2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
الهی عزیزدلم کاملاهمدردیم باهمدیگه, پس بنظرت منم توخونم باشم? نرم خونه مادرم؟ چون همسرم نمیاد خجالت ...

من هميشه خونه خودم راحت ترم 

البته ك خانوادم راه دورن و پيش هم نيستيم و كسى هم اطلاع نداره

ولى ب كل بمون تو خونه و ى كم بى توجه ب اطراف بشو

حتى چون شوهرت پيشته فكر كنم بهتره برات

من امروز ساعت ٢ بايد باشم كلينيك

محتاج دعاهاتونم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
تازگی گفته وا حالش خوبه دکتر تازه اون اصلا بالا نیومد برا ما هیچ وقت 

اره عزیزم ی هفته پیش.ممنونم از پیامت💕

توکل ب خدا. ناامید نیستم ان شاالله با لطف خدا تقویت میشه و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انشالله موفق باشی سینافکتو میدن تخمدان هارو خاموش میکنن اونطوری دکتر سیکلت وزخامت رحمتو ت ...

مرسی از توضیحت پروانه جان . ان شالله شما هم با بتای عالی خبر مثبت شدنتو به ما بدی . ببخشید یه سوال دیگه دارم بنظرت اگر دکتر  قرص پردیزلون و آنوکسا بم نداد خودم سرخود استفاده کنم من انتقال های منفی داشتم از الان استرس دارم.

سلام دوستای گلم من خدابخواد فردا انتقال دارم اخرین سری جنین هام, استراحتام چطوری باشه؟ میتونم پله بر ...

مهربون جون ایشالله اینبار همونجور که دوست داشتی خدا بهت دو قلو بده. ببین گلم پله و اینا اصلا مهن نیست مهمترین چیز آرامشه ببین کجا آرامش بهتری داری همونجا بمون. من خونه خودم موندم پله هم میرفتم بعد سه روز و غذا هم درست میکردم فقط کار سنگین نکن 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من هميشه خونه خودم راحت ترم  البته ك خانوادم راه دورن و پيش هم نيستيم و كسى هم اطلاع نداره ول ...

اره راست میگی ازاین لحاظ عزیزدلم. انشالله بهترینهارقم بخورن برات عزیزدلم, انشالله میگیرن وروجکات, چندتا انتقال میدی؟ چندروزه؟ من دوتاباقی مونده قراره بلاست بشن خدابخوادواسه فردا. 

حتماحتما دعات میکنم عزیزم چهارقل وایت الکرسی بخون. رفتی حتما خبرم کن, باهم درارتباط باشیم خدابخواد انتقالامون همزمان هست مثبت شیم خداکنه😍😍🙏🙏🙏

مرسی از توضیحت پروانه جان . ان شالله شما هم با بتای عالی خبر مثبت شدنتو به ما بدی . ببخشید یه سوال د ...

والله خواهر من دکتر بهم پرندزولون نداد با شروع ال دی خودم خوردم بعدا بهش گفتم انتقال منفی و سقط داشتم خوردم گفت کار خوبی کردی هپارینم خودم سرخود از ده روز قبل انتقال زدم دکتر از روز انتقال برام نوشت روز انتقال بهش گفتم غلظت خون دارم زدم بازم گفت کار خوبی کردی یعنی در کل بگم ما باید خودمون به فکر خودمون باشی دکترا اکثرا حتی بهترین هاشون کم فکر شدن من که خودم اکثر داروهام سر خود بود نمیدونم یادت هست یا نه رزقرمزرنگم خودش پرندزولونو گرفت خورد باز خودت میدونی به دکترت پیشنهاد بده 

سلام دوستای گلم من خدابخواد فردا انتقال دارم اخرین سری جنین هام, استراحتام چطوری باشه؟ میتونم پله بر ...

نمی دونم دکترا چی‌میگن اما تحربه خودم و کسایی که دیدم‌مثبت شدن ...تا ۲ساعت بعد انتقال  بلند نشو لازم‌نیست مثانه ات کامل پر کنی اینو دکترم گفت و کفت سرتم حتی بالا نیار ...تا ۱۴ روزم فقط برا دسشویی  و نماز بلند شدم کل نمازمم نشسته بدون سجده خوندم  بار اول این کاررو نکرده بودم و فک میکنم‌موثره  هر روز یه چن تا نشاسته تو اب حل کردم خوردم ...مربای به کم شکر خوردم هر روز اب انجیر می خوردم اولین نهارم سیب زمینی و تخم مرغ ابپز بود یه خانم بهم گفت  و اینکه قبل انتقال کیسه اب گرم تا بیمارستان گذاشتم رو رحمم و یکمم تو حیاط و سالن بیمارستان ورزش کردم مخصوصا یکی گفت حرکات پروانه برو 😁و با دیت مدام‌رحمم و ماساژ دادم قبل انتقال لباسامو همه چیو دادم دست  شوهرم و بعدش یکسره بعد از دسشویی  رفتم پشت ماشین دراز کشیدم اونم خیلی اروم رسیدم خونه لباسای بیمارستان و دراوردم 😁کلا هم ار دسشویی فرنگی استفاده کردم 

والله خواهر من دکتر بهم پرندزولون نداد با شروع ال دی خودم خوردم بعدا بهش گفتم انتقال منفی و سقط داشت ...

دقیقا دکترا به فکرمون نیستن منم آدم ترسویی هستم . راستش  قرص رو گرفتم ولی تا الان دو دلم نمیدونم بخورم یا نه آخه شنیدم این قرص رو نیشه یکباره قطع کرد اگر خودم سرخود بخورم نمیدونم کی و چطور قطع کنم شما چطور میخای قطع کنی ؟ ممنون میشم راهنمایی کنی .

مهربون جون ایشالله اینبار همونجور که دوست داشتی خدا بهت دو قلو بده. ببین گلم پله و اینا اصلا مهن نیس ...

خیلی ممنون عزیزدلم لطف داری توکل بخدای بزرگ🙏اره دوقلویی خیلی قشنگه😍اره راست میگی ارامش بیشتر خونه خودم دارم بخاطر همسرم فوقش پله رو کم کم میرم. خدا کوچولوتون نگه داره عزیزم. التماس دعای مخصوص

شما الان مثبت شدین؟

نه امروز انتقال دارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره راست میگی ازاین لحاظ عزیزدلم. انشالله بهترینهارقم بخورن برات عزیزدلم, انشالله میگیرن وروجکات, چن ...

فداى محبتت بشم عزيزم

ممنونم

من دوتا بيشتر تشكيل نشد واسم

سه روزه هستن و گريد بى

البته ٥ تا تخمك كشيدن و فكر منم بقيه هم جنين شدن و گذاشتن بلاست بشه از بين رفت

چون جنين شناسن رو نديدم ك ببينم جريان چى بود

همين دوتا رو دارم 

توكل بخدا ببينم چى ميشه

از دعاى خير همه ما هم اين انتقال برامون نتيجه بخش باشه💚💚💚

نمی دونم دکترا چی‌میگن اما تحربه خودم و کسایی که دیدم‌مثبت شدن ...تا ۲ساعت بعد انتقال  بلند نشو ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی های خوبت, راستش منم انتقال های قبلی همینکارا روکردم طفلی مادرم هی بهم رسیدگی میکرد, راجب مثانه پس خیلی پرنکنم؟؟ سری پیش سریع دستشوییم گرفت مجبورشدم برم., راجب دوساعت اخه من چیکارکنم؟ مجبور میکنن میگن بسه بلندشیدبرید. 

پس تومیگی نرم خونه خودم؟ پله داریم.. برم خانه مادرم؟ 

خیلی دعامون کن عزیزم, خداکوچولوت روصحیح وسالم بزاره بغلت عزیزدلم خیلی حس شیرینیه😍😍

فداى محبتت بشم عزيزم ممنونم من دوتا بيشتر تشكيل نشد واسم سه روزه هستن و گريد بى البته ٥ تا تخمك ...

انشالله برات میگیرن همینهاعزیزدلم. منم باراولم یک جنین تشکیل شد. سری دوم 4تا که الان دوتاش مونده توکل بخدافردا ببینم چی میشه.خیلی مراقب خودت باش عزیزدلممم ازخدابرات بهترینارومیخوام ازالان برات ذوق دارم ,,توام خوشحال باش نی نی هارومیاری بغلت

ممنون عزیزم بابت راهنمایی های خوبت, راستش منم انتقال های قبلی همینکارا روکردم طفلی مادرم هی بهم رسید ...

بیمارستانی که من می رفتم با راول گفتن بلند شید اما حدیدا تا ۲ساعت نمی ذاره تکون بخوری  دیگه نمی دونم‌چرا روندشونو عوض کردن و اینکه بله حتی گفتن برو یکمشو خالی کن مثانه اتو  پله هم نرفتم اصلا  به نظرم می‌تونی خونه مادرت برو