2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
مگه چقد مشكل داره؟ همسر منم مورفوش صفره اسپرمم صد درصد أبنرمال ولي ب من گفتن واسه اي وي اف عيبي ندا ...

چند تا جنین و تخمک شد برات وگریدشون 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهر های گلم من خراش دادم بعد بهم گفتن پریود شدی دومین روزش بیا ولی الان 10 روز از موعد میگذره و نشدم نمیدونم چرا طبیعه این؟

@چیکا1   عزیزم شما میدونی چون بهم گفته بودین خراش انجام دادین ،،

نگران نباش عزیزم  من دفعه قبل هم که مثبت شدم ماه قبلش دکتر داروهامو داد و گفت روز دوازده برم س ...

عزیزم امروز با دکتر ویزیت شدم اول یه شرح حال خیلی کامل ازم گرفت درمورد سابقه ی بیماری خودم و خونواده و سیکل های آی وی افم.

بعد ازمایشاتم رو دید و گفت کامل نیست و یه سری آزمایش جدید نوشت گفت اگر رسیدی قبل از انتقال جوابش رو بیار اگر نرسیدی بعد انتقال بیار

گفت باید جوابشون رو ببینم که دارو تجویز کنم ولی با توجه به آزمایشاتی که الان ازت دیدم به نظر نمیاد آی وی آی جی نیاز داشته باشی و پردنیزولون هم کمکی بهت نمیکنه. و اینبار سرم نزن و سه چهار روز آینده پردنیزولون رو قطع کن.

خودم بهش گفتم سر از خود هیدروکسی میخورم انگار اوکی بود گفت ادامه بده و قطع نکن.

از دکتر پرسیدم بعد از انتقال پردنیزولون نخورم گفت نه نیاز نیست ولی بهتره اول جواب ازمایشارو ببینم بعد بهت میگم

رفتم ازمایشگاهی که معرفی کرده بود ازمایش بدم هزینه اش خیلی بالا بود پرسیدم ازمایشا مربوط به چیه

گفت چندتاش ایمنی و پنج تاش جهش ژنتیک. خلاصه نمیدونم ژنتیک به دردم میخورده یا نه ولی مجبور شدم ازمایش بدم. ۳۸۰۰هزینه اش شد😢

احساس کردم دکتر با لنفوسیت هم موافقه چون ازم پرسید انجام ندادی؟ یعنی تا حالا خون همسرت رو بهت انتقال ندادن؟ در مورد آپکا هم گفت اصلا آپکا مهم نیست هر عددی داشته باشه 

درمورد پی آر پی و خراش هم پرسید ک چرا انجام ندادی گفتم اینبار دکترم میخاست انجام بده ولی بخاطر اینکه پردنیزولون مصرف میکنم انجام نداد.

طوطیا جان شما هم آزمایش ژنتیک دادین؟ ب دکتر ازمایشگاه گفتم من و همسرم نسبت فامیلی نداریم گفت اصلا ربطی نداره و یه کوچولو توضیح داد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مامان سوفی جان تو امریکا بسته بندی اینا اینجوریه مطمعنید اخه میگن ایران بسته بندی میشه . ایران بسته ...

بله عزیزم، قبلا یه مدل دیگه بود بسته اش، الان فقط همین مدل هست، خودمم تو خونه دارم همینه

شرکتش همونه ولی بسته بندیش فرق کرده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم امروز با دکتر ویزیت شدم اول یه شرح حال خیلی کامل ازم گرفت درمورد سابقه ی بیماری خودم و خونواده ...

سلام عزیزم‌ منم هفته پیش با زرنانی ویزیت شدم دقیقا برای منم گفت آزمایشام کامل نیست و برام نوشت آزمایشگاه گفت حدود ۴ تومن میشه گفت یه مقداریش ژنتیکه و ایمنی هم هست. به نظرم پردنی رو قطع نکن. به منم گفت اشتباه که ۶ ماه پردنی خوردم ولی دکترم تاکید داشت بخورم. البته من آزمایشا رو ندادم چون هم آسپرین هم پردنی هم آنوکسا رو دارم. برای آنوکسا چیزی نگفت؟ 

مهر یه دکتر دیگه رو توی نسخه من زده بود مال شما هم همینجور بود؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم‌ منم هفته پیش با زرنانی ویزیت شدم دقیقا برای منم گفت آزمایشام کامل نیست و برام نوشت آزمای ...

آره عزیزم مهر یه دکتر دیگه بود

پس برای ایمنی طبق نظر کدوم متخصص پیش میری؟

منم هر سه تارو دارم. البته انوکسا از روز انتقال بهم میده

والا حالا که اینقدر هزینه کردم گفتم طبق نظر دکتر پیش برم بالاخره با خودم میگم یه چیزی هست که بهم میگه پردنیزولون کمکی نمیکنه

من اصفهان با دو تا متخصص ویزیت شدم و راضی نبودم 

دکتر بهم گفت وقتی سرم زدی و منفی شدی هیچ دکتری علتش رو بهت نگفت. اینجور که از صحبتاش متوجه شدم با جواب ازمایشا یه چیزایی دستگیرش میشه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم مهر یه دکتر دیگه بود پس برای ایمنی طبق نظر کدوم متخصص پیش میری؟ منم هر سه تارو دارم. الب ...

والا من دکتر زنان خودم همه چی رو داره میده فقط سرم رو بهم نمیده میگه واسه کسایی که کیست آندومتریوز دارن خوب نیست ولی اینسری برم باز بهش میگم ببینم میدل یا نه. آخه به قول بچه ها و تجربه خودم وقتی آزمایشت مشکل هم داشته باشه داروهاش هیدروکسی. پردنی. آسپرین. آنوکسا و سرمه دیگه منم همشونو دارم جز سرم گفتم ندم آزمایشا رو. ولی اگه اینبار منفی بشم میرم همه رو میدم و میبرم پیش زرنانی. من آنوکسا رو از دو پریود سیکل انتقالم شروع کردم اما اینسری گفته دوز بالاتر بهم میده.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگه چیزای قنددار نخوری با روزی دوتا متفورمین پایین میاد رعایت کن تا به انسولین نکشه با دستگاه کنترل ...

والا خودمم وزن اصافه نکردم نمیدونم چرا اخه ااما فهمیدم دستگامم چندتا بالاتر نشون میده

چشم حتما رعایت میکنم بیشتر مرسی عزیزم😍

عزیییزم❤️❤️ دیدم داری میری بیمارستان بستری بشی، نگران نباش اونجا حواسشون به همه وی هست. اصلا آدم خیا ...

وای نمیدونی چی کشیدم از استرس.... اره والا هرچی میگم بیشتر نگه دارید نمیدونم چه عجله ای دارن! همین الان برگشتم خداروشکر فععلا چون دستگام انگار چندتا بالاتر نشون میداده!!!! حالا تا شنبه بهم مهلت داده..... این استرس مگه تموم میشه

عزیزم یه خبر از خودت بده نگرانتم

ملکه جون از هفت صبح رفتم همین الان درومدم از صبح مامیتور کردن و چک کردن خودم فهمیدم دستگامم بیشتر نشون میده !! داشتن قند و چک میکردن گفت اگه الان بالای۱۲۰ باشه همین الان اتاق عمل یعنی مردم و زنده شدم.... دوباره تا شنبه وقت داد باید برم ببینم چی میگه

دعا کن برام عزیزم

عزیزم امروز با دکتر ویزیت شدم اول یه شرح حال خیلی کامل ازم گرفت درمورد سابقه ی بیماری خودم و خونواده ...

عزیزم این جهشها مربوط به اتعقادیاست..... 

میخوان ببینن ریسک لخته شدن خون داری یا نه.... 

اون ژنتیکی که فکر میکنی نیست.... 

من خودمم دادم و مشخص شد مشکل دارم و تو انتقال و بارداریام انوکسوپارین داشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com