2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

مبارک باشه عزیزم😍😍😍😍

خیلی خیلی بهت تبریک میگم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزم، منم همون موقع که دکترم گفته میرم یعنی هفت هفته و ۴ روز. زایمان راحت و سلامتی داشته باش ...

سلام عزیزم خوبی؟؟سوال داشتم درمورد مرکز مام.من به امیدخدا نوبت گرفتم برای آخر خرداد با دکتر علیرضایی میخواستم بدونم نوبت اول چطوریه وبعد برای تخمک کشی باید چندبار بیایم برای سونوگرافی؟؟کلا چقد آمدورفت داره؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شما نظرتون درمورد این چیه؟؟همسرم میگه جنینای که تو شهرستان داریم بیاریمش مرکز مام که دیگه دردسرای پانکچرو نداشته باشیم؟؟🤔امکانش هست؟؟قبول میکنن؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
واینکه یه چیز دیگه من الان چندین باره هرسری فشارمو میگیرم ۱۲۰ رو ۸۶ هستش ضربان قلبمم ۱۲۰ تا ۱۳۰ این ...

فشارت نرماله که عزیزم😊 ضربان و نمیدونم اما اینم بگم معمولا تا۳۴ هفته وقت میدن بچرخه اگه نچرخیده فک نکنم بچرخه😍ایشالا زایمان عالی داشته باشی بعدش هروقت تونستی حتما بیای هاا

سلام عزیزم خوبی؟؟سوال داشتم درمورد مرکز مام.من به امیدخدا نوبت گرفتم برای آخر خرداد با دکتر علیرضایی ...

سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبی؟ گلم اول از همه تمام آزمایشات و عکس رنگی خودت و همسرت که طی یک سال گذشته انجام شده با خودت ببر حتما. تمام سوابقت رو میپرسن و ثبت میکنن و اگر آزمایشات کامل نباشه دوباره آزمایشات لازم رو انجام میدن. اگر همه چیز اوکی باشه دارو میدن برای شروع پانکچر. روز دهم یا دوازدهم سیکلت باید بری برای سونو که تاریخ پانکچر رو تعیین کنن اگر احتمال هایپر شدنت نباشه همون یک جلسه رو سونو میکنن ، اگر نه مثل من ممکنه روز نهم و روز دوازدهم سونو بشی.

کلا خیلی رفت و آمد نداره شکر خدا، اگر مشکل خاصی نداری بعد از دفعه اول که ویزیت شدی دیگه میره روز دهم تا دوازدهم سیکل پانکچرت و بعدشم خود پانکچر.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها شما نظرتون درمورد این چیه؟؟همسرم میگه جنینای که تو شهرستان داریم بیاریمش مرکز مام که دیگه درد ...

در این مورد نمی‌دونم گلم باید تماس بگیری خود مرکز بپرسی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من با توکل به خدا میخوام طبیعی اقدام کنم.ایشالا نتیجه میگیری عزیزم

سلام عزیزم من شما رو یاد هستم ولی از یه جایی به بعد تاپیک و دنبال نکردم.شما انتقالتون منفی شد.منم می‌خوام تعیین جنسیت کنم ولی خ مضطربم.

راستی یه خانمی هم بود تعیین جنسیت یه جنین پسر داشت دکتر نصر براش انتقال داد مثبت شد.

ببخشید زیاد سوال میپرسم

سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

سلام

مبارک باشه 

بعد از ۹ ماه به خیر و خوشی بغلش کنی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍