بود تخمک نداشتین خدا از این دکترا نگذره که ماها براشون مهم نیستیم 

سلام25 هفته29 بوده.نه خداروشکرعلایمی ندارم.دکترمم چیز خاصی نگفته

منم ٢٢هفته ام طول سرويكسم ٣٢ولي خيلي احساس فشار دارم خيلي ميترسم كلافه ام كرده دكتر بهم روزي دوتا شياف با پرولوتون هفتگي داده به شما دارو ندادن ؟؟