2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
دوستان من تجربم رو بگم شايد بدرد كسي خورد البته كارايي كه من كردم تغذيه و استراحت بود كه كلا ه ...

مرسی از راهنماییت عزیزم آن شالله بارداری راحتی داشته باشید  من به یاری خدا وارد سیکل شدم سیکلم بلند است و ال و سینافکت بم داد .راستش دست خودم نیست ولی از الان استرس انتقال و نتیجه انتقال را دارم من ایوای منفی و انتقال منفی داشتم . کاش ماهم به راحتی دیگران طبیعی باردار می‌شدیم.😞😞😞و از بارداری ناخواسته هراس داشتیم 😞😞😞

سلام عزيز دلم خيلي ممنونم از دعاي خيرت😍🙌 ان شالله قسمت همه منتظراا بشه و به زودي زود خبر بارداري ...

ممنونم .ان شاالله 🙏🏻🙏🏻😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من تجربم رو بگم شايد بدرد كسي خورد البته كارايي كه من كردم تغذيه و استراحت بود كه كلا ه ...

ممنون از اشتراک گذاری تجربه تون  🙏🏻🌷🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

معجزه جووون. بهت تبریک میگم..انشالله یه بارداری خیلی خوب و عالی داشته باشی.🌹🌹🌹🌹

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه ها من دو هفته اس ترشح زرد بدون سوزش و خارش دارم..دو تا دکتر رفتم..یکیشون گفت چون سوزش و خارش نداری پس هیچی نمی خواد استفاده کنی...بعد رفتم دکتر دیگه اون گفت شش روز ازیترومایسین ۵۰۰ بخور اکه خوب نشدی پماد بزن..الان شش روزه که ازیترومایسین رو خوردم ولی باز این ترشح زرد هستش..شما ها تو بارداری تجربه ی چنین موضوعی رو داشتین؟ ممنون میشم راهنماییم کنید..😘

مرسی از راهنماییت عزیزم آن شالله بارداری راحتی داشته باشید  من به یاری خدا وارد سیکل شدم سیکلم ...

ان شالله بسلامتي عزيزم😘به اميد خدا همه چي عالي براتون پيش ميره

ختم ميشه به يدوقلوي ناز و سالم و با يبارداري فوق العاده راحت ان شالله😘🤲

استرس رو كه همه دارن حالا شدتش فرق ميكنه سعي كن با قران خوندن و ذكر گفتن عارومتر بشي خصوصااا بعد انتقالكه زمان افتضاح ميگذره بمعناي واقعي😥

ممنونم ان شالله با دعاهاي شماا همه چي خوب پيش ميره🙌❤️

معجزه جووون. بهت تبریک میگم..انشالله یه بارداری خیلی خوب و عالی داشته باشی.🌹🌹🌹🌹

فدات بشم خدا گل دخترتو برات نگه داره و بسلامتي زايمان كني ان شالله وعاقبت بخيريشو ببيني عزيزم🌹❤️

بچه ها من دو هفته اس ترشح زرد بدون سوزش و خارش دارم..دو تا دکتر رفتم..یکیشون گفت چون سوزش و خارش ندا ...

براي من با سوزش و خارش بود كه هم واژينال داد گفت يك سوم اپليكاتور رو داخل كن، هم ان ان داد براي بيرونش كه بخاطر كورتنش يبار كم زدم از ترسم

بچه ها من دو هفته اس ترشح زرد بدون سوزش و خارش دارم..دو تا دکتر رفتم..یکیشون گفت چون سوزش و خارش ندا ...

ترشح سفید داشتم  ولی وقتی روی لباس زیرم مینشست زرد میشد.

با پماد و ازیترو ۵۰۰ درست شد 

😉

براي من با سوزش و خارش بود كه هم واژينال داد گفت يك سوم اپليكاتور رو داخل كن، هم ان ان داد براي ...

یادتون هست که چند هفته بودین که از پماد استفاه کردین؟خودمم احتما میدم با پماد خوب بشم.ولی میترسم استفاده کنم

ترشح سفید داشتم  ولی وقتی روی لباس زیرم مینشست زرد میشد. با پماد و ازیترو ۵۰۰ درست شد

مال من با ازیترو خوب نشد.فک کنم عفونت من باکتریایی نباشه وگرنه با این قرص خوب میشد..احتمال زیاد قارچیه و باید پماد بزنم.

یادتون هست که چند هفته بودین که از پماد استفاه کردین؟خودمم احتما میدم با پماد خوب بشم.ولی میترسم است ...

بعد انوماليم بود تا لكه بينيم قطع شد يك هفته بعدش ورم من شروع شد تا برم دكتر و پماد اينا فك كنم ٢١/٢٠ هفته بودم

بعد انوماليم بود تا لكه بينيم قطع شد يك هفته بعدش ورم من شروع شد تا برم دكتر و پماد اينا فك كنم ٢١/٢ ...

منم چند روز پیش انومالی دادم..فردا برم به دکتر بگم پماد بهم بده..مرسی از راهنماییت معجزه جووون😘

ان شالله بسلامتي عزيزم😘به اميد خدا همه چي عالي براتون پيش ميره ختم ميشه به يدوقلوي ناز و سالم ...

فدات شم عزیزم مرسی آن شالله . ممنونم از دعای قشنگت الهی شما هم یک جفت دوقلوی ناز بعد نه ماه بیاد تو بغلت و لذتشو ببری به حق این شب. باشه چشم سعی میکنم.مرسی از راهنماییتون.