2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
دختر چرا استرس میدی به خودت منم شرایطم مثل خودت دومین انتقالمه و همین یه جنین رو داشتم امروزم با روز ...

اره والله منم همینو بهش میگم... انشالله مثبت میشی عزیزم, اره واقعا اروم باش هرچی خدابخوادهمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والا من که دیگه وااااقعا از بی بی چک متنفر شدم بعد اون روز. اگه بگم بالای ۵۰ تا بی بی چک است ...

مرسی عزیزم محبت داری انشالله همه به سلامتی زایمان کنند و نی نی هاشونو بغل کنن، شما هم همینطور 💗

منهم انقدر بی بی چک میزنم بعد از انتقال که خدا میدونه. اما خوب همون آرومم میکرد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آمپولش اثر دهی بیشتره؟

نه عزیزم بدن خودکارعمل میکنه وگرنه من قبلا جفت یکجازدم ازهمین برای پریودشدن. 

البتت میتونی به دکترت بگی بجای امپول شیاف بده خیلی بهتره دردنداره... برای من فقط شیاف داده

@ماشالا    

@هیوا7    

@248    

@sogoli6369    

@سارادلارام    

سلام دوستای نازنینم خوبین انشالله؟ من امروز ظهر3:30انتقال دادم دوتاجنین پنج روزه توکل بخدای بزرگ به دعاهاتون خیلی نیازمندم دعاکنید این اخریابمونند برام.گفته بودین خبربدم رفتم انتقال😘😘😘

روز قبلش آره عزیزم  اما همون روز نه دیگه..نه صبحانه نه قرص

ممنونم جواب دادی عزیزم. منظورم همون روز ،قبل آزمایش بود. بد نوشتم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم بی بی چکها مشکل ندارن این بی بی چکها برای تشخیص بتا تا یه حدی هستندمثلا ۲ هزار ، ۳ هزار. ت ...

سلام خواهر من امشب اخرین امپول اچ سی جیمو زدم۵۰۰۰کامل به نظرت شما متخصص بیبی چکی کی ببیبی چک بزنم نشون میده بارداریمو 

خيلي ممنونم عزيزم ان شالله پسرمون رو بسلامت و بخوووشي بغل بگيري و زايمان راحتي داشته باشي براي ماهم ...

سلامن باشی عزیزم، ممنون

ایشالا تو هم بارداری خیلی راحتی داشته باشی، جبران استرس قبلی رو بکنه😊❤️❤️

@ماشالا     @هیوا7     @248     @sogoli6369     ...

مبارک باشه عزیزم ان شاالله بسلامتی چند روز دیگه میای خبر بارداریتو میدی 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم حالا یه عده میگن وارد۳۷ که شدی دیگه امپول معنی نداره اما این برا اطمینان داده فککنم که چق ...

استرس نداشته باش هیوا جون، اون کهیر ها معمولا برای حساسیت بچه به پروتئین گاویه که اکثر بچه های الان دارن، چاره اش هم چند ماه رژیم مادره. ربطی به آمپول نداره، با خیال راحت بزن

منم بدم نمیومد بهم آمپول رو بده، حالا باز فردا ازش میپرسم

من پنجشنبه با سن جنین ۳۸ ام تموم میشه، این با سن غربالگریم هم یکیه. ولی با انتقال اگر فقط حساب کنم میشه ۳۷ و ۴ روز!

نگران نباش من امروز از دکتر اطفال هم پرسیدم، گفت ۳۷ هفته تموم باشه دیگه نگران نباشین

ایشالا زایمان راحتی داشته باشی عزیزم، گل پسری به سلامتی بیاد بغلت 😍

۵ شنبه همین هفته ؟ ایشالا همه چیز برات اوکی باشه عزیزم و بهترین موقع زایمان کنی ❤️🤲🏻  گفت دی ...

آره ۵ شنبه همین هفته!

تا ماه پیش هم که مشکلی نداشتم میگفت ۱۶ام، الان خیلی بهم لطف کرده تا الان نگه داشته😂😂

من هفته پیش رفتم سونو گفت ۲۸۰۰، طبق انتقالم ۳۶ هفته و ۲ روز بودم. ولی سونو همیشگی نبود، رفتم پیش یکی دیگه که خیلی به نظرم ناشی بود😐 به حرفش اعتماد ندارم. مخصوصا که خودم خیلی کم وزن اضافه کردم!

دیگه کاری از دست ما برنمیاد دیگه، ایشالا که خوب باشه!

امیدوارم گل دختر تو هم حسابی وزن بگیره تا هفته بعد، صحیح و سلامت به دنیا بیاد و مامان باباش رو حسابی خوشحال کنه 😍😍