2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سن بارداری تو ای وی اف چجوری محاسبه میکنن؟

هفته ۸ تموم کردم سونوی قلب شدم البته بدون صدا 😅 از روز انتقال بشمار +۱۵ + سن جنین کن تقسیم بر ۷ ......البته من روز پانکچرم ۱۵ دوره ام بود اگه تو مثلا روز ۱۷ پانکچر شدی به جای ۱۵ ...۱۷ می زنی ...و اینکه تا ان تی هفته خیلی مشخص نیست صبر کن دکتر هر وقت گفت برو سونوی قلب 

به سلامتی انشالله. نگران نباش منم استرادیول که میخوردم‌اینجوری میشدم. کیستتون رو عمل کردید یا نه؟ سا ...

من کیست ندارم. دوسال پیش عمل لاپاراسکوپی تشخیصی شدم مشخص شدم اندومتریوز خفیف دارم.الانم قبل پریود لکه بینی دارم فک کنم دوباره برگشته اندومتریوزم.

واقعا استرادیول میخوردی حس پریود داشتی؟

نگرانم فک میکنم میخوام پریود بشم

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کیست ندارم. دوسال پیش عمل لاپاراسکوپی تشخیصی شدم مشخص شدم اندومتریوز خفیف دارم.الانم قبل پریود لک ...

همون آندومتریوز منظورمه. بله چون استرادیول ضخامت رو بالا میبره که پری نشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم خیلی نیلو جونم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سارا فقط دعا میکنم تموم شه 

من دیگه نمیکشم

هرجا میخوام برم هر کاری میخوام بکنم سر کارم مهمونی ...همه چی همه چی رو تحت تاثیر گذاشته

من بدون بچه میمیرم سارا،شاید نمیرم ولی از زندگیم هیچوقت لذت نمیبرم

چقدر ظاهر خودمو حفظ کنم

چقدر حرف و طعنه، از نگاهای مردم خسته شدم

میگم برام مهم نیست مهم خودمو همسرمیم اما دروغه 

همشون روم تاثیر میذاره افسردگی گرفتم هیچی خوشحالم نمیکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خوووبين من الان كلي گريه كردم پسرم گيج خاب بود طبق معمول مقاومت شديد داره براي خاب بااينكه از ...

عزیزم انشاالله بچه حالش خوبه خودت اذیت نکن الان این ناراحتی و استرس برات اصلا خوب نیست دیگ تو هم انسانی گاهی وقتا واقعا آدم کنترلش از دست میده ..فدات چی کشیدی تو این چند سال .. انشاالله پسرت هم کم کم اذیت کردناش کمتر میشه و راحت غذا میخوره 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
وای خیلی رو اعصابه دلیلش چیه؟ چیکار میکنی دردات کم بشه؟ 

عزیزم سازش میکنیم کاری از دستمون بر نمیاد انشالله با جواب مثبت یادمون میره دلیلش فکر کنم اینه زخامت داره بالا میره دقیق نمیدونم

ممکنه بخاطر پروژسترون باشه چون منم داشتم ولی بازم به دکترت بگو خیالت راحت بشه عزیزم.

قبل انتقال بهش گفتم گفت اشکال نداره 

دیروزم زنگ زدم درباره نفخ پرسیدم الان روم نیس هی زنگ بزنم تا بزنم هم اسم و فامیل میخواد کلا رفتم رو اعصابشون

خدایا به امید تو....
🤣 از حس پریود نیس؟

نه از استرادیوله 

از وقتی استرادیول دارم، از همه چی عصبی هستم شوهرم ک بماند بیچاره هیچی نمیگف 😂😂😂😂فقط میگفت قرص خوردی؟ 😂😂😂😂😂😂😂

خدایا به امید تو....