سلام ساراجان خوبی کوچولوت خوبه انشاالله
متاسفانه باید دورش بگذره تا خوب بشن معمولا اوج کولیک تا ۱۰ هفتگی بچس بعدش دیگه رو به کاهش میره...پسر من تا ۲ماه و ۱۰ روز شدید بود بعدش یهو از این رو به اون رو شد...
من پیش ۴ تا دکتر بردمش هرکدومم داروهای متفاوت دادن که تاثیری نداشت و فرقی نکرد آخرشم خودم رفتم کولیکز گرفتم روزی ۳ بار دادم بهش و پدی لاکت روزی ۱بار...
نی نی تاب و بچه من اصلا دوس نداشت حتی یه بارم توش نخوابید دلم خوش بشه همش جیغ میزد نوش،، فقط تنها چیزی که خوب بهش جواب میداد قنداق کردن بود اصلا مث معجزه بود... قنداقش میکردم پستونک میدادم بهش میذاشتم رو پام خوب میخوابید،،،من تا نزدیک ۴ ماهگییش قنداقش میکردم با اینکه از خیلی وقت قبلش کولیکش خوب شده بود اما قنداق کردن بچه هارو آروم میکنه حتما امتحان کن...
بعضی وقتا که فقط جیغ میکشید براش موسیقی میذاشتم مثلا آهنگای علیرضا طلیسچی یا آهنگ مازندرانی😂 بعد برمیگردوندمش رو دستم جوری که شکمش و با دستم فشار میدادم و یواش یواش پشتشو میزدم،،،گاهی با همین شیوه می دیدم خوابش میبره، انگار درد شکمش اینطوری یک آروم میشد البته این روش همیشه جواب نمیداد ۵۰درصد اوقات جوابگو بود بالاخره همه روشهارو باید امتحان کرد...
انشاالله دخملیت تا ۲ ماهگی دیگه خوب میشه و راحت میشی نگران نباش...بچه ها خیلی زود بزرگ میشن😌