عزیزم امروز با دکتر ویزیت شدم اول یه شرح حال خیلی کامل ازم گرفت درمورد سابقه ی بیماری خودم و خونواده و سیکل های آی وی افم.
بعد ازمایشاتم رو دید و گفت کامل نیست و یه سری آزمایش جدید نوشت گفت اگر رسیدی قبل از انتقال جوابش رو بیار اگر نرسیدی بعد انتقال بیار
گفت باید جوابشون رو ببینم که دارو تجویز کنم ولی با توجه به آزمایشاتی که الان ازت دیدم به نظر نمیاد آی وی آی جی نیاز داشته باشی و پردنیزولون هم کمکی بهت نمیکنه. و اینبار سرم نزن و سه چهار روز آینده پردنیزولون رو قطع کن.
خودم بهش گفتم سر از خود هیدروکسی میخورم انگار اوکی بود گفت ادامه بده و قطع نکن.
از دکتر پرسیدم بعد از انتقال پردنیزولون نخورم گفت نه نیاز نیست ولی بهتره اول جواب ازمایشارو ببینم بعد بهت میگم
رفتم ازمایشگاهی که معرفی کرده بود ازمایش بدم هزینه اش خیلی بالا بود پرسیدم ازمایشا مربوط به چیه
گفت چندتاش ایمنی و پنج تاش جهش ژنتیک. خلاصه نمیدونم ژنتیک به دردم میخورده یا نه ولی مجبور شدم ازمایش بدم. ۳۸۰۰هزینه اش شد😢
احساس کردم دکتر با لنفوسیت هم موافقه چون ازم پرسید انجام ندادی؟ یعنی تا حالا خون همسرت رو بهت انتقال ندادن؟ در مورد آپکا هم گفت اصلا آپکا مهم نیست هر عددی داشته باشه
درمورد پی آر پی و خراش هم پرسید ک چرا انجام ندادی گفتم اینبار دکترم میخاست انجام بده ولی بخاطر اینکه پردنیزولون مصرف میکنم انجام نداد.
طوطیا جان شما هم آزمایش ژنتیک دادین؟ ب دکتر ازمایشگاه گفتم من و همسرم نسبت فامیلی نداریم گفت اصلا ربطی نداره و یه کوچولو توضیح داد