2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
به سلامتی انشالله مثبت میشی کیبرات انتقال داد من سری پیش رو همون تخت انتقال خابوندمون این بارم همون ...

مرسی ان شاالله دکتر شه بخش انتقال داد 

اره تو همون اتاق انتقال انجام دادن 

من برا ای یو ای رفته بودم پارسال میبردن اتاق عمل ولی الان خوب شده هی جا ب جا نمیکنن ادم و 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملکه جون ساک نینی و بستی؟ دکتر تاریخ داد؟؟ به من هنو نداده من ساک نیننی و بستم اما برا خودم و نه نمی ...

خیلی از بیمارستان ها پک دارن یسری هم حذف کردن. من شنیدم یه لباس راحت ببرین ممکنه لباس اونجا راحت نباشه شارژر وسایل آرایش یسری میبرن تو عکس ها خوب باشن 😁برس. دوست من آرایش کامل کرده بود که تو فیلم ها و عکس ها خوب باشه 😂 

خدایا شکرت
@ماشالا   جون عزیزم فردا شد وقت زایمانت؟؟؟؟ ایشالا به سلامتی و دل خوش ❤️😍مارو هم دعا کن

سلام گلم

شما تصمیم دارید کدوم بیمارستان و با کدوم دکتر زایمان کنید؟سزارین هستید یا طبیعی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

دوستای عزیزم آبجیای گلم من فردا راهی بیمارستانم که خدا بخواد پسرمو بغل کنم😍😍😍

خدا شاهده که یه حال خیلی عجیبی از سرشب دارم ویه بغضی ته گلومه همش تو فکر چشم انتظارام 😥😥😥

خدارو قسم میدم به ناله های دل خانوم زینب امسال سالِ آخرِ چشم انتظاریتون باشه ودامنِ همتونو سبز کنه به فرزندی سالم وصالح الهی آمین 🤲🏻😥🤲🏻😥این روز و شب رو برا همگیتون خیلی خیلی زود از خدا عاجزانه وملتمسانه میخام🤲🏻🤲🏻🤲🏻😥😭😥😭😥

به شرط لیاقت حتما حتما دعاگوی تک تکتون هستم شمام برامن دعا کنید که نفسِ همگیتون حقه🙏🏻🙏🏻

انشاءالله باردارا هم صحیح وسلامت وبا دل خوش نی نی های نازشونو بغل کنن الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا   جون عزیزم فردا شد وقت زایمانت؟؟؟؟ ایشالا به سلامتی و دل خوش ❤️😍مارو هم دعا کن

سلام عزیزدلم به امید خدا فردا صبح راهی بیمارستانم

حتما حتما دعاگوتم انشاءالله نی نی نازتو صحیح وسلامت وبادل خوش بغل بگیری🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خوبی.نی نی گلت خوبه خداروشکر‌ . منم تاریخ ده خرداد برام سزارین زد دکتر. انقد این روزا سخت ...

سلام عزیزم خوبیم بخوبیت شکر من فردا صبح دارم میرم بیمارستان امروز سونو دادم آب دورش خیلی کم شده بود

انشاءالله به چشم به هم زدن برات میگذره عزیزم دیگه چیزی نمونده 

ملکه جون ساک نینی و بستی؟ دکتر تاریخ داد؟؟ به من هنو نداده من ساک نیننی و بستم اما برا خودم و نه نمی ...

باورت میشه هنوز هیچ کاری نکردم🤦🏻‍♀️ نه فقط ساکشو خریدم و وسایلارو همه کامله اما نچیدم توو ساکش  هیچی نذاشتم تووش ! این سرویس خوابشو که سفارش دادم نیاورده هنوز هی گفتم اونو بیاره بعدش کاراشو کنم اونم که بدقولی کرده فعلا🥴 ببین من والا از  دوتا دوستام پرسیدم اونا گفتن ما هیچی نبردیم خود بیمارستان همه چی میده فقط شیشه شیر ببر که اگه احتیاج شد داشته باشی 😐 اما من خودم اینارو گذاشتم که بذارم پوشک سایز ۰ ، نوار بهداشتی سایز خیلی بزرگ و مخصوص شب، سوتین شیردهی ، ست پیراهن بیمارستانی خودم و دختر ، شیشه شیر، مغزیجات ، لباس زیر ، ست بیمارستانی دختر و پتوش، لوازم آرایش و برس مو،بعضیا میگن شیر خشک هم بگیر اما به نظرم اضافه اس اگه لازم شد داروخانه هست دیگه همونجا آدم میگیره، اینجوری که من فهمیدم اینا واجبه، دارم میرم هم یه صندل قشنگ میخوام بپوشم هم راحت باشه هم اگه ایشالا شد عکس و اینا بگیرم قشنگ شه دیگه دمپایی بردنش الکیه به نظرم ،اگه چیزی به نظرت کمه بگو منم حواسم باشه ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستای عزیزم آبجیای گلم من فردا راهی بیمارستانم که خدا بخواد پسرمو بغل کنم😍😍😍 خدا شاهده که یه حا ...

گلم انشالله به سلامت زایمان کنی و گل پسرت رو بغل کنی😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
خیلی از بیمارستان ها پک دارن یسری هم حذف کردن. من شنیدم یه لباس راحت ببرین ممکنه لباس اونجا راحت نبا ...

منم میخواستم ریمل بزنم اما میدونم که گریم میگیره اونجا که ببینمش میترسم بدتر حواسمم نباشه دست بزنم به چشمام هیچی صورت‌و چشامو سیاه کنم بدتر😐 گفتم یه رژ بزنم با رژ گونه. 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام من روز ۵ انتقال جنین زیر دلم تیر میکشه یعنی چی؟

ببین من شب ۵ ام دلدرد پریودی داشتم عزیزم ایشالا که خیره 

گلم انشالله به سلامت زایمان کنی و گل پسرت رو بغل کنی😍

عزیزدلمی

همچنین شما و بقیه باردارا سوگول جونم

سلام‌گلم میگم شما انشالله کدوم بیمارستان میرید برا زایمان

آرمان عزیزم