2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
فکر نکنم ایرادی داشته باشه.

آخه تو برگه ایی که بهم دادن فقط نوشته اگه لاک ناخن دارید حتما پاک کنید یهو گفتم من که کاشت دارم تکلیف چیه 🌹❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام عزیزم  بسلامتی . فکر کنم باید برداری تو برگه ای که به من داده بودند گفته بودن نباشه لاک هم ...

اره دقیقا به منم دادن نوشته بود حتی لاک هم نداشته باشین 🤗

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه تو برگه ایی که بهم دادن فقط نوشته اگه لاک ناخن دارید حتما پاک کنید یهو گفتم من که کاشت دارم تکلی ...

برای اینکه مطمئن بشی با بیمارستان یا مرکزت تماس بگیر.اینا یه سری اقدامات احتیاطی و پروتکل دارن که مجبورن توی برگه ها بنویسین .ولی اگه اشتباه نکنم دیدم که با ناخن کاشت هم رفتن اتاق عمل.

ایشالا که همه چیز برات بخوبی پیش بره و بزودی مامان بشی 

برای اینکه مطمئن بشی با بیمارستان یا مرکزت تماس بگیر.اینا یه سری اقدامات احتیاطی و پروتکل دارن که مج ...

اره فدات شم حتما زنگ میزنم . 

مرسی عزیزم ان شالله بعد ۳ بار انتقال منفی این بار خدا هم برای من هم برای همه منتظرا بخواد ان شالله🤲🤲🤲🤲❤❤🌹

والا من یه دوره دارو ازشون گرفتم کلا سینال برام نوشتن بهشون گفتم سینال به من جواب نمیده من قبلا امتح ...

سلام خوبی چطوری از روی ازمایش استرادیول میفهمن تخمک پوچ هست یا با کیفیت؟باید عدد چند باشه؟

اون قرص نماهارو باید اخر بخوری عزیزم زرد هارو اول تا سوم پریودی شروع میکنی ۷تا سفیدم اخر میخوری اشتب ...

سلام عزیزم چطوری چیکار کردی رفتی تو سیکل انتقال

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سقط کرد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 برای آرامش دلش یه صلوات بفرستید خیلیییی سخته خدا بهش صبر بده

واقعا😭😭😭😭😭😭 توی ۴ ماه بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزدلم.شمابا تسه جواب گرفتین؟ تسه عوارضی نداشت براش. مثلا اسپرماش تمام بشه یابیضه هاش ناقص بشن ...

نه قربونت برم چرا ناقص بشه..مشکلی پیش نیومد براش خداروشکر..اسپرم هایی ک از بیضه گرفته میشه کیفیت هاشون خ خ بهتره..ب امید خدا شروع کنید..کلی جنین خوب و با کیفیت در انتظارتونه انشالله🤗🤗🤗💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مال شوهرم تعدادش 20میلیونه ولی خب دکتر میگه فرمشون نرمال نیس بخاطر همین باید نمونه ازبیضه بگیرن.میگم ...

برای همسر من رو چند تیکه از بیضه برداشتن بعد بررسی کردن که اسپرم داره یا نه ..چند تا بخیه زدن ولی خیلی زود ترمیم میشه ..آخه یه روشی دیگ ای هستش که از بیضه با سرنگ مخصوص اسپرم میکشن کاش از دکترت میپرسیدی کدوم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ازمایش دادم منفی بود عزیزم

خیلی خیلی متاسف شدم عزیزم 😔😔 خدا به دلت آرامش بده 😔😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه فداتشم 

مرسی عزیزم . دیروز رفتم مطب گفت این اصلا پایین نمیاد با پردنیزولون.  من فقط کنترلش کردم . 

گفت اصلا نگران نباش . چیکا جان تا چند ماهگی آسپرین و پردنیزیون رو داشتی ؟

شرمنده زیاد سوال میپرسم

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون حالا ما جنین را ازمایش میکنن نمیدونم چی باشه فقط خدا کنه مشکلی نباشه که کارماراسخت ترکنه

انشالله مشکلی نباشه و اتفاقی بوده

انشالله خیلی زود دوباره باردار میشی 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻