2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اسم دقیق شرکت چیه؟؟ من الان قرص آهنی که دکترم نوشته رو خوردم اسمش هست ایرون فیکس..نگاه جعبه ا ...

امید پارسینا دماوند (OPD) و هلث اید

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اندومتریوز با چه روشی معلوم میشه؟ با سونو معلوم میشه؟

سونو داخلی ۳ بعدی از همه دقیقتره . سونو شکمی مشخص نمیشه زیاد. دقیق نیست

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ای وای مگه میشه یعنی اینقد بی در و پیکرن. منم دقیقا سه تا از محصولات توی عکس رو میخوردم واییییی خدا ...

واقعا لعنت بهشون برای همین بود من اینهمه قرص ویتامین د میخوردم یکذره بالا نمیرفت !!!! خدا ازشون نگذره

اگه باردار بودی شک میکردیم به انقباض و زایمان زود راس تست پاپ اسمیر دادی؟

آره دقیقا 🙂 آره همه چک ابهای سالیانه رو انجام دادم پاپ اسمیر.سونوگرافی .ماموگرافی .فیبروم داشتم ولی اندازه اش بقدری نیست درد ایجاد کنه .خیلی حس بدیه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دقیقا همینه ازون موقع که مطمئن شدم گریه ام بند نمیاد مگه میشه یه آدم انقدر بی انصاف و پول پرست باشه ...

نگران نباش عزیزم گفتن نهایتش اینجوریه که تاثیر دارو نداره! دقیقا هم مثل ویتامین د های من که اینهمه خوردم و هیچی !!

ب سلامتی عزیزم منم پنج شنبه ابن سینا انتقال دادم دوتا برام انتقال داد جنین بلاست 

به سلامتی انشالله مثبت میشی کیبرات انتقال داد من سری پیش رو همون تخت انتقال خابوندمون این بارم همون طوریه

من دیسک کمر دارم راه حلی که دکتر فیزیوتراپ به من داده استفاده از کیسه یخ روی کمر هست این کارم انجام ...

🙏🏻🙏🏻👌👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من دیسک کمر دارم راه حلی که دکتر فیزیوتراپ به من داده استفاده از کیسه یخ روی کمر هست این کارم انجام ...

برای من هم گفتن احتمالا دیسک کمر باشه 

چقده شماها محكمين من بمامانم و خواهرم گفتم چون بايد ميومد پيشم ميموند ولي بابام طفلي نميدونه   ...

من الان اگه به شوهرم بگم یه نفر راجع به این موضوع به خواهرشوهر و مادرش و خواهرش گفته،، میگه اووووه همه عالم میدونن که😂😂

آخه ما از همون اول به هم قول دادیم به هیچکس نگیم راجب این موضوع وچون کسی خبر نداشت من هم خونه مامانم میرفتم هم خونه مادرشوهرم‌...حتی یادمه مهمونی رفتم پلو زعفرونی هم خوردم

من فقط دو روز اول یکم تو راه رفتن مراعات کردم روزای دیگه اصلا

تازه روز ۱۲ موقع رانندگی تصادفم کردم که خداروشکر خیلییی شدید نبود یکم ماشین آسیب دید کلی حرص خوردم و گریه کردم...الان که فکر میکنم میگم چه روزایی بودا من خیلی پوستم کلفت بود😁

نگران نباش عزیزم گفتن نهایتش اینجوریه که تاثیر دارو نداره! دقیقا هم مثل ویتامین د های من که اینهمه خ ...

ازینکه انقد آدما بی وجدان و پولپرست شدن گریم گرفت ازینکه چقدر یه ادم میتونه بی انصاف باشه خیلی بد شده واقعا نمیشه به هیچ کس و هیچ چیز اعتماد کرد آخه مگه خوبی چشه که همه ازش فرارین !؟

ازینکه انقد آدما بی وجدان و پولپرست شدن گریم گرفت ازینکه چقدر یه ادم میتونه بی انصاف باشه خیلی بد شد ...

واقعا خدا ازشون نگذره هیچی براشون مهم نیست 

واقعا باید پروانشونو ابطال کنن اما ازومجایی که ممملکت مملکت نیست دوروز دیگه یه پول میدن میگن نه اشتباه شد تمام!

ازینکه انقد آدما بی وجدان و پولپرست شدن گریم گرفت ازینکه چقدر یه ادم میتونه بی انصاف باشه خیلی بد شد ...

ملکه جون ساک نینی و بستی؟ دکتر تاریخ داد؟؟ به من هنو نداده من ساک نیننی و بستم اما برا خودم و نه نمیدونم چی بزارم هرجارو میبینم مثلا نوشته دمپایی خب مگه خود بیمارستان نمیده؟یا چیزای دیگه بنظرم زیادی نوشتن