2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام عزیزدلمی.بخدا همین الان داشتم پشت تلفن بهش میگفتم که من اینهمه آمپول و درمان رو به جون خریدم خب ...

مردااهمينن بخدا اگه اصراري من نبود اصلا نميومد ميكرو كنيم ميگفت خدا خودش بخاد ميده زندگي مگه فقط بچست به زور من اومد الان حتي با وجود جنين فريز حاضر به انتقال نبود ٦ ماه اصرار كردم راضي شد اسفند شارز جنينام بود نميخواست بده  يكم با زبون بگيرش ان شالله راضي ميشه فقط زمان ميخاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورکن تسبیح از دستم نمیافته اما دیشب اول ک خاب نمیرفتم بعدشم یکسرمیپریدم خدا ب فریادم برسه 

ان شالله مثبتي ان شالله خداااا دلتووووو شاد كنه بحق حضرت علي اصغر منم بشرط لياقت به يادتم

بايد باز بانكچر بشي؟؟ تقويتايي كه بچه هاا انجام دادن حتمااا انجام بده چه گياهي چه دارويي ان شالله اي ...

اره ۳بارپانکچرشدم برابارچهارم باید بشم.دفعه قبلی غیر تقویتی ها گیاهی هم دادم شوهرم ولی جنینام بدتربود اصلابه فریز نرسید ولی خوب یدونه ش گرفت

یا رب العالمین
ببین ازمایشاتو ببر و هرمدرکی که از شش ماه قبله قبول میکنن چون باراولته مهم نیست چ تایمی میری چون من ...

ممنون عزیزدلم الهی به حق امام حسین جواب مثبت بگیری.دکتر شما کیه؟؟من میخام با علیرضایی باشم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزدلم الهی به حق امام حسین جواب مثبت بگیری.دکتر شما کیه؟؟من میخام با علیرضایی باشم

فدات بشم من دکترم علیرضاییه خیلی مهربون و باحوصله ست دوسش دارم امیدوارم خاطره خوبی ازش برام بمونه

فدات بشم من دکترم علیرضاییه خیلی مهربون و باحوصله ست دوسش دارم امیدوارم خاطره خوبی ازش برام بمونه

انشاءالله که آخرین انتقالته 

عزیزم همه آزمایش ها و سنو هایی که داری ( مال خودت و همسرت ) با خودت ببر ترجیحا روز اول تا سوم برو که ...

ممنون گلم احتمال زیاد دوباره از اول آزمایشاتم بدم چون مال مرکز استانمون قبولش زیاد ندارم

دعاگو هستم عزیزم اگه خدا قبول کنه...انشاالله،، حتما نتیجه میگیری توکلت به خدا باشه😊

خیلی ممنونم عزیزم.🙏ایشاالا همه ی منتظرابزودی نتیجه بگیرن منم ایشاالااینسری مثبت بشم.

سلام بچه ها خوبین من دوباره رفتم پیش دکترم بعداز انتقال منفی چند روز پیشم. حالا دکتر میگه باید شوهر ...

سلام عزیزم...همسر منم ۸ سال پیش مستقیماً از بیضه هاش نمونه گرفتن چون اسپرم‌هاش ب طور طبیعی خوب نبودن...اما خداروشکر مشکلی نداشت..ی مقدار درد دارن ک طبیعیه 

انشاالله ب زودی زوووودددد خبر مادر شدنت رو بهمون بدی🤗🤗🤗💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام دوستای گلم الان مرکز بودم امروز استرادیول برام شروع کرد با دلای پاکتون برام دعا کنید همه چی خوب پیش بره🙏

فقط یه سوال من سیکلم بلندمدته و امروز روز اول پریودم بود گفت از همین امروز استرادیول شروع کن روزی ۲ تا و امپول بوسرلین هم از امروز روزی ۲۰ واحد ولی سری قبل من از روز ۵ پری استرادیول خوردم و امپول هم دیرتر کمترش کرد رو خط ۲۰ به نظرتون علتش چیه؟ رحمم کمتر آماده س که دارو‌ رو از همین روز اول شروع کرد؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستای گلم الان مرکز بودم امروز استرادیول برام شروع کرد با دلای پاکتون برام دعا کنید همه چی خوب ...

سلام. من سیده الهه رحمانی هستم. دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه شهیدبهشتی تهران. 

میدونیم که فشارهای اجتماعی و فرهنگی یکی از موارد استرس زا برای خانوم هایی هست که درگیر مسئله ناباروری هستند.

بنابراین من تصمیم گرفتم در این زمینه پژوهشی انجام بدم. 

ممنون میشم اگر کمتر از 5 دقیقه وقت بگذارید و پرسشنامه پژوهش من رو تکمیل کنید.

لینک پرسشنامه:

https://formaloo.com/psychologicaldistress

خیلی ممنونم عزیزم.🙏ایشاالا همه ی منتظرابزودی نتیجه بگیرن منم ایشاالااینسری مثبت بشم.

سلام. من سیده الهه رحمانی هستم. دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه شهیدبهشتی تهران. 

میدونیم که فشارهای اجتماعی و فرهنگی یکی از موارد استرس زا برای خانوم هایی هست که درگیر مسئله ناباروری هستند.

بنابراین من تصمیم گرفتم در این زمینه پژوهشی انجام بدم. 

ممنون میشم اگر کمتر از 5 دقیقه وقت بگذارید و پرسشنامه پژوهش من رو تکمیل کنید.

لینک پرسشنامه:

https://formaloo.com/psychologicaldistress