2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
دوستای عزیزم آبجیای گلم من فردا راهی بیمارستانم که خدا بخواد پسرمو بغل کنم😍😍😍 خدا شاهده که یه حا ...

عزيزم ان شاالله بسلامتى زايمان كنين و گل پسرتون رو سلامت بغل بگيريد

الهى ب حق قدم هاى تازه ى يك فرشته پاك روى زمين خدا دامن همه چشم انتظارهارو سبز كنه🙏🥰🙏

التماس دعا😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله به سلامتی این دوران رو بگذرونی چه خبره یه سکه!!!! والا اصلا نباید با این روش دکترها ...

ممنونم عزیزم 

آره منم میگم تا ۵ ماها اینا برم این دکترم بعدش دکترم عوض کنم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
به سلامتی انشالله من هنوز نمیدونم چکار کنم فعلا همون رویان میرم میخام یجا برم با بیمه دانا قراردا ...

آرمان داره اما انگار باید دکترت هم داشته باشه یا اینکه نامه بده یه همچین چیزایی. بیمارستان پیامبران هم میدونم با دانا قرارداد داره خیلی هم خوبه

سلام دخترا خوبین

من سوم انتقالم از روز انتقال آمپول پرژسترون را هر 12ساعت با ی سرنگ میزنم تو سایت نوشته بود روزی یبار باید بزنی.الان به کلنیک که زنگ زدم گفتن دوتاش تو ی سرنگه بزن.ایا تا حالا خطر کردم.

ولی واقعاً با سرنگ جدا آبسه نمیشه

در ضمن هر دوازده ساعت ی شیاف هم میزارم

عزیزم جیگررر گل دخملی 😘😘😘 کولیک که مال همه ی بچه هاس خواهر ..فقط شدتش فرق میکنه..زمانی ک بتونن ب ...

آره تقریبا همه بچه ها دارن ولی ادم دلش میسوزه واسه بچه هی گریه میکنه

آره ان شاالله زودی میگذره

ان شاالله بحق شیش ماهه امام حسین بیای خبر بارداریتو بدی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم من تو سیکل انتقالم امروز پریود شدم از روز دوم باید آمپول انوکسارو ی دونه بزنم بنظرتون سر ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله. بله هر روز ساعت مشخصی بزنید بهتره، من خودم ساعت ۹:۳۰شب میزنم .

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله که به زودی مامان میشی عزیزم.🤲 اوکی ممنون🌹 من هم تنبلی تخمدان و پلی کیستیک دارم تیروئید ...

ان شاالله عزیزم ان شاالله دامن همه ی ما منتظرا سبز شه  شما هم اگه دکترتون میگه ای وی اف پشت گوش نندازید هر چه زودتر اقدام کنید بهتره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ازینکه انقد آدما بی وجدان و پولپرست شدن گریم گرفت ازینکه چقدر یه ادم میتونه بی انصاف باشه خیلی بد شد ...

عزيزم يكي از اشناهاي ما داروخونه داره و داروسازه گفت ك فقط هيرويت مشكل داره بقيشون خوبن و ميتونين مصرف كنين

نگران نباش😍

دوستای عزیزم آبجیای گلم من فردا راهی بیمارستانم که خدا بخواد پسرمو بغل کنم😍😍😍 خدا شاهده که یه حا ...

عزیز دلمممممم، مامان صبور و مهربوووون ، به سلامتی و مبارکی ان شاالله. الهی که خیلیییی راحت و سلامت زایمان کنی و فرشته قشنگت رو در آغوش بگیری. الهی که سالم و صالح باشه، باقیات صالحاتتون باشه، خیر دنیا و آخرتتون باشه، مایه افتخارتون باشه، الهی که در کنار هم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید عزیز دلمممم 🙏🙏⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

ان شاالله به سلامتی زایمان کنید❤❤❤❤ و گل پسری رو بعل کنین ..ما رو هم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...