2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست

@ماشالا     عزیزدلم خداروشکر که پسرت بهتره ایشالا همیشه کنار هم تنتون سلامت و دلتون شاد باشه و نامدار باشه ❤️❤️❤️😍 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دقیقاااااا همینه بعدش بدتره از روز اول حاملگی شروع میکنننننن تا بعده زایمان!! حرفاشون تموم نمیشه واق ...

راستی من پرسیدم بیمارستان ارمان توو ساکش اکثر چیزارو داره فقط برا نینی برا ترخیصش لباس  ببرو و وسایل شخصی  خودت عزیزم 

ایشالا به سلامتی زایمان کنی❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم گفتی چقد عالی🥰😍😍

فدات عزیزم ❤️ سر زایمانت منو خیلی دعا کن ❤️

@ماشالا     عزیزدلم خداروشکر که پسرت بهتره ایشالا همیشه کنار هم تنتون سلامت و دلتون ...

عزیزدلمی ملکه جونم انشاءالله شمام زایمان خیلی راحتی داشته باشی وگل دختری رو با سلامتی بغل کنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دقیقاااااا همینه بعدش بدتره از روز اول حاملگی شروع میکنننننن تا بعده زایمان!! حرفاشون تموم نمیشه واق ...

۳۷ هفته و۱ روز عزیزم خداروشکر مشکلی هم نداشتیم وفرداش مرخص شدیم دوتایی 

زردیش اولین سری بردم ۱۱ بود دوباره پریروز بردم آزمایش ۷ شده بود خداروشکر دستگاه لازمم نشد فقط قطره دادمو شیر خودمو با شیر خشک رقیق شده 

انشاءالله که اصن زردی نداره عزیزم از الان فکر این چیزا نباش قطره بیلی ناستر بگیر حتما که همون اول بدی بچه ها همینجا به من گفتن خدا خیرشون بده این قطره کمکم کرد خیلی 

بچه ها به من گفتن همون اول ۵ قطره بچکون دهنش بخوره منم کردم فکر میکنم دلیل اینکه خیلی عود نکرد همین بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
۳۷ هفته و۱ روز عزیزم خداروشکر مشکلی هم نداشتیم وفرداش مرخص شدیم دوتایی  زردیش اولین سری بردم ۱ ...

مرسی عزیزم خداروووووشکر پس چون همون عده که گفتم حرف زیاد میزنن گفتن چون زودتر میاد خیلی زردیش فلانه ترسوندنم ایشالا منم مثل شما😁😍😍😍 یعنی قبل از اینکه بفهمیم زردی داره بچکونم یا به محض اینکه فهمیدم؟؟

ای جان عزیزم اره واقعا راست میگی انتقال دادم کوچولوهارو توکل بخدای بزرگ... حس خوبیه😍😍

ای جونم عزیزم بهترینا و برات میخوام 😍😍😍سعی کن در حد معمولی باشه استراحتت اصلا به فکر استراحت مطلق نباش که سمه عزیزم❤️

ای جونم عزیزم بهترینا و برات میخوام 😍😍😍سعی کن در حد معمولی باشه استراحتت اصلا به فکر استراحت مطلق ...

قربونت عزیزم انشالله چشم تموم سعیمومیکنم... اره دیگه اینبارتوخونه میخوام راه برم و... فقط بیرون نرم. 

فردا ساعت چندمیری بیمارستان? بشدت منتظرخبرخوبتم. دعاکن هممون مثبت شیم منم اسمم فاطمه اس