2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
منم همین فکرو میکردم اما متاسفانه خود وزارت بهداشت نامه زده و با داروساز صحبت کردم برا داروخانه هاشو ...

من کلسیم این شرکتو خوردم خوب شدم🤣🤣🤣

۱۵ تای دیگه هم دارم.دلم نمیاد بندازم.

یا حداقل بعد زایمان مصرف میکنم☺️☺️☺️

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان درد کمری که به زیر دل بزنه تابحال نداشتم هر دکتری برای کمر میرم میگه عفونتی مشکلی توی رحم نداری.من تازه چک اپ داشتم و مشکل داشتم ولی در حد حاد میترسم این ضربه به کمرم برای رحم مشکل ایجاد کرده باشه قاطی کردم دیگه بخدا از استرس و درد کمر .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اي جونم عزيزم تونستم تصور كنم 🤣🤣🤣 عاره حتما ميگم اگه گريم نگيره😢اشكم دمه مشكم شده قشنگ رفتم دند ...

عزززیزم❤️ طبیعیه بابا، از بس فشار روانی این راه زیاده آدم دل نازک میشه، خود بارداری هم که هورمون ها رو بهم میزنه همش آدم دلش میخواد گریه کنه😅

ایشالا به خوبی این ۸ ماه رو طی میکنی 🙏

دوستان درد کمری که به زیر دل بزنه تابحال نداشتم هر دکتری برای کمر میرم میگه عفونتی مشکلی توی رحم ندا ...

اگه باردار بودی شک میکردیم به انقباض و زایمان زود راس

تست پاپ اسمیر دادی؟

😉

بچه ها داستان این شرکت دارویی درسته، فعلا هم فروشش کلا ممنوع شده

ولی نگران نباشین تو بحث مکمل ها من تو صفحه چند تا داروساز درست حسابی خوندم که مواد اولیه تاریخ گذشته آسیبی نمیرسونه فقط ممکنه اثرش کم بشه

در ضمن خود شرکت گفته اون مکمل هایی که مشکل داشته رو هنوز توزیع نکرده بوده، ماها که قبلا خریدیم احتمالا اصلا مشکل نداشته

و اینکه خود وزارت بهداشت هم گفته داره بررسی میکنه، یعنی هنوز اصلا قطعی نیست

فعلا فقط هر چی ازش دارین رو نخورین، برین سراغ شرکت های دیگه، یا بگین دکتر جایگزین بده بهتون. ولی اعصاب خودتون هم خرد نکنین الکی❤️ هیچی نشده، حداکثر اثرش کمتر بوده

من دیسک کمر دارم راه حلی که دکتر فیزیوتراپ به من داده استفاده از کیسه یخ روی کمر هست این کارم انجام ...

دیسک کمر دردش چطوریه

من گاهی میگم نکنه مهره هام تکون خورده

من گودی کمرم درد میکنه

دردش وقتی هست که زاویه کمرم عوض میشه

😉

بچه ها اسم دقیق شرکت چیه؟؟ من الان قرص آهنی که دکترم نوشته رو خوردم اسمش هست ایرون فیکس..نگاه جعبه اش کردم نوشته شرکت داروسازی امید دارو سلامت...خودشه؟😢

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝