2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
ان شالله خيره من دو سري انتقالمم روشام باهم خيلي متفاوت بود ادم اولش ميترررررسه ولي به اميد خدااا ان ...

انشاءالله به امید خدا مرسی عزیزم 🥰😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره.منم دقیقا همین مدلی شدم.کارهای ساده رو نمیتونم انجام بدم.مثلا نمیتونم خم بشم چیزی از زمین بردارم ...

اتفاقا تو درد کمرم خیلی به شما فکر میکنم که نمی تونین کاری هم بکنین .ان شاالله خیلی زود خوب بشید حالا باز من مسکن میتونم بخورم هر چند دوزم بالایت و خیلی تاثیر نداره روم ...خیلی درد بدیه واقعا تابحال اینجوری نبودم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
هیچی نگفتم من فقط پیام دادم منفی شدم و اومدم خونه مامانم و گفتم من رفتم براهمیشه....نوشتم تحمل سرکوف ...

بمیرم برات خیلی سخته

این راه سخته و همسر هم همراه نباشه و بندازه گردن تو خیلی سخته

اصلا منت نکش باید بفهمه رو تو فشار بیشتره

و باید بفهمه این مشکل هر دوتونه و هر دو باید حلش کنید

بیادت هستم و برات دعا میکنم عزیزم 💗🙏🏻

چند بار انتقال دادی؟ مشکل از اسپرم هست یا تخمک؟

من خیلی تجربه دارم تو ابن راه

اگر دوست داشتی پیام بده صحبت کنیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
کدوم شرکت ؟ مشگلش چیه؟

شرکت پارسیان امید صفحه قبل معجزه جان چندتا عکس گذاشتن ظاهرا این شرکت محصولات بی کیفیت و یا محصولات با تاریخ مصرف گذشته به بازار وارد کرده 

البته من مطلب که خوندم البته گفتن که ان محصولات وارد بازار نشده و معدوم شده .شناسایی کرده بودن ولی وارد بازار نشده .حالا الله اعلم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عاره عزيزم اگه صب زدي ٥ شنبه تو مركز سعي كن همون ساعت بزني ان شالله ١٢ روز ديگه بايه بتاي عالي ...

ان شالله عزیزم 

حتما دعا میکنم هممون دلمون شاد شه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اتفاقا تو درد کمرم خیلی به شما فکر میکنم که نمی تونین کاری هم بکنین .ان شاالله خیلی زود خوب بشید حال ...

منم اولین باری هست که اینجوری کمرم درد میکنه.کاش عصا داشتم. نه به جلو خم میشه .نه به پشت.

😉

الان توو گروه بارداری ما هم کلا گفتن نخورین 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍