2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام خوووبين مامان رقيه منان سارا جان نغمه ونيلوفر جان وهمه بچه هاي منتظر ان شااالله كه امسال ه ...

حق با شماست عزیزم

ممنونم که راهنمایی میکنی😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله شما و نغمه جون وپروانه جون ونسرين جون و خدايا شكرت ويه كاربر ديگه هم بود با شماهاا بود روز ...

قربونت عزیزم

میدونی عزیزم کاملا بهت حق میدم، وقتی ادم این همه سختی برای به دست اوردن چیزی میکشه طبیعیه ترس از دست دادن داشته باشه، من از همین الان میدونم بچه دار شم بیچاره اش میکنم، دلم نمیخواد هیچ کس بغلش کنه😢😢😢 

ان شاالله که با امدن دومی حساسیتتون نسبت به هر دوتا کمتر بشه .بلاخره بچه ها هر کدوم یه جورین .شایدم ...

عاره مشاوره كه خيلي وقته تو فكرمه ولي دنبال خوبشم نميدونمم از كجا بايد پيدااا كرد

اگه كسي يمشاوره خوب سراغ داره ممنون ميشم راهنماييم كنه

يكي از دوستام هي تو استورياش ميذاره كه داره ميره و راضيه ولي ميترسم برم بابت همين اشناااييت

ولي اگه كسي رو پيدا نكنم همون رو بايد برم حتما

ان شالله که مامان شدی عزیزم، علائم خوبی داشتی، ان شالله که دو تا نی نی صحیح و سلامت میان بغلت🙂🙂🙂

فدات شم نغمه عزیز ای خدا اگه بشه، خدا گواه با خوندن پیامتون اشکام سرازیر شد، من خودم تک فرزندم نه خواهر نه برادر، با هر سری منفی شدنم پدرم سالها پیر شد، حضرت ام البنین رو قسم دادم به جان عباسش این سری شرمنده پدرم نشم دیگه طاقت دیدن  غصه خوردن پدرم رو ندارم 

انشاالله شما هم با جواب مثبت دلت شاد بشه 🤲🤲🤲

تشکر عزيزم، هانيل جان من چهارم انتقال دادم آزمایش زد 19 دهم نمیشه زودتر برم آزمایش بدم 

به سلامتی عزیزم نه گلم زودتر بری ممکنه بتا پایین باشه مجبوری چند بار تکرار کنی اذیت میشی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات شم نغمه عزیز ای خدا اگه بشه، خدا گواه با خوندن پیامتون اشکام سرازیر شد، من خودم تک فرزندم نه خو ...

چرا نشه فدات شم، میشه، ان شالله که دوقلو میشه و دل پدرت خیلی خیلی شاد میشه، سرگرم نوه هاش میشه، واااای چه حس خوبی، از تنهایی در میان، خدا پدرتون رو براتون نگه داره😊😊😊

ان شالله شما و نغمه جون وپروانه جون ونسرين جون و خدايا شكرت ويه كاربر ديگه هم بود با شماهاا بود روز ...

ممنونم گلم انشالله با دعای خیرتون انشالله امشب هما عیدیشون رو حضرت معصومه بگیرن منم در کنار شمااا الهی که امشب به لطف و کرامت این بانوی گرامی همگی دامانمون سبز بشه و طعم مادر شدن رو بچشیم 🤲🤲🤲

دوستای گلم، خانمهای چشم انتظار که درد و غصه تک تکتون رو با تمام وجودم لمس میکنم، از دردهای جسمی و عو ...

هانیل جان ممنونم با خوندن حرفات خیلی آروم شدم 

خدا کوچولوتو برات نگه داره الهی😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
هانیل جان ممنونم با خوندن حرفات خیلی آروم شدم  خدا کوچولوتو برات نگه داره الهی😍😍😍

ممنون عزیزم، ان شاالله خیلیییی زود با خبر بارداریت خوشحالمون کنی، اونم طبیعی 😍🥰🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم