2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
منم  روز هفت لک دیدم .چهار روز بعد قطع شد..اسپرینم رو قطع کردند و شیافم سد سه تا

حالا فردا یه زنگ میزنم مرکز اسپرین هم امروز نمیخورم

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه گذاشتی فردام باید بذاری و فقط وقتی میتونی شیاف اضافه رو قطع کنی که دکتر تایید کنه....  ...

الان من یه دونه صبح میذارم یه دونه شب ب نظرت موقع خواب هم بذارم یا همین بسه 

کاش با دکترت مشورت میکردی بعدش اضافه میکردی.احتمالا آسپرین قطع کنه برات تا ی مدت.

صبح یه دونه میذارم شب یکی ب ظرت الان ک سر خود گذاشتم دیگه موقع خواب نذارم یا نه تازه گذاشتم

داروهام زیاده..هیدورکسی کلروکین..پردنیزول ۵..اسپرین و انوکسا..سرم ای وی ای جی

اخه من دو سال پيش باردار شدم ٢٣ هفته كيسه آبم پاره شد واسه همبن ميگن پس مشكلي نيس

نميدونم چيه واقعا حكمتش

عزیزم امروز با دکتر ویزیت شدم اول یه شرح حال خیلی کامل ازم گرفت درمورد سابقه ی بیماری خودم و خونواده ...

اونا ژن های خونی هستن میخوان ببینن جهش داری یا نه من آزمایشگاه ژنتیک رویان داده بودم  که یک جهش داشتم بعد انتقال انوکسا گرفتم. ولی دکتر ایمنی یبار گفت ایمنی مشکل باشه معمولا بهتره انوکسا هم استفاده بشه

خدایا شکرت
من دکترام اهوازن..از دارو خانه های همین جا هم سرم میگیرم.

شبنم سالمی پس دکترته درسته   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره از امشب یخ میگم استفاده کنه

بیشتر رابطه خیلیییییییی تاثیر داره دوستم از چهل و سه اومد پایین با رابطه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من فرتیل سی ام خورده بودم همین بسته بندی

زمان شما که بود قدیمیش من قبل عیدم حتی خریدم قدیمیو

عزیز دلم نگران نباش، اگر هیییییچی مواد قندی نخوری و متفورمین هم مرتب بخوری میاد پایین ان شاالله، حتی ...

خدا کنه خیلی میترسم امپول ریه هم نزدم... ای جان عزیزم ❤️

اره واقعا هرچی هم ادم رعایت میگنه باز یه چیزی کربوهیدرات و قند داره لعنتی! دعا کنید برام توروخدا...اینقد دکتر ترسوندم گفت جنین از بین میرع فلان میشه خدا نکرده....

خوشحال باش لک لانه گزینیه 😍

مامان سوفی جان بی زحمت  اگه ممکنه قوطی داروت عکسشو میفرستین  به شوهرم نشون بدم 

بله عزیزم والله سری پیش کلا درد زیر دل داشتمو مثبت شدم ولی اینسری یه سره دنبال علایم و هیچی ندارم&nb ...

واقعا نمیدونید چقدر اروم شدم