2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
یعنی شما با بیمه گرفتید ؟چند شد؟

ن آزادگرفتم اینابیمه ایی نیستن خارجین 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برات عکس میزارم  . عزیزم زینک پلاس ۱۰ بگیر

ممنون عزیزم روزی چندتا بخورم وچه موقع خوبه؟؟راستی برای انتقالم میتونم بخورم؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
@ماشالا     سلام عزیزم خوبی چخبر؟بسلامتی زایمانت کیه؟

سلام عزیزدلم بخوبیت شکر 

سلامت باشی عزیزم انشاءالله به احتمال زیاد یکشنبه آینده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فشارت نرماله که عزیزم😊 ضربان و نمیدونم اما اینم بگم معمولا تا۳۴ هفته وقت میدن بچرخه اگه نچرخیده فک ...

فدات بشم چشم حتما 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اهان فهمیدم .....اخه میگن تو یک ساعت نباید بیشتر از ۶ بلر بلشه.....برا شما کمتر ازاینه تو ی ساعت؟

والا دقت نکردم تاحالا بهش ولی خب خیلی زیاده تو طول روز اونم همش بدون درد

بله برا الان عالیه نگران نباش... میدونی که زرد علامت هشداره دیگه،،،فشار ۱۲ روی ۸ هم یعنی دیگه کم کم ...

ممنون عزیزدلم مرسی که انقدر با حوصله به سوالامون جواب میدی خدا نگه داره برات بچه هاتو 

میفهمم من خوابیدن برام عذاب اور بود از شدت پادرد و تنگی نفس. دیگه تموم شد روزای سخت تری تو راهه خواه ...

🤪🤪🤪

بسلامتي عزيزم التماس دعا🤲💋🌹

عزیزدلم معجزه جونم خیلی خیلی بهت تبریک میگم دوباره مادر شدنتو انشاءالله به حق ۶ماهه کربلا سالم وصالح بیاد تو بغلتو بارداریِ خیلی راحتی داشته باشی🤲🏻🤲🏻🤲🏻

به شرط لیاقت حتما حتما دعاگوت هستم انشاءالله همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه به فرزندان سالم وصالح🤲🏻😥😥😥🤲🏻

گفت استرادیول پایینه.روز ده ۸۲ بود.البته گفت برای انتقال این عدد پایینه و بایدبیشتر باشه .گفتم برای ...

خب اگه اونا خوبه لابد خوبه چون اونا الکی یه چیزی و نمیگن...قضیه پانکچر و استفاده از داروهای به اون زیادی فرق داره با سیکل طبیعی برای انتقال

عزیزدلم معجزه جونم خیلی خیلی بهت تبریک میگم دوباره مادر شدنتو انشاءالله به حق ۶ماهه کربلا سالم وصالح ...

ممنونم عزيز دلم بلطف خداو دعاي خير بچه ها و شما بود ان شالله كه تا اخرش خوب پيش بره😘حتما هستين دعا ديگران در حقمون مسلما خيلي بهتره😍😍 ان شالله زايمان شماهم راحت پيش بره روزاي اخر خيلي سختتر ميگذره😅

امين🤲