2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
بگير بخواب تخت من ٢٢ خرداد من هروز امپول انوكسا و پروژترون دارم قرص دوفاستون و شيافم هر١٢ساعت اس ...

اخی عزیزم پس برای من کم دادن پروژسترون. خخخ اره برم میخوام. اخه میگن سرنیم ساعت بلندشید شمام اینطور بودی؟؟ 

خداخودش بهمون نظرلطفشوبکنه انشالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسى عزيزم ك هميشه هستى و جواب ميدو❤️❤️ پرتقال و ليمو هم اوكى هست؟ اخه شنيدم پرتقال و ويتامين سى نب ...

نه عزیزم اشکالی ندارد بخور، اتفاقا ویتامین ث باعث روشن شدن پوست و موی جنین میشه.

کلا هرچیزی در حد اعتدال هیچ خطری نداره بجز مواد غذایی ممنوعه و قاعده آور.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

امروز اتفاقي اين تاپيك رو ديدم يادش بخير منم چند سال پيش خيلي اينجا مي اومدم و از تجربيات ديگران استفاده ميكردم 

الان خدا را شكر پسرم تو بغلمه 

از ته دلم از خدا ميخوام همونطور كه برا من معجزه شد و تو اوج نااميدي آزمايشم مثبت شد، دامن همه منتظرها سبز بشه🤲

همش همینجوری خودمو دلداری میدم  هرکی هم فهمیده چهارشنبه عمله همش میگه خب بیشتر نگه دار بچه گنا ...

عزیزدلم بسلامتی زایمان کنی الهی که سالم بیاد تو بغلت وپیشاپیش بهت تبریک میگم

توروخدا به حرفا توجه نکن هیوا حالا بعدِ اینیکه بچه بیاد بیشترم میشه که واقعا روح وروان آدمو داغون میکنه فقط به فکر خودت باش منکه واقعا روحمو خسته کرده این حرفا بخاطر زردی مجبورم کمکی شیر خشک بدم که سریعتر از بدنش بره بیرون هرکی از راه میرسه خودشو صاحب نظر میدونه برامن همش میگن وای نه توروخدا فقط شیر خودتو بده واز این حرفا انگار من حالیم نیست 

همینجوری بعدِ زایمان بهم ریختگیِ هورمونا پدرمونو درمیاره دیگه چه برسه اطرافیانم بخان نمک رو زخم باشن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اخی عزیزم پس برای من کم دادن پروژسترون. خخخ اره برم میخوام. اخه میگن سرنیم ساعت بلندشید شمام اینطور ...

نه من تا ى ساعت بايد ميبودم ك بعدشم تا داروهامو شوهرم بگيره و بفرستن بالا و ترخيص كنن  نيم ساعت ديگه هم طول كشيد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شاالله ك بهترين ها سر راهته و بهترين جواب رو ميگيرى عزيزم من برات حتما دعا ميكنم اگه لايق باشم و ...

ممنونم از لطفت ❤

منم دعا میکنم حاجت روا بشی گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عه توت نباید زیاد خورد ؟من تو یه پست ک از مرکز گذاشته بودن میگفتن توت خوبه 

توت فرنگی خیلی خوبه..ولی توت سیاه سفید به خصوص سفید مطالب ضد و نقیض تو اینترنت زیاد ازش دیدم..مثلا یه جا خوندم ممکنه باعث حساسیت تو جنین بشه..منم گفتم امسال از خیرش میگذرم سالی دیگه ولی تلافی میکنم😅

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
قبلا انتقال منفى داشتين؟ چون ب نظرم همه بعد از انتقال انوكسا داشتن يا شايد من اشتباه ميكنم

نه ربطی نداره من از اول شروع سیکل انتقال داشتم چون کیست آندومتریوز دارم واسه خونرسانی به رحم داد. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤