2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046357 بازدید | 684509 پست
اصلا هم عفونت براش مهم نیست  قبل انتقال من‌یه نگاه نکرد ببین خوبم بدم ...حتما خودت بگو چک کن ال ...

توی بارداری که عفونت خیلی اذیت میکنه چقدر بیخیاله که اهمیت نداده 

تا اونجایی که فهمیدم این دکترای ای وی اف به اهمیت نمیدن‌ باید هی تاکید کنی و زور کنی‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واقعا؟؟ خداروشکرررر ایشالا منم همینجوری باشه

والا آخرش مایع کم بود پایین‌ترین حد اورژانسی سزارین شدم...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم من به ازای ۹تا جنین ۵میلیون ۱۰۰ هزار دادم

چقدر عالی ...انشاله به مراد دلت میرسی عزیزمبیام خبر خوش بارداریتو این روزها ببینم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم مبارک باشه😍😍 ایشلا زایمان راحتی داشته باشی، پسر کوچولو هم سالم و سلامت بیاد بغلت❤️❤️ من ...

مرسی عزیزم حالا یه عده میگن وارد۳۷ که شدی دیگه امپول معنی نداره اما این برا اطمینان داده فککنم که چقدم استرس کهیر دارم براش.... چهارشنبه میشم۳۷ و ۵ روز تو چی شد؟

خیلی خوبه من برایه سه تا ۱۱۲۰۰ والله این بار اگه نشه میرم گاندی

شما کدوم مرکز بودی؟

ان شالله همه چي عالي پيش ميره و اولين مثبت  تابستوني امسال ماييي به اميد خدااااااا🥰🤲

گلم شما انوکسا داشتی؟ چ وقت از روز میزدی؟ کلا فرقیم میکنه کی بزنیم؟؟؟ 

خدایا به امید تو....
عزیزم من شهرستانم اونجوری جدا دقیق نمیدونم چقدر شد  کلی یادمه حدود ۳۵ ۴۰ شد  

مممنونم عزیزم

ابن سینا

ابن سینا انگار هزینه فریز هم بالاتر از جاهای دیگس....من کلینیک امید دارم

ابن سینا انگار هزینه فریز هم بالاتر از جاهای دیگس....من کلینیک امید دارم

از همه جام بینظم تر شده جدیدا من لنگ این بودم جنینام اونجا بودن وگرنه نمیرفتم اصللا این اخرین بار راضی نبودمو نیستم