2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
اره والله حتی بعضی وقتا حس میکنم طرفم فکرمیکنه که من ندارم یه وقت حسادت کنم وچشم بچش بزنم خیلی حس بد ...

😭😭😭😭

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها  دیدین چقد لذت بخشه وقتی خواب میبینم بچه  توی بغلمونه و داریم شیرش میدیم یه لذتی داره وصف نشدنی دوست دارم که از خواب پانشم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بار پانکچر شدی فقط ؟  دکتر دانایی از خدا بی خبر بود اصلا خاطره خوبی ازش ندارم

نه ۲بار هر بارم ففط یه جنین داشتم بار اول مطمینم بیشتر تخمکام از دست رفت تا دکتر اومد دکتر ربابه حسینی فک کنم اسمش شیفت جهاد بود اون روز شانس من قرار بود ۱۰ عمل بشم ۱۲ اومد اما موسی پور دقیق سر ساعتی که hcgزده بودم منو برد اتاق عمل که متاسفانه به خاطر مورفولوژی کم رشد نکردن جنین هام فقط موند این یکی  الان تحت نظر موسی پور هستی ؟

فدای دلت سارا جون تو بیشتر از خیلی از ماها انتظار کشیدی به حق فاطمه زهرا امسال مادر میشی و میگیری بغ ...

خواهری عزیزمی فداتون بشم. الهی آمین. 

من دیگه چند روز پیش به همسرم گفتم نمیخوام توی هیچ جمعی باشم چون همه دلشون خوشه از لذتاشون و خوشیاشون حرف میزنن اما من هیچ حرفی ندارم من دیگه دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم فقط اینجاس که میام حرف میزنم خدایا چرااااااااااااا دلم میخواد فقط بمیرم برم از خدا بپرسم چرا حکمتش چی بود. انشالله تا چند روز دیگه خوش خبر بیای قربونت برم من

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دقیقا منم همینا رو میخوام 😭😭😭😭😭 اینقد سیسمونی دیدمو حسرت خوردمو آه کشیدم دیگه پیر شدم پیر. به ...

قربونت برم سارا جونم بهت قول میدم امسال مامان میشی بهت قول میدم 

دلم خیلی روشنه واست،ایشالله خدا یه جوری جواب صبرت رو بده  که جبران همه سختیایی که کشیدی بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها  دیدین چقد لذت بخشه وقتی خواب میبینم بچه  توی بغلمونه و داریم شیرش میدیم یه لذتی دا ...

خدا قسمتت کنه ان شاالله حالا من حسرت شکم گنده داشتم  تازه هی به شوهرم میگفتم حامله بشم اینقد ناز میکنم‌ الان درد و مشکل مگه می ذاره ناز کنم خواهر ...😁😁🥺

فدای دلت سارا جون تو بیشتر از خیلی از ماها انتظار کشیدی به حق فاطمه زهرا امسال مادر میشی و میگیری بغ ...

ایشالله به زودی خدا دلتو شاد کنه ،یه دوقلو بهت بده که بشن نقل و نبات مجلس دیگه هیچکس فرصت نکنه از دکتر پوست لیزرش بگه فقط به قربون صدقه بچه هات رفتن بگذره....ایشاااااالله😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم سارا جونم ؟بهت قول میدم امسال مامان میشی بهت قول میدم  دلم خیلی روشنه واست،ایشالله ...

خدا نکنه. الهی من فدای قلب مهربونت بشم فدای دل شکستت بشم الهی که اول تو مامان بشی بعد من تو خیلی اذیت شدی به خدا که دلم میخواد هممون امسال مامان بشیم. 

گریه کن ولی کم‌ نیاری من یه یه لحظه هایی هم امیدوار میشم آدمی با امید زندس. الهی که چند روز دیگه تگم کنی بگی داری میری برای انتقال با بهترین شرایط 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها  دیدین چقد لذت بخشه وقتی خواب میبینم بچه  توی بغلمونه و داریم شیرش میدیم یه لذتی دا ...

ایشالله به زودی تو واقعیت تجربه ش میکتی عزیز دلم

مگه ما چندسال میتونیم جونی کنیم من از وقتی ۱۹ساله بودم تا الان که۲۶ سالم هست همش تو دکترام خوشی ندید ...

می دونم حرفم کلیشه ای اما واقعا جوونی عزیزم اصلا ناامید نشو من ۳۶ سالمه فدای دلت بشم می دونم خسته ای اما مطمئنم  جواب می گیری همش یادت میره 

خدا قسمتت کنه ان شاالله حالا من حسرت شکم گنده داشتم  تازه هی به شوهرم میگفتم حامله بشم اینقد نا ...

انشاءالله عزیرم.انشاءالله که بسلامتی دختر کوچولوت رو بغل کنی.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه ۲بار هر بارم ففط یه جنین داشتم بار اول مطمینم بیشتر تخمکام از دست رفت تا دکتر اومد دکتر ربابه حسی ...

بله الان با موسی پور هستم ، از بین المللی فرار کردم دیگه اون دانایی عین دیو نشسته اونجا خاطره بدی دارم ازش 

عیبی نداره گلم اونا رو دیگه فراموش کن ،خدا رو شکر همون یکدونه جنینت برات وفادار بود و الان تو دلته ، انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد و بچه خوبی بشه برا مامان باباش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

آره منم سه بار تا حالا دیدم بچه هامو..خیلی حس خوبیه تو بغلم بود بغلم پر بود خیلی شیرین بود 😭😭😭😭یبار دیدم یه پسر تپل داشتم به بار دیدم یه دختر موهای رنگ حنا دارم خیلی قشنگ بود یه بار هم دیدم یه دختر تپل سفید مثل عکس پروفایلم تو بغلم داشتم شاید یه سال پیش بود و الآنم قیافش تو ذهنمه خیلی ناز بود مال من بود😭😭😭

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بله الان با موسی پور هستم ، از بین المللی فرار کردم دیگه اون دانایی عین دیو نشسته اونجا خاطره بدی دا ...

فدات ان شالله قسمت همه منتظرا ...موسی پور تو ای وی اف ش دقیقه استرس نداشته باش چون مجرده  البته فک کنم همه حواسش به کارشه  اما دانایی بالا سر مریضاش تو اتاق عمل با تعمیر کار جارو برقی خونه اش بحث می کرد 😁😁😁 یادمه برام مکالمه اش جالب بود اخه ...