2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
عاره ديگه دورا دور ميشنيدم انگار فقط اين حاملس خدا شانس بده🙄😑 حالا مني كه انقد استرس داشتم خ ...

سلام خوبی عزیزم؟

میگم وقتی قلب تشکیل بشه خودمون متوجه میشیم؟من امروز طرف چپم یه نبض دیگه ای میزنه ممکنه از اون باشه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ازينكه بقيه دركت ميكنن و در جريانن خيلي خوبه ولي من شوهرم خيلي بدش ميومد كسي بفهمه ميگفت مامانم بفهم ...

منم هنوز به هیج کس نگفتم.حتی مادرم...همشم بخاطر ترسی هست که از تابستون پارسال بخاطر سقط تو ذهنمه...می ترسم بگم....دیگه گذاشتم از این به بعد که شکمم بزرگ شد خودشون بفهمند..البته فعلا دوره ی سختش که تهوع شدید تا شونزده هقته بود و نیاز به کمک داشتم رو پشت سر گذاشتم.الان سرحال تر شدم بقیه اشم خدا کریمه

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی عزیزم؟ میگم وقتی قلب تشکیل بشه خودمون متوجه میشیم؟من امروز طرف چپم یه نبض دیگه ای میزنه م ...

اون نبض مربوط به خونرسانی شکمه..تشکیل قلب رو فقط با سونو متوجه میشی.

ان شاء الله 🙏همین چیزای کاشت بده که استرس خودمون کم نیست حرف آدمایی که کوچیکترین درکی از این راه ند ...

خيلي ممنونم عزيزم ان شالله همه كسايي كه تو اين راه وارد شدن با بار اول نتيجه بگيرن  كمترين اذيت ممكن رو بشن و ني ني هاشونو صحيح و سالم بغل بگيرن

منم هنوز به هیج کس نگفتم.حتی مادرم...همشم بخاطر ترسی هست که از تابستون پارسال بخاطر سقط تو ذهنمه...م ...

عزيز دلم خداااا خودت بهت توان بده ان شالله من بعدشو خيلي راحت بگذروني دخترتو صحيح و سالم بغل بگيري🙌🌹عاره تهرع من نداشتم ولي اونايي كه داشتن ميگن افتضاحه😥

شما خوب مهموني يا خونه مامان اينا ميرفتي كلا عادي كمك ميكردي؟يا تو خونه همسرتون خيلي كمك ميكنه يا خودتون كاراتونو ميكنيد؟؟

سلام خوبی عزیزم؟ میگم وقتی قلب تشکیل بشه خودمون متوجه میشیم؟من امروز طرف چپم یه نبض دیگه ای میزنه م ...

عزيزم فقط سونو معلوم ميكنه انقد الكي استرس نداشته باااش ان شالله همه چي عالي پيش ميره

بخدا رو جوجت خيلي تاثير داره بعد بدنيااا اومدن يجوووري سرويست ميكنه خيلي اذيت ميشيااا سعي كن عاروم باااشي 

اون نبض مربوط به خونرسانی شکمه..تشکیل قلب رو فقط با سونو متوجه میشی.

آهان ممنونم ازت امروز واسم عجیب بود واسع همون پرسیدم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزيزم فقط سونو معلوم ميكنه انقد الكي استرس نداشته باااش ان شالله همه چي عالي پيش ميره بخدا رو جوجت ...

نمیدونی که چقد توجه میکنم هر از گاهی نبض زیر دلم قطع میشه کلی استرس میکشم

مال تو هم هر از گاهی نیس؟ 

شما بعد مثبت شدن امپولتوو قطع نكرد؟

بخدا بخاطر خودت ميگم پسرم خيلي اذيت كرد و ميكنه ،ميدونم استرسا تا يحدي طبيعيه ولي نذار بشه كل زندگيت چون خودم اذيت شدم بهت ميگم

وگرنه درك ميكنم كه ادم نگران باشه

نمیدونی که چقد توجه میکنم هر از گاهی نبض زیر دلم قطع میشه کلی استرس میکشم مال تو هم هر از گاهی نیس؟ ...

عاره ميزنه گاهي گاهيم انگار هيچي نيست هميشه نيس

گاهي سمت راستم ميزنه گاهي سمت چپم

عزيز دلم خداااا خودت بهت توان بده ان شالله من بعدشو خيلي راحت بگذروني دخترتو صحيح و سالم بغل بگ ...

مرسی گلم...من شهر دیگه زندگی میکنم.کلا تو این شهر کسی رو نداریم..از اول بارداریم تا الان سه بار بیشتر نرفتم خونه مامانم در حد یکی دو روز..کارای خونه رو هم خودم انجام میدم.البته بجز شستن سرویس بهداشتی و جارو برقی..که اون به عهده ی شوهرمه.اما پختن غذا..شستن لباسا گردگیری با خودمه..شاغلم هستم .

سلام خانما لطف میکنید آزمایش سل فری منو تفسیر کنید بعد از 2 سال ناباروری و تحمل کردن سختی ها و کنای ...

سلام عزیزم اولاً مبارکت باشه دوما نگران نباش همه رو زده ریسک کم آن شالله چیزی نیست قرآن بخوان تا آرامش داشته باشی.ان شالله جای نگرانی نیست.

مرسی گلم...من شهر دیگه زندگی میکنم.کلا تو این شهر کسی رو نداریم..از اول بارداریم تا الان سه بار بیشت ...

خيلي ممنونم ان شالله كه خدا تا اخرش بهت كمك كنه و از پس كارت بر بياااي و بسلامتي زايمان كني🤲🥰

اميدوارم منم بتونم چون پسرم همينجوري بد قلق و اذيت بكنه يكي ديگه هم هست اذيتاش بيشتره خيلي دوست دارم مستقل باشم ان شالله خدا كمك هممون بكنه اين دوران رو راحت بگذرونيم به اميد خدا🤲🙌🥰بازم ممنون وقت گذاشتي توضيح دادي