2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046214 بازدید | 684504 پست
دوستای عزیزم آبجیای گلم من فردا راهی بیمارستانم که خدا بخواد پسرمو بغل کنم😍😍😍 خدا شاهده که یه حا ...

ایشالا به سلامتی و دل خوش برگردی ❤️❤️🤲🏻خیلی منو دعا کن منم به موقعش دخترم دنیا بیاد همش میترسم برا قندم زود دنیا بیاد 😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ملکه جون ساک نینی و بستی؟ دکتر تاریخ داد؟؟ به من هنو نداده من ساک نیننی و بستم اما برا خودم و نه نمی ...

نه هنوز دکترم تاریخم نداده 😐دوباره ۸ خرداد بهم سونو رشد داده اونو دیگه بدم جوابشو ببرم پیشش ایشالا دیگه تاریخ میده میگه احتمالا  همون بین  ۱۶ تا ۱۹ خرداده خدا کمکمون کنه واقعا من فقط دعام اینه زود دنیا نیاد همین 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو سال یا سه سال پیش عمل کرد با دارو بهتر شد دکتر هم گفت طبیعی میتونی باردار شی اما دیگه خودمم تنبلی ...

انشاالله که به زودی مامان میشی عزیزم.🤲

اوکی ممنون🌹

من هم تنبلی تخمدان و پلی کیستیک دارم تیروئید کم کار هم دارم دکترم گفت همسرم که عمل کرد ivf  کنم با توجه به سنم 

چرا ازشما از استرادیول گرفتن؟من ۳بار پانکچر شدم با دوتادکتر ومرکز مختلف اصلا قبل پانکچر هیچ ازمایشی ...

ما هم قبل انتقال و قبل پانکچر آز کرونا دادیم اما علاوه بر اون آز استرادیول هم رویان برای کسانی که هایپر میشن میگیره من هردوباری که هایپر شدم دادم که دفعه اول عدد استرادیول خیلییی پایین بود ونشانه این بود که فولیکولا همه پوچن...دفعه دوم عددش بالا بود و با توجه به تعداد فولیکولام خوب بود که یعنی پوچ نبودن

البته رویان انگار از همه کسانی که هایپر میشن دو روز قبل پانکچر این آز و میگیره من چند نفر دیگرم دیدم اون موقع که این آزمایش و دادن....

دوستای عزیزم آبجیای گلم من فردا راهی بیمارستانم که خدا بخواد پسرمو بغل کنم😍😍😍 خدا شاهده که یه حا ...

@ماشالا   جان بسلامتی ودل خوش زایمان کنی وباگل پسری برگردی خونه دست خدابه همراهتون عزیزم 

انشاالله دعاهات درحق همه منتظرامستجاب بشه عزیزم   

واقعا لعنت بهشون برای همین بود من اینهمه قرص ویتامین د میخوردم یکذره بالا نمیرفت !!!! خدا ازشون نگذر ...

اه وای آره فکر کنم‌ ماشالله هم همینطور بود. خدا ازشون نگذره بی وجدانا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم به سلامتی انشالله. انشالله صحیح و سلامت پسرتو بغل میگیری و هردو میاید خونه. قربون قلب مهربونت‌

دوستم خیلی دعام کن که امشب خیلی دلشکستم ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان قرص اوابوست گرفتیم روزی چند تا بخورم؟

برا من نوشته روزی ی دونه بعد ناهار

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

اااای جوووون دلم. ماشالاجونم 😍😍😍 انگار همین دیروز بود ک مثبت شدی و برات جیغ و هورا کشیدیم🤩🤩

الهیییی ک ب سلامتی و راحتی فارغ بشی عزیزم و با گل پسرت با لب خندون بیاین خونه.

ماهارو هم از دعای خیرت فراموش نکن. مخصوصا ی دوستمو ک اسمش فاطمه اس و وضعش خرابه یکم و خواهرشوهرمو. خیییلی لطف می کنی❤️❤️💕💕💕💋💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی از بیمارستان ها پک دارن یسری هم حذف کردن. من شنیدم یه لباس راحت ببرین ممکنه لباس اونجا راحت نبا ...

چه خوب من همش میگم چون سزارینم و درد دارم فککنم حال هیچی نداشته باشم اما منم پس ببرم شاید ارایشی کردم😜

باورت میشه هنوز هیچ کاری نکردم🤦🏻‍♀️ نه فقط ساکشو خریدم و وسایلارو همه کامله اما نچیدم توو ساکش&nbs ...

امان از این کاراشون همیشه بدقولن! ببین سزارینی دیگه؟ این ستای بیمارستان که با بچه س میخواستم بخرم همه گفتن درد داری خونریزی داری بدرد نمیخوره فلان اصلا پشیمونم کردن بنظرت منم بخرم؟ خیلی خوشکلن🥺 به منم گفتن اما من توو ساکش پوشک و سه دست لباس حوله کوچیک پارچه نخی زیرانداز کرم سوختگی پستونک😂 گذاشتم. منم میخوام برم صندل بخرم هنوز وسایل خودمو جمع نگردم! ببین نوار بهداشتی میگن روز اول بدرد نمیخوره باید ازین پوشک بزرگسال داشتخ باشیم تو چیزی شنیدی؟ بنظرم درون حد و خود بیمارستان میده نه؟