2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سابقه كه نداشتم حتي تو بارداري قبليمم ولي ازمايش مردادم ديدم ٣/٥٥ اينسريم كه ارديبهشت بود٣/٥٥ بود و ...

به نظرم بازم برای یه دکتر غدد بفرست آزمایشاتتو خیالت راحت بشه آخه تیروئید خیلی مهمه که حتما نرمال باشه، من قبل انتقال هر ماه آزمایش تیروئید دادم الان بازم برام نوشته با اینکه هر بار نهایت ۱,۴ بوده.

الهی آمین عزیزم، با دعای خیر شما ان شاالله 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بسلامتی طوطیا جان اینبارم سونو شدی یا طبق دستور ماه قبل شروع کردی؟

سلامت باشی عزیزم نه  دیگه سونو نشدم ماه قبل که رفتم داروهامو و دستورش رو داد گفت روز 12  پریودی برم سونو 

شما پریود شدین ؟ میرین سونو ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشی عزیزم نه  دیگه سونو نشدم ماه قبل که رفتم داروهامو و دستورش رو داد گفت روز 12  پ ...

وای خوشال شدم خیلی نگران بودم. متاسفانه با اینکه دارو گرفتم ولی همون ماه گفتن اگه شروع نکنی ماه بعد دستورات و نوع سیکلت همینه ولی برای سونو باید بیای. 

حالا من برای چهارم خرداد نوبت داشتم. ولی دیروز یکی دو روز زودتر پریود شدم. میخام طبق دستور ماه قبل، از فردا شروع کنم و همون چهارم خرداد برم سونو. احتمالا دکتر کلی دعوا میکنه چون روالشون اینطوری نیست ولی چاره ای ندارم. چون چهارم برای دکتر زرنانی هم نوبت دارم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای خوشال شدم خیلی نگران بودم. متاسفانه با اینکه دارو گرفتم ولی همون ماه گفتن اگه شروع نکنی ماه بعد ...

عزیزم نگران نباش، دکتر منم اصلا سونو نکرد منو، آخرین سونوم مال انتقال قبلیم شش ماه قبل بود، رفتم پیشش دارو داد گفت پریود شدی شروع کن، ده تا دوازده روز بعد بیا برای سونو

فدات بشم عزیزدلم ممنون از دعای خیرت مهربون😍😍😍 انشاءالله که خیلی خیلی زود این دعارو من درحقت کنم ...

سلام ای جونم مامانی انشاالله که بسلامتی بغلش بگیری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه هنوز دکترم تاریخم نداده 😐دوباره ۸ خرداد بهم سونو رشد داده اونو دیگه بدم جوابشو ببرم پیشش ایشالا ...

انشاالله مامان خانومی بسلامتی زایمان کنی وای منم ذوق کردم 😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم ویتامین دی این شرکتو مصرف کردم

عزیزم اسم شرکت چیه منم آخه کلسیم و امگا مصرف میکنم 

عزیزم اسم شرکت چیه منم آخه کلسیم و امگا مصرف میکنم 

محصولات برند health aid و opd pharma شرکت امید پارسینا دماوند

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدا حفظش کنه ❤️ عزیزم سونو آخری رشد که دادی چند بود وزنش ؟ خیلی با تولدش تفاوت داشت ؟ و اینکه ساک بی ...

سونو ۳۵ هفته ۲۸۰۰ بود ۱۰ روز بعد دنیا اومد ۳۱۰۰ نه عزیزم فرق نداشت زیاد تو ۱۰ روز ۳۰۰ گرم البته من کیسه ابم تقریبا خالی بود وایه همین دکتر میگفت وزنش دقیق تره 

عزیزم بپرس ببین بیمارستان چیا بده من چون بستری بودم بیمارستان خودم ساک جمع نکردم نمی دونم مامانم چیا اورده بود ولی چیزایی که استفاده شد دو دست لباس کامل یعنی زیر دکمه پیراهن شلوار    زیر دکمه سرهمی  کلاه و جوراب داشته باش حتما دستکش هم ببر خودشو چنگ نزنه شیشه شیر بردم چون بچه من شیرخشک خورد از اول پتو دور پیچ فقط اینا استفاده شد پوشکم مای بیبی سایز ۲ بردم لباس زیاد کوچیک نبر پوشیدنش واسه بچه سخته سایز صفر و یک ببر.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ساراجان خوبی کوچولوت خوبه انشاالله متاسفانه باید دورش بگذره تا خوب بشن معمولا اوج کولیک تا ۱۰ ...

سلام عزیزم قربونت برم خوبه شکر خدا مرسی عزیزم منم همه راه ها رو امتحان میکنم ببینم کدوم جواب بده دکتر کولیک اید داد تاثیر نداشت امروز خودم می خوام برم کولیکیز بگیرم و شربت کامی وی بهش بدم ببینم چی میشه 

مرسی که گفتی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم نگران نباش، دکتر منم اصلا سونو نکرد منو، آخرین سونوم مال انتقال قبلیم شش ماه قبل بود، رفتم پیش ...

چه دکترای خوبی دارید!!

نغمه جون رویان از این خبرا نیستا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چه دکترای خوبی دارید!! نغمه جون رویان از این خبرا نیستا

😂😂ببین دکتر قبلیم تو مام هم میگفت چون تهرانی روز اول تا سوم حتما بیا، برای همه سیکل ها

ولی تیم نصر این مدلی نیست انگار ، البته هزینه سونو هم خیلی زیاده، من ۷۰۰ تومن دادم ویزیت و سونو🥺🥺🥺

این جوری خیلی بهتره ولی، من کلی با اون دکتر استرس داشتم کی پریود میشم، بعد از استرس زیاد چند بار چهارشنبه ظهر پریود شدم 😂😂😂

وای خوشال شدم خیلی نگران بودم. متاسفانه با اینکه دارو گرفتم ولی همون ماه گفتن اگه شروع نکنی ماه بعد ...

نگران نباش عزیزم 

من دفعه قبل هم که مثبت شدم ماه قبلش دکتر داروهامو داد و گفت روز دوازده برم سونو این دفعه هم همینو گفت 

زرنانی رفتی حتما بهم خبر بده که میگه پردنیزولن رو قطع کنی یا ادامه بدی واسه سرم هم هر چی گفت بهم خبر بده ممنون 

پس سیکلمون تقریبا با همه من امروز روز سوم پریودم 

انوکسا هم داری ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ان شاالله عزیزم ان شاالله دامن همه ی ما منتظرا سبز شه  شما هم اگه دکترتون میگه ای وی اف پشت گوش ...

بله عزیزم حتما، منتظرم همسرم عمل کنه وبعدش برای ivf اقدام کنم دکتر ارولوژی گفته ۲ ماه بعد از عمل همسرم باید اقدام کنیم