2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
رز جان یکی از بچه های گروه ذخیره تخمدان انجام داده، قرار بود بیاد خبر بده، انگار قرار بود وارد سیکل ...

بانو رو میگی ؟ بله اون انجام داد ذخیره اش هم بالا رفته بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم همین کارو کنم بهتر باش یه دو سه ماهی تحت نظر دکتر فروتن باشم بعد وارد سیکل بشم، ممنون از راهن ...

بعله عزيزم دكتر با حوصله و مهربوني 

ولي گيج بازي رو جديدا دكترا زياد دارن يكم خودت بايد حواست جمع بشه( درخصوص مولتي خوردن بعد مثبت شدن ميگم)

گلم شما انوکسا داشتی؟ چ وقت از روز میزدی؟ کلا فرقیم میکنه کی بزنیم؟؟؟ 

عاره عزيزم فك نميكنم من اينسري ٩ صب ميزنم البته حدوديااا بعد صبونه ميزنم هميشه حالا تا ده هم هميشه

ولي اونسري بعد ناهار ميزدم يك اينطوراااا يادمه اونسري داروهاموو تايمي نميخوردم مثلا استراديول صب و شب بود ولي ساعت نداشت اينسري چون هر ٦ ساعته تا حدودي منظم تره

ممنون عزیزم خدا شادتون کنه توکل کردم اما واقعا بهم سخت میگذره 

حق داري خيلي استرس داره ولي ان شالله چهارشنبه مياي ميگي همه چي عاليه و خيالت تا حدودي راحتتر ميشه😍

جايي كه سونو ميري خوبه؟؟ من سونو بيمارستان بهمن رفتم حجم كيسه ابمو گفت كم يعني دوهفته اسيرم كردا دكترم گفت برو جايي كه غربالگريمو رفته بودم همه چي اوكي بود

حق داري خيلي استرس داره ولي ان شالله چهارشنبه مياي ميگي همه چي عاليه و خيالت تا حدودي راحتتر ميشه😍 ...

قربونت برم دعاکن برای من تمام ذکرای که گفتی من هر روز دارم

انشاالله خدا نگاه ویژه‌ای بندازه بهم

سلام عزیزم نه برای وضو برم خودم که جرات ندارم میدم ابجیم بزنه

اي جانم ان شالله كه مثبتي من سريع پيش يخانم٣٨ ساله بود كه دوقلو باردار شد ان شالله هم شماهم دوقلو باردار ميشي خياااالت راحت ميشه به اميد خدااااا😍😍😍