2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
دوستان من چهارشنبه انتقال دارم شب قبلش باید غدای سبک بخورم یا مشکلی نداره هر غذایی باشه?

‌والله مشکلی نداره ولی مت شنیده بودم پاچه خیلی خوبه بررایه قبل انتقال سری پیش شبش و صبح انتقالمم خوردم مثبت شدم این بارم میخوام بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم می‌خوام تعیین جنسیت کنم. قبل پانکچر چیکار کنم تقویتی چیا بخورم ؟ همسرم واریکوسل خفی ...

سلام خانومی انشالله به حق فاطمه زهرا شما وهمه ی منتظرها نتیجه بگیرید تقویتی من خودم اوابوست کیوتن فولیک اسید مولتی ویتامینم گه گاهی میخوردم به جای اوابوست اینوفولیکم ارزونتره اونم میتونی بخوری چون پلی کیستیکم بودم دکتر بهم متفورمین داد از ۴۰ روز قبل تخمک کشی باید بخوری به شوهرتم میگن فرتیل اید خیلی خوبه برایه تشکیل جنین پسر خودم دیر فهمیدم اونو ندادم ولی با اینکه مشکلی نداشت گرمی بهش دادم اسپریژن کیوتن مردانه فولیک اسید 

سلام عزیزم، بله خدا رو شکر ساک حاملگی داخل رحمه، گفت دو هفته دیگه باز برم سونو، توکل بر خدا با دعای ...

هانیل جان خیلی خیلی تبریک‌ میگم عزیزدلم😘😘😍😍

خداياشكرت....❤️ 

سلام خانما لطف میکنید آزمایش سل فری منو تفسیر کنید

بعد از 2 سال ناباروری و تحمل کردن سختی ها و کنایه ها و خرج کردن ها و هر ماه روبرو شدن با بی بی چک منفی و نا امید شدن، خدا خواست و باردار شدم

جنسیت برام فرقی نمیکرد فقط از خدا خواستم بچم سالم باشه چه دختر و چه پسر هر دو نعمت و رحمت خداوند هستن

تا اینکه 3 ماهگی تست غربالگریم مشکوک شد به سندروم و انگار دنیا تو سرم خراب شد اصلا دیگه نمی فهمیدم دوروبرم چه میگذره دکتر گفت باید بری سل فری و تا دیر نشده آزمایش بدی تا 2 هفته حوصله ی هیچی نداشتم و چقدر استرس و نگرانی داشتم

چقدر پنهونی از همسرم اشک ریختم نمیخواستم اشکامو ببینه و تو دلش خالی بشه

دیروز غروب وقتی گفتن جوابم اومد پاهام لرزید دلم شور زد که خدایا چطوری برم جوابو بگیرم و بالاخره با خودم کنار اومدم و رفتم

هنوز به دکتر نشون ندادم اگه هر کسی اطلاعی داره لطفا دریغ نکنه ممنون

التماس دعا. ...

سلام خانما لطف میکنید آزمایش سل فری منو تفسیر کنید بعد از 2 سال ناباروری و تحمل کردن سختی ها و کنای ...

عزيزم نينيت پسره😍

خداروشكر سالمم هستش ايشالا كه بسلامتي زايمان كني😍😍

چقده شماها محكمين من بمامانم و خواهرم گفتم چون بايد ميومد پيشم ميموند ولي بابام طفلي نميدونه   ...

حالا منو همههههههه میدونن،،، مادرشوهرم و مامانم هرجا رفتن همه مراحل رو تعریف کردن و سپردن برامون دعا کنن

خدایا به امید تو....
حالا منو همههههههه میدونن،،، مادرشوهرم و مامانم هرجا رفتن همه مراحل رو تعریف کردن و سپردن برامون دعا ...

منم مامانمینا و مادرشوهرم و خواهر شوهرم و یه برادرشوهرم و جاریم میدونن 😐 با ۳ تا از دوستای خودم 😐 من که اصلا نمیتونستم نگم دفعه پیش برا انتقال کلشو رفتم خونه مادرشوهرم 🙌🏻 ما دیگه آب از سرمون گذشته 😁😁😁

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم مامانمینا و مادرشوهرم و خواهر شوهرم و یه برادرشوهرم و جاریم میدونن 😐 با ۳ تا از دوستای خودم 😐 ...

آره از یه طرف خوبه چون حس حمایت میگیرم از یه طرفم ترس و استرسم رو خیلی خیلی بیشتر میکنه 

خدا خودش بخیر بگذرونه

خدایا به امید تو....
منم مامانمینا و مادرشوهرم و خواهر شوهرم و یه برادرشوهرم و جاریم میدونن 😐 با ۳ تا از دوستای خودم 😐 ...

منم همه ميدونن🤦‍♀️😂

امروز روز ٦ انتقالمه بيبي زدم منفي بود بنظرتون منفيه يني؟🥺

حتي هاله كوچولو هم نداشت

نه اناناس  نخوردم، نه اينسري نه اونسري عاره از روز اول به رو چند تيكه ميكنه مامانم ابپز ميخورم ...

مرسی عزیزم‌ ‌ . منم به رو شنیدم که خیلی خوبه . یه سوال دیگه استرادیول ایرانی استفاده کردی یا خارجی ،؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
لباس و اینا هم چی ببرم ؟؟؟؟ من یه ست پیراهن شیردهی و روبدوشام با نوزادی خریدم بازم چیزی لازمه ببرم ؟ ...

والا من همه چی برده بودم ولی خوب بیمارستان خودش همه چی داد و استفاده نشد چیزایی که بردم فقط موقع برگشت به خونه من لباس ست بیمارستانی خودشو تن کردم براش.

برای خودت ببر لباس زیر و غیره البته اینارم بیمارستات میده ولی باز همراهت باشه.

شیشه شیر ببر با خودت.

ببین اگه ساک بیمارستان رو بگیری احتیاج به هیچی نی به جز شیشه شیر که اگه یوقت نیاز شد همراهت باشه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت