2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
نه هنوز دکترم تاریخم نداده 😐دوباره ۸ خرداد بهم سونو رشد داده اونو دیگه بدم جوابشو ببرم پیشش ایشالا ...

اخ منم همینطور . منم قندم مرزی ه نزدیک ه انسولین بزنم بهم گفت همینجوری بالا باشه ده دوازدهم درش میاریم😭😭 منم تایمم همون اواخر خرداده دیگه برم ببینم چی میگه. من سونو رو دو هفته پیش رفتم کامل داپلرم نوشته بود عین انومالی همه چق و دوباره چک کرد بنظرت دوباره سونو مینویسه؟

راستی شیشه شیر هم گذاشتم اما شیر خشک نخریدم منم😇

اااای جوووون دلم. ماشالاجونم 😍😍😍 انگار همین دیروز بود ک مثبت شدی و برات جیغ و هورا کشیدیم🤩🤩 ال ...

دورت بگردم آلا جونم انشاءالله به حق خانم فاطمه الزهرا این روزو خیلی خیلی زود تجربه کنی🤲🏻😍

واقعا هم انگار همین دیروز بود به چشم برهم زدن گذشته برام 

به شرط لیاقت دعاگوی همه هستم انشاءالله خدا گره از مشکلات همه باز کنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یک دنیا ممنون از دعای خیرت عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به سلامتی انشالله. انشالله صحیح و سلامت پسرتو بغل میگیری و هردو میاید خونه. قربون قلب مهربونت‌ ...

فدات بشم عزیزدلم ممنون از دعای خیرت مهربون😍😍😍

انشاءالله که خیلی خیلی زود این دعارو من درحقت کنم روزی برسه که میخای بری بیمارستان برای درآغوش کشیدن فرشته نازت🤲🏻🤲🏻🤲🏻

حتما حتما دعاگوتم موقعی که تو اتاق عملم تک تک یادتون میکنم مطمئن باش😥😥😥

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا   جان بسلامتی ودل خوش زایمان کنی وباگل پسری برگردی خونه دست خدابه همراهتون عزیزم  ...

انشاءالله🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ممنونم ازت رزیتا جونم انشاءالله امسال سالِ آخرِ چشم انتظاریته وفرشته نازتو به آغوشت میکشی خیلی خیلی زود🤲🏻😍🤲🏻🤲🏻😍😍

به شرط لیاقت حتما حتما دعاگوتم 

ایشالا به سلامتی و دل خوش برگردی ❤️❤️🤲🏻خیلی منو دعا کن منم به موقعش دخترم دنیا بیاد همش میترسم برا ...

دورت بگردم حتما دعاگوتم

ترس به دلت راه نده که بدترین چیزه مطمئن باش سروقت وصحیح وسلامت گل دختریت میاد تو بغلت ومیشه چشم وچراغ خونه مامان وباباش 🤲🏻😍🤲🏻😍

برامن واقعا به چشم بهم زدن گذشته این روزای شمام میگذره ومیرسه روزِ موعود انشاءالله که فقط براهمه با خیر وخوشی وسلامتی باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

دوستای عزیزم آبجیای گلم من فردا راهی بیمارستانم که خدا بخواد پسرمو بغل کنم😍😍😍 خدا شاهده که یه حا ...

عزیز دلم چقدر زود گذشت البته برا ما اینجوریه قطعا

الهی که به سلامتی پسرنازت رو بغل کنی

پیشاپیش بهت تبریک میگم😍😍😍

روی ماهشو از طرف ما هم ببوس🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستای عزیزم آبجیای گلم من فردا راهی بیمارستانم که خدا بخواد پسرمو بغل کنم😍😍😍 خدا شاهده که یه حا ...

انشالله كه بسلامتي زايمان كني و پسرت و صحيح و سالم بغل كني عزيزم😍😍

سلام عزیزم بیمارستان آرمان سزارین  شما چی؟

به سلامتی انشالله

من هنوز نمیدونم چکار کنم

فعلا همون رویان میرم

میخام یجا برم با بیمه دانا قرارداد داشته باشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
باورت میشه هنوز هیچ کاری نکردم🤦🏻‍♀️ نه فقط ساکشو خریدم و وسایلارو همه کامله اما نچیدم توو ساکش&nbs ...

سلام ملکه جان منم ساک خودمو فقط حمع کردم منم از یه پیچ ساک اینارو سفارش  دادم قرار بود اخر اردیبهشت دستم با

شه هنوز خبری نیست دل تو دلم نیست منم 

ممنونم عزيزم والا ازين تنهايي بتونيم از پيش بر بيايم واقعااا نميدونم من خواهرم پيشمه فعلاا من هم ه ...

خدا اولى رو براتون نگه داره دومى هم بسلامت بياد بغلتون

از اول مشكل ناباروريتون چى بوده؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

ای جاااانممم.. خدارو صد هزار بار شکرر😍😍😍😍😍

به سلامتی انشالله عزیزم...الهییی زایمان خوب وراحتی داشته باشی و فرشته تو صحیح و سلامت بغل بگیری🤗🤗🤗🤗الهیییییییییییی روزی تک تک بچه های این تایپیک باشه که  چنین روزی رو تجربه کنن به حق بزرگی و کرمش....

الهییییی آمین یا رب العالمین🤲🤲🤲🤲🤲🤗🤗🤗💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🌹 نگران نباش اکثرا لکه بینی داریم، خون جمع شده یعنی پشت جف ...

سلام عزیزم من تو سیکل انتقالم امروز پریود شدم از روز دوم باید آمپول انوکسارو ی دونه بزنم بنظرتون سر ساعت باید بزنم و اینکه چه موقع از روز بزنم بهتره صبح یا شب؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
عزیزم هر دفعه قبل تزریق اول تنظیم کن روی یک واحد بعد فشار بده اگر قطره اومد ازش بعد تنظیم کن روی ۴۶ ...

آمپول انوکسا دورناف بهتر جواب میده یا توی بازو؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢