2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست

بچه ها من به امیدخدا میخام برم مرکز مام برای اولین بار هرموقع از سیکلم که رفتم مسئله ای نداره؟؟یا باید روز اول تاسوم پریودیم برم؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من به امیدخدا میخام برم مرکز مام برای اولین بار هرموقع از سیکلم که رفتم مسئله ای نداره؟؟یا با ...

ببین ازمایشاتو ببر و هرمدرکی که از شش ماه قبله قبول میکنن چون باراولته مهم نیست چ تایمی میری چون من باراول بدون پریود سونو کردو چون سونوی قوی داشت همه چیو دید

راستی هزینه هر بارویزیت وسونو700میشه حدودا

نه جنین ندارم دیگه شما چیشدی ازمایش دادی؟؟ بی بی چی زدی

سلام عزيزم ، خوبي؟احتمالا فردا برم (روز١٢ام ميشه با فاصله٨ روز از هاچ سي جي)كه نياز به تكرار مجدد شد چهارشنبه تكرارش كنم اگه بخام چهارشنبه برم بايد جمعه هم برم بخاطر كاذب بودن هاچ سي جي اينجوري مرددم،البته اگه مثبت باشه ديگه منفي كه هيچي 

ان شالله از جايي كه فكرشوووو نميكني خدا يجوري دلتووو شاد كنه بحق علي

سلام دوستان من هدیه ام همونی که قسمتون دادم ب علی اصغر دعام کنید  بازم اومدم دعام کنید روز شش ...

عزیزم سخته ولی سعی کن استرس نداشته باشی ان شالله که اینبار مثبت هستی. خودت رو مشغول کن . برات دعا می کنم اینبار خدا دلتو شاد کنه .

سلام عزیزم خوبی؟ من هفته پیش تو ۳۵ هفته و۱ روز رفته بودم سونو داپلر توش گرید جفتمو زده بوده ۲ درصور ...

ان شالله بسلامتی برات پیش بره. منم آمپول بتا برام نوشت ولی گفت بزار ماه بعد بزن اگه قندت بالاتر رفت بستریت کنم ولی هفته بعد ۲۸ هفته میشم که معمولا میزنن

خدایا شکرت
بچه ها من به امیدخدا میخام برم مرکز مام برای اولین بار هرموقع از سیکلم که رفتم مسئله ای نداره؟؟یا با ...

عزیزم همه آزمایش ها و سنو هایی که داری ( مال خودت و همسرت ) با خودت ببر ترجیحا روز اول تا سوم برو که همون موقع تشکیل پرونده بدی. ان شالله اینبار نتیجه بگیری.

سلام بچه ها خوبین من دوباره رفتم پیش دکترم بعداز انتقال منفی چند روز پیشم.

حالا دکتر میگه باید شوهرت میکروتسه بشه شوهرم اصلا قبول نمیکنه.مگه بیضه یا بافتش آسیب میبینه تو میکروتسه؟من دارم میمیرم از نگرانی.آخه اینو کجای دلم بزارم.تو رو خدا جواب بدین😢😢

این کرم تاثیرش بهتربود؟ بعضی میگن بهترین درمان شیر مادر هست درسته؟ پودر بچه خریدی؟ برای سوختگی پا ...

منم شنیدم خود شیر مادر خیلی خوبه ولی مهمترین چیز درست گرفتن بچه است حتما کل هاله رو تو دهن ببره. میگن پودر پخش میشه بهتره کرم بگیری 

خدایا شکرت