2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
خداروشکر...دعامون کن چند روز دیگه انتقالمه و یه دونه فقط جنین دارم .ببخشید نشاسته چی خوردین گندم؟؟

عاره عزيزم ولي خوب خيليا جاش ماكاروني سيب زميني ابپز ميخورن 

من طبق اطلاعات اونسريم انجام دادم

عزیزم حتماااااا برو، لب مرز هم توی بارداری ریسک داره، واسه من ۱,۴ بود بازم شنبه برام آزمایش نوشت، هم ...

ممنونم چشم دكتر غدد ٤ شنبه ها هست بنظرت باازمايش قبل بارداريم (كمتر از يماهه)برم پيشش بي فايدس؟؟

يا اول دكتر از بنويسه بدم بد برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم چشم دكتر غدد ٤ شنبه ها هست بنظرت باازمايش قبل بارداريم (كمتر از يماهه)برم پيشش بي فايدس؟؟ يا ...

به نظرم بازم برات می‌نویسه حالا چهارشنبه برو آزمایشتم ببر ببین چه نظری داره. ان شاالله که موردی نیست عزیزم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم نهایت تا یک هفته بعدش پریود میشی، من خودم همیشه بین ۳ روز تا نهایت یک هفته بعد قطع ال دی پریود ...

یعنی کاری به موعد پریودی نداره؟

خدا خیرت بده پس حساب دستم اومد

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
پاپیون جون شما میدونی زینک پلاس به کمپلکس خوبه؟؟مصرف کردی؟؟

عزیزم زینک پلاس خوبه . ولی اگه منطورت اینه که دوتاش باهم یه قرصه تا حالا نگرفتم . جدا جدا گرفتم اینا رو 

خدای من خدای معجزه هاست . 
یعنی کاری به موعد پریودی نداره؟ خدا خیرت بده پس حساب دستم اومد

نه گلم نسبت به تاریخی که قرص رو قطع کردی پریودت شروع میشه که معمولا بین ۳ روز تا یک هفته بعدش هست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان من تجربم رو بگم شايد بدرد كسي خورد البته كارايي كه من كردم تغذيه و استراحت بود كه كلا ه ...

مرسی گلم . ممنون انشالله که بارداری خوبی رو داشته باشی . 

عزیزم به ابپز رو بعد انتقال خوردی ؟ آناناس نخوردی ؟ دستشویی فرنگی داشتی یا نه ؟ برنج خوردی ؟ 

ببخشید زیاد شد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی گلم . ممنون انشالله که بارداری خوبی رو داشته باشی .  عزیزم به ابپز رو بعد انتقال خوردی ؟ ...

نه اناناس  نخوردم، نه اينسري نه اونسري

عاره از روز اول به رو چند تيكه ميكنه مامانم ابپز ميخورم اخريا ديگه نصف به ميخوردم به هاش  خيلي گنده بودن

عاره دستشويي فرنگي فقط استفاده كردم

برنج اونسري اصلانخوردم ولي اينسري چرا خوردم بعد دوسه روز 

روغن زيتون والو هم بخور برايبوست 

نه بابا اين چه حرفيه ان شالله خدا يگل پسر ناز و سالم بهت بده براي منم دعا كن همه چي خوب و خير پيش بره🙌

عزیزم زینک پلاس خوبه . ولی اگه منطورت اینه که دوتاش باهم یه قرصه تا حالا نگرفتم . جدا جدا گرفتم اینا ...

اونسري از يماه قبلش روزي نيم ساعت پياده روي داشتم ولي اينسري هم سعي كردم داشته باشم ولي مثل اونسري منظم و هررروز نبود