2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
[QUOTE=239318981]😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خواهرم الهی آمین خدا کمکمون کنه. چقد لذت بخشه مامان شدن🥺🥺[/QUO ...

فدات بشم الهی آمین😭😭😭

انشالله که سلامت گل دخترتو بغل بگیری به حق علی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی من فدات بشم میشه ما هم مامان میشیم الان غصه نخور بذار آزمایش بدی بعد. الان استرس سمه آروم‌باش ت ...

فدات بشم، ان شالله که تو به انتقال بعدی نرسیده مامان میشی، به خدا شما سه چهار تا دوستی که تو این مدت نی نی هاتون رو از دست دادید سر هر نمازم دعاتون میکنم که خدا پاداش این سختی هاتون رو زودتر بده😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا ازشون نگذره بخصوص توی پانکچر اول که آدم خودشم اطلاعاتش‌کمه و در مورد آمپولا خیلی نمیدونه ، برای ...

چه دکتری رز جان ....من پانکچر اول اینقد دکتر دیر اومد اتاق عمل تخمکام ازاد شد مطمینم  حتی تو بیهوشی  شنیدم میگفتن ازاد شده و 

...با گریه و جیغ بهوش اومدم گفتم تخمکام از دست رفت الکی گفتن نه ....اما درست شنیده بودم مطمینم  ...چی میشه  کرد این راه خیلی  سخته خیلی ولی تهش شیرینه برا همه امون ان شاالله 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خواهرم الهی آمین خدا کمکمون کنه. چقد لذت بخشه مامان شدن🥺🥺

اره واقعا چقد لذت بخشه به امید همون روز که صدامون کنن مامان

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

[QUOTE=239318076]الهی من قربونت برم تک تک حرفات حرفای منه. خیلی خستم میدونی واسه کیستم باید طولانی مدت بمونم تا نوبت ...[/QU

سارا😭😭😭😭

سارا منم دلم میخواد بچه مو بغل کنم،شیرش بدم،بخوابونمش بعد کارامو آهسته انجام بدم بیدار نشه،دلم میخواد انقدر کار بریزه روم خسته شم،تا صبح شیر بخواد و نذاره بخوابم،از سکوت خونه خسته شدم

از کارای تکراری از این همه بدو بدو و نرسیدن ازین همه دارو خوردن و ...‌خسته شدم

از حرفای دکترا

از هر کی که نصیحتم میکنه تو این گرونی و وضع بد مملک بچه نیاری بهتره

یکی دیگه میگه نه بابا بسه دیگه هر چقدر راست راست چرخیدی 

من راست راست چرخیدم شما از چیه زندگی من خبر دارین لیست مخاطبین گوشیم همش شماره تلفن دکترا ،داروخونه ها و...ماهی ۱۰ بار سونو میشم و با چشمای خیس میام خونه تو تاریکی و سکوت خونه هق هق میکنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
باور میکنی از بس توفکر بچه و دوادرمونم دیگه فراموشی گرفتم زودی چیزیو فراموش میکنم😔منم خیلی میترسم م ...

عزیزممم😔😔😔 تاثیر داروها و بیهوشی ها هم هست، منم از وقتی افتادم تو سیکل ای وی اف، کارم رو ول کردم، همش کارم شده فکر و غصه و گریه و زاری🥺 

چه دکتری رز جان ....من پانکچر اول اینقد دکتر دیر اومد اتاق عمل تخمکام ازاد شد مطمینم  حتی تو بی ...

یه بار پانکچر شدی فقط ؟ 

دکتر دانایی از خدا بی خبر بود اصلا خاطره خوبی ازش ندارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله متاسفانه خیلی روحیه مونو درگیر کرده منم همینم نمیدونم والله چه شد که روزگار باهام اینطوری کرد.خا ...

منم فقط تو خونواده مون اینجوری شدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فدات بشم، ان شالله که تو به انتقال بعدی نرسیده مامان میشی، به خدا شما سه چهار تا دوستی که تو این مدت ...

ممنونم عزیزم الهی آمین همگی امسال مامانیم

عزیزممم😔😔😔 تاثیر داروها و بیهوشی ها هم هست، منم از وقتی افتادم تو سیکل ای وی اف، کارم رو ول کردم، ...

مگه ما چندسال میتونیم جونی کنیم من از وقتی ۱۹ساله بودم تا الان که۲۶ سالم هست همش تو دکترام خوشی ندیدم اصلا دیگه کم اوردم وقتیم مینینمون همش میگن سنی نداری بچع دار میشی پس کو تا کی دیگه من الان که جوونم میتونم فردا سنم بالا رفت کجا حوصله بچه داری دارم اونموقع چه بدردم میخوره لذت توی جوونی ادمه نه پیری

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آخه همچنان ادامه داره....  ببخشید من هی میپرسم لیمو ترش اشکالی نداره؟

اشکال نداره عزیزم طبیعیه، اگر غیر قابل تحمل شد به دکترت بگو.

اشکال نداره فقط زیادش معده ت رو اذیت میکنه، سعی کن خالی نخوری.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی من قربونت برم تک تک حرفات حرفای منه. خیلی خستم میدونی واسه کیستم باید طولانی مدت بمونم تا نوبت ...

فدای دلت سارا جون تو بیشتر از خیلی از ماها انتظار کشیدی به حق فاطمه زهرا امسال مادر میشی و میگیری بغلت بچه رو ..وای منم حرصم درمیاد وقتی بهم میگن بچه چیه دردسر تو راحتی بچه نداری آخه خودشون سه تا دوتا بچه دارن اگه بچه بد بود شیرین نبود چرا خودت این همه بچه آوردی لاقل اونطوری نگید یا به من میگن حتما مصلحتی توش هست آخه چرا مگه ما زن نیستیم مگه ما از بچگی دلمون نمی‌خواست مادر شیم خوب مادر شدن یه چیز غریزی تو وجود زن 😔😔نمی‌فهمنمون ..من جاری هام خواهر شوهرام وقتی جمع میشن فقط از دکتر پوست و دندان و لیزر که چیکار کردن نکردن حرف میزنن منم میگم خدایا حتی نصف شب هم با فکر دکتر و این که میشه نمیشه بیدار میشم یعنی کلا یه انسان که از همه چیز دنیا عقب افتاده و فقط فکر دکتر ..خدایا خودت به دلمون رحم کن و مارو هم مثل همه ی زن های عادی که مادر شدن لایق مادر شدن بدون و بهمون بچه های سالم و صالح بده 😭😭خدایا هیچ زنی رو با بچه دار نشدن امتحان نکن ..خدایا به ماهم نظری کن 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
[QUOTE=239318076]الهی من قربونت برم تک تک حرفات حرفای منه. خیلی خستم میدونی واسه کیستم باید طولانی م ...

دقیقا منم همینا رو میخوام 😭😭😭😭😭 اینقد سیسمونی دیدمو حسرت خوردمو آه کشیدم دیگه پیر شدم پیر.

به منم میگن این حرفا رو خدا ازشون نگذره من همه رو به خدا واگذار کردم. چقد قشنگ گفتی بخوابه آروم کار کنیم 😭😭😭😭😭. خدایا من با دل شکستم دارم صدات میکنم به دل منو و دوستام نگاه کن 😭😭

بچه‌ها دکتر تغذیه خوب برای کنترل قند بارداری سراغ دارید؟ قند ناشتای من ۹۵ بود که دکترم ارجاع داد به دکتر غدد، ایشونم گفت دو هفته تحت نظر متخصص تغذیه رژیم مخصوص کنترل قند بگیرم بعدش برم تست قند سه مرحله ای.

متخصص تغذیه خوب می‌خوام برای کنترل قند که آنلاین مشاوره بده، ممنون میشم اگر میشناسید بهم معرفی کنید 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم