2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
خدا اولى رو براتون نگه داره دومى هم بسلامت بياد بغلتون از اول مشكل ناباروريتون چى بوده؟

ممنونم عزيزم

همسرم واريكوسل داشتن عمل كرديم بازم خوب نشد زده بود تعداد رار ناچيز

ومورفولوژيم يك درصد بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان اگه به شوهرم بگم یه نفر راجع به این موضوع به خواهرشوهر و مادرش و خواهرش گفته،، میگه اووووه ه ...

😂😂😂ميگم كه شماها خيلي سفتين من ٤ نفر ميدونن حس خيلي محكم بودن و خفن بودن داشتم🤣🤣🤣

اخه من نه ماه تمام رو تخت بودم تعجبم كه چرا زخم بستر نگرفتم

ايناهم نميدونستن واقعااا كي برام كار ميخاست بكنه😥

ولي فاميل تا انومالي نگفتم حاملم👀

عاره واقعااا خوب خيلي سخته استرسش ادمو رواني ميكنه خداروشكر بخاطر دوتا پسر قشنگت خداحافظشون باشه ان شالله

سلام عزیزم خوبیم بخوبیت شکر من فردا صبح دارم میرم بیمارستان امروز سونو دادم آب دورش خیلی کم شده بود ...

وای عزیزم الهی شکر.خدا پشت و پناهت بسلامتی بغل کنی پسر نازتو.منو هم دعا کن.حتما مارو بیخبر نزار.

سلام دوستان خوبين من امرو رفتم سه ساعت نشستم اخرم دارومو تاييد نكردن گفتن سيستم قطعه🙄 خودم شياف گر ...

سلام عزیزم. نه فرقی نداره شرکت داروسازیشون فرق داره، برای منم داروخانه یه وقتایی سیکلوژست میده یه وقتایی فرتیژست.

والا من فقط فولیک اسید و ویتامین دی دارم، بقیه ویتامین ها رو گفت ماه‌های بالاتر میده ان شاالله

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان.من منفی شدم.ایشالا تلاش های بعد

عزیزم خدا به دلت آرامش بده درکت میکنم انشاءالله خدا زود برات جبران کنه و مامان شی 😔😔

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آره فقط تو پتو اروم میشه یکم تو  اون گهواره ها اروم میشن؟من میترسم بخرم تو اونم نخوابه نه شیر خ ...

سلام ساراجان خوبی کوچولوت خوبه انشاالله

متاسفانه باید دورش بگذره تا خوب بشن معمولا اوج کولیک تا ۱۰ هفتگی بچس بعدش دیگه رو به کاهش میره...پسر من تا ۲ماه و ۱۰ روز شدید بود بعدش یهو از این رو به اون رو شد...

من پیش ۴ تا دکتر بردمش هرکدومم داروهای متفاوت دادن که تاثیری نداشت و فرقی نکرد آخرشم خودم رفتم کولیکز گرفتم روزی ۳ بار دادم بهش و پدی لاکت روزی ۱بار...

نی نی تاب و بچه من اصلا دوس نداشت حتی یه بارم توش نخوابید دلم خوش بشه همش جیغ میزد نوش،، فقط تنها چیزی که خوب بهش جواب میداد قنداق کردن بود اصلا مث معجزه بود... قنداقش میکردم پستونک میدادم بهش میذاشتم رو پام خوب میخوابید،،،من تا نزدیک ۴ ماهگییش قنداقش میکردم با اینکه از خیلی وقت قبلش کولیکش خوب شده بود اما قنداق کردن بچه هارو آروم میکنه حتما امتحان کن...

بعضی وقتا که فقط جیغ میکشید براش موسیقی میذاشتم مثلا آهنگای علیرضا طلیسچی یا آهنگ مازندرانی😂 بعد برمیگردوندمش رو دستم جوری که شکمش و با دستم فشار میدادم و یواش یواش پشتشو میزدم،،،گاهی با همین شیوه می دیدم خوابش میبره، انگار درد شکمش اینطوری یک آروم میشد البته این روش همیشه جواب نمیداد ۵۰درصد اوقات جوابگو بود بالاخره همه روشهارو باید امتحان کرد...

انشاالله دخملیت تا ۲ ماهگی دیگه خوب میشه و راحت میشی نگران نباش...بچه ها خیلی زود بزرگ میشن😌

سلام عزیزم. نه فرقی نداره شرکت داروسازیشون فرق داره، برای منم داروخانه یه وقتایی سیکلوژست میده یه وق ...

ممنونم خوبي؟؟

بخدا كمرم داره ميشكنه از ٦ حاضر شدم تا برم٦/٥ تا برسم خونه شده١ بااينكه نزديكم ولي خيلي لفت ميدن يسرم داشتم كلا با تاييد دارو اينهمه معطل شدم مراكز شماهم همينجورين؟؟

دي خيلي كم بوده؟؟ روزي دوز چقدرشو ميخوري؟

من دي روز ازمايش٤٧ بود البته روز قبلش خورده بودم و بخاطر ازمايش قطع نكرده بودم

سلام عزیزم. نه فرقی نداره شرکت داروسازیشون فرق داره، برای منم داروخانه یه وقتایی سیکلوژست میده یه وق ...

سلام هانیل جان چخبر بسلامتی بارداری؟خدارا هزاران بار شکر

منم امروز 4روزه انتقال دادم

هیچ علایمی جز یکم درد زیر دل ندارم

با جوجه ی تو دلت دعاکن که مثبت بشم بتام بالا باشه

فدات عزیزم من امروز دوم پریودمه و داروهام شروع شد از امروز 

بسلامتی طوطیا جان

اینبارم سونو شدی یا طبق دستور ماه قبل شروع کردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ان شالله همه چي عالي پيش ميره و ١٧ روز ديگه با يبتاي عالي ميااااين و صاحب فسقلي هاي سالم و صالح ميشي ...

عزیزمی

ممنونم واقعا😘😘

خدا نی نی قشنگتو برات حفظ کنه و صحیح و سالم بغلش کنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم خوبي؟؟ بخدا كمرم داره ميشكنه از ٦ حاضر شدم تا برم٦/٥ تا برسم خونه شده١ بااينكه نزديكم ولي خي ...

خدا رو شکر خوبم فقط خیلی نگرانم بابت این قطع شدن یهویی تهوع و درد سینم ⁦☹️⁩ ان شاالله که خیره.

والا یادم نمیاد پایین بود یا نه ولی دکترم گفتی روزی یدونه 1000 بخورم.

آره مام هم همینه، معمولا دو ساعت معطلی رو داره 🙁

سلام هانیل جان چخبر بسلامتی بارداری؟خدارا هزاران بار شکر منم امروز 4روزه انتقال دادم هیچ علایمی جز ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ ممنونم بله مثبت شدم دعا کنید قلبش هم تشکیل بشه 🙏🌹

چشم عزیزم به شرط لیاقت حتما دعاگوی همه هستم، ان شاالله که همه حاجت روا بشن 🙏⁦❤️⁩

سلام دوستان.من منفی شدم.ایشالا تلاش های بعد

سلام عزیزم، متاسفم 🌹💔

ولی دمت گرم که ناامید نشدی، ان شاالله خیلی زود نتیجه میگیری و ما رو هم خوشحال میکنی، دعای مادر سادات بدرقه ی راهت 🙏⁦❤️⁩