2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
قربونت عزیزم انشالله چشم تموم سعیمومیکنم... اره دیگه اینبارتوخونه میخوام راه برم و... فقط بیرون نرم. ...

افرین کار خوبی میکنی فقط جارو طی نزن حتما بقیه در حد اعتدال که منتظر خبرای خوبیم❤️ 

فردا ۸ ۹ گفت تازع پذیرش فککنم ظهر به بعد بشه دعا کن برام عزیزم من قابل باشم تک تکتونو بتونم اسم میبرم دعا میکنم مخصوصا شما عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️

اگه شیاف داری رکتال استفاده کن الو بخور سبزی زیاد بخور تا فردا خوب میشی به خودت زیاد فشار نیار و سعی ...

چشم عزیزم اره رکتال استفاده میکنم ازترسم همسرم رفت برام انجیرخشک والوخشک گرفت بخورم😐اخه بدبحتی اینه قبل انتقال یبوست شدیدشدم لوله اسیب دیده خون میاد تابخوادخوب بشه طول میکشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین کار خوبی میکنی فقط جارو طی نزن حتما بقیه در حد اعتدال که منتظر خبرای خوبیم❤️  فردا ۸ ۹ گ ...

اره انشالله البته مامانم بزاره اینقدرحساسه, برم هی میخوادبپرسه چیزی لازم نداری خوبی و... انگارمریض باشم

انشالله عزیزدلم حتماحتمابرات دعا میکنم زایمانت خوب باشه سز میشی؟ براتون ایت الکرسی میخونم گلم

دستت دردنکنه واقعا لطف میکنی درحقم توکل بخدای بزرگ این اخریا بمونند

اره انشالله البته مامانم بزاره اینقدرحساسه, برم هی میخوادبپرسه چیزی لازم نداری خوبی و... انگارمریض ب ...

اره عزیزم سز میشم

قربونت😍😍وای چه بهتر پذیرایی هم میشی😂همون قدم زدن توو خونه و یه جا نشستن و کارای خودتو کردن خودش خیلی خوبه بقیه هم بهتر بزار کمک کنن😂🥰دستشون طلا

سلام ، خانم ها کسی پیش سهیلا عارفی بیمارستان بهمن ivf کرده؟ تو رو خدا فقط پیام های تگ شدتون رو جواب ...

بله یه کاربری بود فکرکنم اسمش یاسین ویاسمین بود دوقلو باردار شد چندماهی بسلامتی زایمان کرده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
افرین کار خوبی میکنی فقط جارو طی نزن حتما بقیه در حد اعتدال که منتظر خبرای خوبیم❤️  فردا ۸ ۹ گ ...

عزيزم ان شاالله زايمان خوبى داشته باشى

التماس دعا

برات اية الكرسى ميخونم همين الان

ان شاللله فرزند نازت بسلامتى بياد بغلت و زير سايه مادر و پدر عاقبت بخير بشه❤️🤲🏻❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام خوووبين من الان كلي گريه كردم پسرم گيج خاب بود طبق معمول مقاومت شديد داره براي خاب بااينكه از ...

عزيزمممم چقدر سختى كشيدى

خداوند حافظ اون تو دليت باشه نگران نباش

بچه هم ى وقتايى نياز ب جديت و ترش رويي داره بالاخره تا بتونه بد و خوب رو از هم تشخيص بده

اشكالى نداره

همه ى ماها كتك خورديم و بقيه بچه ها هم ميخورن و خواهند خورد😅 هيچ مادر و پدرى نيست ك ى بار ب بچه شون ى تلنگر نزده باشن😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ادامه لیست زیارت ال یاسین به نیت مادر شدن دوستانم ۲۹_99lili 30_رزیتا۲۲ ۳۱_منتظرررررظهور ۳۲_kh ...

خدا عزيزتو برات نگه داره❤️❤️❤️💚💚💚

اگه اين از امروز باشه فكر كنم نوبت من ميفته دقيقا روز آزمايشم

ان شاالله با نفس هاى حقتون و نيت پاكتون با دست پر و جواب عالى بيام 

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت چرا؟ نبینم ناراحت باشی ماها امیدمون فقط خداست وائمه

سلام فدات شم ممنونم خوبم شکر. انشالله چند روز دیگه با خبرای خوب بیای 😍

انتظار خسته کنندس انشالله که خدا خودش کمک هممون کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم خدا پشت و پناه خودتو گل پسرت باشه انشالله.

انشالله سلامت هر دوتون برمیگردید. 😘😘😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤