2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

سلام دوستان خوبین.من بعد از انتقال منفیم که ماه قبل بود تا امروز 15روز میشه که hcgمیزنم فولیکولام تو سونو قبل فقط 16 و 14 و 10 بودن.حالا عصر دچار لکه بینی شدم تا الان که تقریبا خونریزی در حد کمه.بنظرتون تخمکام آزاد شدن؟

سلام خوووبين من الان كلي گريه كردم پسرم گيج خاب بود طبق معمول مقاومت شديد داره براي خاب بااينكه از ...

عزیزم ناداحت نباش انشاله که تو دلیت چیزیش نشده،وقتی بچه به دنیا میاد فک میکنیم بزرگتر بشه بهتر میشه اما دقیقا برعکسه منم تا ۴ سالگی دست رو دخترم بلند نکردم اما واقعا بزرگ میشن خیلی رواعصاب میرن، دخترم ۴سالگی به بعد خیلی اذیت کرد و باعث میشد هرازگاهی دس روش بلند کنم که واقعا اشتباه بود ولی خب آدم بعضی مواقع دیگه کم میاره و باعث میشه نتونی خودتو کنترل کنی،الان ناراحت نباش کاریه که شده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوووبين من الان كلي گريه كردم پسرم گيج خاب بود طبق معمول مقاومت شديد داره براي خاب بااينكه از ...

عزیزم اشکال نداره معلومه مادر صبوری هستی بعضی وقتا دیگه از دست ادم در میره برو بغلش کن بوسش کن نگران نباش ب خودت هم استرس نده بچه ها ک نمیفهمن ب شکم فشار میارن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزدلم بسلامتی زایمان کنی الهی که سالم بیاد تو بغلت وپیشاپیش بهت تبریک میگم توروخدا به حرفا توجه ن ...

دقیقاااااا همینه بعدش بدتره از روز اول حاملگی شروع میکنننننن تا بعده زایمان!! حرفاشون تموم نمیشه واقعا! یه مدت گیر به من چرا چاق نمیشی بچه گناه داره میگفتم لعنتیا من اب نمیتونم بخورم چطوری چاق شم اخه! فک میکنن ما بچمونو دووس نداریم یا چی نمیدونم

مرسی عزیزم فربونت 😍😍منم دیگه ازین گوش میدم ازونور دروازه خسته شدم واقعا😇 

ماشالا جون چندهفته بودی؟؟ من ۳۷ هفته و پنج روز زایمانمه چهارشنبه میشه فککنم زردی مال من بره بالا الان شما چند بود زردیش؟ دستگاه نخواست درسته؟ چون بهترین درمانش همین شیر خشکه من از تووو بیمارستان میخوام بهش بدم کم کم چون اولش شیر ندارم

استرس نداشته باش هیوا جون، اون کهیر ها معمولا برای حساسیت بچه به پروتئین گاویه که اکثر بچه های الان ...

اره عزیزم منم دیدم کاری ازم برنمیاد دیگه شل کردم😁

اخه بچه دو سه روزه چه پروتئینی بعدش هم دکتر اصلا بهشون نگفت خساسیت گاوی و ایناس نمیدونم خداکنه😍😍دکترمم گفت اصلا برای خساسیت ما بتا رو میدیم!! 

دیگع زدم ببینیم چی میشه😍

مرسی عزیزم ایشالا با دعای خبر شما دوووستای عزیزم

همینطور برای تو عزیزم زایمان راحتی داشته باشی😍😍😍

قربونت برم انشالله بادعاهای شمامهربونها...  من عزای دستشویی2 گرفتم اخه چیکارکنم؟ زوربزنم؟؟ نزن ...

اگه شیاف داری رکتال استفاده کن الو بخور سبزی زیاد بخور تا فردا خوب میشی به خودت زیاد فشار نیار و سعی کن یبوس نشی 

آره ۵ شنبه همین هفته! تا ماه پیش هم که مشکلی نداشتم میگفت ۱۶ام، الان خیلی بهم لطف کرده تا الان نگه ...

قربونت برم عزیزم همچنین گل پسر شما ❤️❤️❤️❤️ ایشالا که به بهترین نحو و بدون دردسر زایمانت انجام شه و به دل خوش بغل بگیریش❤️❤️❤️ بی خبرم نذار زایمان کردی❤️❤️😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دکتر بهم ستروتاید نداده میترسم آزاد شده باشن چون 3روز پیش یکیشون به 16رسیده.امروزم دچار لکه بینی شدم ...

نگران نباش عزیزم فردا با دکترت تماس بگیر و شرایطت رو بگو، ان شاالله که خیره گلم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خواهر من امشب اخرین امپول اچ سی جیمو زدم۵۰۰۰کامل به نظرت شما متخصص بیبی چکی کی ببیبی چک بزنم نش ...

هروقت بزنی تا ده روز دیگه مثبت هست، فقط با آزمایش و تکرار آزمایش معلوم میشه، یا اگر هر روز بی بی چک بزنی و پررنگ بشه

انشالله مثبتی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️