2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم😍از الان دارم دنبال دکتر میگردم 

خب ماها چون شکست خوردیم طبیعیه اینجوری فکر کنیم. منم بار سوم حتی یک درصد هم احتمال مثبت شدن نمی دادم و مثبت شدم. الان که فکر می کنم می بینم مهم نیست بقیه ش اونجوری شد. مهم اینه که تو اوج ناامیدی انگار خدا دستمو گرفت. امیدوارم همچین حس خوبی رو اینبار تجربه کنی و دیگه نیازی به شروع این راه پیدا نکنی عزیزم. 😊🙏

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزيزم ب خودت انرژى مثبت بده اصلا ب چيزهاى منفى فكر نكن قانون جذب رو ك ميدونى اميدوارم ب بهترين حا ...

ممنونم عزیز دلم😍ان شالله فردا با نی نی های خوشگلت میای خونه🥰 و برای همیشه پیشت میمونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ماها چون شکست خوردیم طبیعیه اینجوری فکر کنیم. منم بار سوم حتی یک درصد هم احتمال مثبت شدن نمی دادم ...

ممنونم گلم، ان شالله شما هم امسال مادر میشی، بدون دردسر ای وی اف، خدا خودش کمک هممون کنه این روزها و این کابوس هامون تموم بشه

❤❤❤❤❤💐💐💐💐💐💐  سلام دوستای عزیزم وقت بخیر  دوستان من شنبه هفته پیش هیستروسکوپی با خر ...

عزیزم به نظرم اون تو لان زخمه من تا بعد هیسترو پریودمم تموم شد بعدش نزدیکی داشتم حدودا ۱۶ یا ۱۷ روزی طول کشید بزار دچار عفونت نشی

من نخود لوبیا رو که اصلا نشنیده بودم، برای همین هم توش آش و خورشت خوردم هم فلافل و ... کنجد رو شنید ...

خيلي ممنونم من اونسري افتضاح رعايت كردم بعدشم سر الرژي تا دوسال شيردهي باز رژيم بودم

الان حس ميكنم اصلا همت قبلووو ندارم و دلگرمي بچه هااا باعث ميشه يكم از رواني بازيام كم كنم🤣

ادويه پس بعد مثبت شدن ميشه زد؟؟ من الان خواهرموو گول ميزنم اشپزي كنه برامون خيليم بلد نيست ادويه اينا نميزنه هي ميگه بد مزه شدش بخاطر اينكه چيزي نذاشتي بزنم🤣😁رهاش كنم پس؟

ا

بچه هايى ك انتقال دادين ب شما نگفتن از موبايل و ماهواره و واى فاى دور باشيد تو اين دو هفته؟ اخه من ...

عزیزم خوب بالطبع هر چی کمتر باشه بهتره اما اگه اینو در نظر که دو رو برمون پر امواجه از اینترنت و موبایل های تو خونه گرفته تا همسایه های بغلی و.... 

به نظرم خیلیم فرقی نمیکنه اما ترجیجا اگه از وای فای استفاده کنین بهتر یعنی لااقل اینترنت گوشی نباشه و مودم کنارتون نباشه بهتره..... 

من خودم تو هر دو بارداریام بیشترین تایم آنلاین رو داشتم اما از مودم وای فای استفاده میکردم که مودم کنارم نبود و موبایلمم معمولا وقتی دستم بود تو حالت فلایت مود بود.... 

اما بازم میگم در کل چون نمیتونی همه امواج دورو برت رو خاموش کنی خیلیم به استرسش نمیارزه و اینکه فکرت رو کدرگیر کنی به هر حال دیگه داریم با این شرایط زندگیامون رو وفق میدیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیز دلم😍ان شالله فردا با نی نی های خوشگلت میای خونه🥰 و برای همیشه پیشت میمونن

تو چرااا غصه ميخوري منم كيفيت جنيام زياد جالب نبودن حتي دكترم بهم گفت😏اميدوارم مشكلي براي قلبش نباشه تا اخرش خوب پيش بره ولي مثبت شدم

ان شالله به اميد خداااا شماهم مثبتي

ای جان ایشالا بسلامتی هانیل جون  برا ماهم دعا کن من خیلی استرس دارم اصا هیچ حسی ندارم که نشون ...

منم حس خاصی ندارم عزیزم کاملا طبیعیه، تهوع و سینه دردمم هی میاد و میره دائم نیست، نگران نباش گلم .

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم