2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
سلام عزیزم خوبی؟ من هفته پیش تو ۳۵ هفته و۱ روز رفته بودم سونو داپلر توش گرید جفتمو زده بوده ۲ درصور ...

سلام عزیزجان قربونت خوبم...خب خوبه که تا قبل ۳۹ هفته معمولا گرید جفت ۲ هست بعد اون جفت دیگه شروع به پیر شدن میکنه که نشانه فرارسیدن زمان زایمانه

اگه الان خدایی نکرده گرید جفتت بجای ۲، سه میبود باید نگران میشدی چون نشونه پیر شدن زودرس جفتته و اینکه خیلی برا بچه خطرناکه چون جفت وظیفه تغذیه و اکسیژن رسانی به جنین رو بر عهده داره و هرچی سن جنین کمتره جفت گریدش پایین تر و جوان تره...

پس نگران نباش،، اصلا با جفت گرید ۲ زایمان کن چه اشکالی داره من یادمه تا یه هفته قبل زایمان که ۳۷ هفته بودم گریدم ۲ بود مطمئنا زمان زایمان هم ۲ بود...‌

عزیزم دیگه چیزی نمونده که کوچولوتو بغل کنی الکی به خودت استرس نده بابت این چیزا میدونم نگرانی و تا به سلامت تو بغلش نگیری و نبینیش دلت آروم نمیشه من خودم تا صبح زایمان هی به خواهرشوهرم میگفتم تا بغلش نکنم خیالم راحت نمیشه و دلم آروم نمیگیره...ولی سعی کن دلت و به خدا بسپری،، به هیچی هیچی هم جز اینکه یه کوچولو تو بغلته و داری نگاش میکنی فکر نکن باور کن همه چی عالی پیش میره برات😊😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره چون اگه بازو بزنیم جذبش کمتره.دور ناف جذبش بیشتره 

گلم کی اینو گفته من از ماه پنجم به بازو زدم با مشورت دکترم خیلی ام راحتر و بهتر بود مهم اینه وارد بدن بشه عزیزم اگه شکم فقط خوب بود که تو برگه داخل خودشم بازو و ران هم نمیکشیدن و فقط میگفتن شکم دیگه. بنظرم به شکم واقعا سخته مخصوصا وقتی یکم شکم سفت میشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اره ۳بارپانکچرشدم برابارچهارم باید بشم.دفعه قبلی غیر تقویتی ها گیاهی هم دادم شوهرم ولی جنینام بدتربو ...

ان شالله اينسري هم تعداد جنينات عالي ميشه هم كيفيتشون مهمتر ازينا ان شالله محكم ميچسبن به دلتووو ختم به بچهاي سالم و صالح برات ميشن🤲😍😘

مردااهمينن بخدا اگه اصراري من نبود اصلا نميومد ميكرو كنيم ميگفت خدا خودش بخاد ميده زندگي مگه فقط بچس ...

زمان الان واسم خیلی مهمه آره حتما راضیش میکنم مرسی عزیزم ممنون ازت🌹🌹😘♥♥

سلام عزیزم...همسر منم ۸ سال پیش مستقیماً از بیضه هاش نمونه گرفتن چون اسپرم‌هاش ب طور طبیعی خوب نبودن ...

سلام عزیزدلم.شمابا تسه جواب گرفتین؟ تسه عوارضی نداشت براش. مثلا اسپرماش تمام بشه یابیضه هاش ناقص بشن؟

زمان الان واسم خیلی مهمه آره حتما راضیش میکنم مرسی عزیزم ممنون ازت🌹🌹😘♥♥

عاره يكم خودتونو تقويت كنيد بعد بريد سراغ پانچكر

ان شالله ختم به يبارداري راحت و بچه هاي سالم و صالح ميشه برات عزيز دلم💋🤲

این کرم تاثیرش بهتربود؟ بعضی میگن بهترین درمان شیر مادر هست درسته؟ پودر بچه خریدی؟ برای سوختگی پا ...

عزیزم چندتا کرم شقاق من استفاده کردم که هیدرو دریم خیلی خوب بود برام.

برای سوختگی هم سودوکرم عالیهههههه.

بهترین درمان چی ؟ متوجه سوال دومت نمیشم ولی برای بچه و خود مادر بنظرم بهترین شیر مادره دیگه دردسر کدوم شیر خشک نیست و واقعا بعضی شیرا به نی نی ها نمیسازه آلرژی و غیره و کلی سخای دیگه این نظر شخصی منه البته بنظرم در درجه اول شیر خود مادر ولی اگه تلاش کردیم و نشد شیر خشک دادنم هیج ایرادی نداره مهم اینه تلاشمونو بکنیم .

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

❤❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹 

سلام دوستان وقتتون بخیر  امیدوارم همگی حال دلتون خوب باشه 

یه سوال داشتم من قراره شنبه عمل هیستروسکوپی +خراش با بیهوشی انجام بدم بنظرتون کاشت ناخنمو باید بردارم ؟ 

یا اشکالی نداره اگه بمونه ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
❤❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹  سلام دوستان وقتتون بخیر  امیدوارم همگی حال دلتون خوب باشه  &nbs ...

سلام عزیزم  بسلامتی . فکر کنم باید برداری تو برگه ای که به من داده بودند گفته بودن نباشه لاک هم نزن. بنظرم ریمو کن الکی ایراد نگیرن کنسل کنن.