2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
انشالله خوب میشه نتیجه اش عزیزم خیلی متاسفم برای اتفاقی که افتاد برات آخر مجبور شدی کورتاژ کنی؟ ج ...

ممنونم اره جنیناراگفتن دادیم برا ژنتیک.جنین وجفت کامل اومد دکتر گفت کورتاژت نمیکنم شست وشو میدم یه همچین چیزی گفت ولی بردن اتاق عمل بیهوشم کردن 

یا رب العالمین
ان شالله بسلامتی برات پیش بره. منم آمپول بتا برام نوشت ولی گفت بزار ماه بعد بزن اگه قندت بالاتر رفت ...

فدات بشم انشاءالله همگیمون نی نیمونو سالم بغل کنیم 

خیلی خوبه که آمپولو بهت داد معمولا اونایی که دیابت دارن شنیدم اول بستری میکنن آمپولاشونو میزنن که تو بیمارستان تحت کنترل باشن بعدم مرخص میشن 

انشاءالله خونه موندی خیلی رعایت کن خودت قندتو تو اون چندروز 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین من دوباره رفتم پیش دکترم بعداز انتقال منفی چند روز پیشم. حالا دکتر میگه باید شوهر ...

سلام عزيز دلم خوووووبي؟من اطلاعي ندارم ولي شوهرم از استرس نميتونست نمونه بده دكتر گفت نشد تسه ميكنمش اگه اينجوري بود كه انقد راحت نميكفتن تسه

بازم بچه ها بياين بهتر ميدونن

ولي پذيرش هرچيزي اولش سخته بعدش كم كم باهاش راه مياد يكم بهش زمان بده ان شالله قبوووول ميكنه🥰🤲❤️

ببین ازمایشاتو ببر و هرمدرکی که از شش ماه قبله قبول میکنن چون باراولته مهم نیست چ تایمی میری چون من ...

عزیزم انشاالله به حق حضرت علی اصغر مثبت میشی و مامان میشی سخت ولی سعی کن استرست کنترل کنی برات حمد و توحید خوندم 🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بعضی وقت ها فقط بدشناسیه. اصلا دلیلی نداره بقیه هم همینطور باشن‌ کدوم مرکز بودی؟

من اصفهان بودم بیمارستان میلاد.واقعا بدشانسیه که همه جنینام ضعیف بودن وغیرقابل فریز ۴تا انتقال دادن یکیش گرفت اونم اینجور بشه کاش اینبارهم نمیشد بارسومم بوداینهمه دردسر وهزینه ونگرانی اخرش اینجوربشه

یا رب العالمین
کسی بوده که شوهرش تسه شده باشه وجواب گرفته باشه؟؟ من میترسم بیضش آسیب ببینه یا کلا اسپرماش تموم بشه ...

عزیزم من شوهرم دوبار تا حالا تسه شده البته شرایط ما فرق داره و همسرم آزواسپرمی..نه یه تکه خیلی کوچیک از بافت بیضه برمیدارن ..خیلی ها این جا همسراشون تسه شده بخاطر اسپرم ضعیف..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ان شالله كه همه چي عالي و بموقع پيش ميره و گل پسرتو سالم بخوشي بغل ميگيري😘

انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم 😘😘

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان من هدیه ام همونی که قسمتون دادم ب علی اصغر دعام کنید  بازم اومدم دعام کنید روز شش ...

قران بخون

ذكر بگو

اينكه ادم كلااسترس نداشته باشه تو ااين دوران واقعا دور از ذهنه هركاريم كني بالاخره ذهنتوووو درگير ميكنه ولي بيشتر حدش فقط اسيب زدن بخودته يكم شل كن خودتووو

ان شالله مصحلت خدا با خواسته دلت يكي  باشه و با يبتاي عالي بياي و خدا دامنتووو با فرزندان صالح و سالم سبز كنه💋😘

سلام عزيز دلم خوووووبي؟من اطلاعي ندارم ولي شوهرم از استرس نميتونست نمونه بده دكتر گفت نشد تسه ميكنمش ...

سلام عزیزدلمی.بخدا همین الان داشتم پشت تلفن بهش میگفتم که من اینهمه آمپول و درمان رو به جون خریدم خب تو هم یه قدم بیا جلو نمیدونم همش میگه نه دلیلش رو نمیگه میگه اگه تا آخر عمر بی بچه باشمم نمیرم این کار رو کنم.آره خود ماما گفت اسپرم رو از بیضه مستقیم میکشن. موردی نداره که.  

من اصفهان بودم بیمارستان میلاد.واقعا بدشانسیه که همه جنینام ضعیف بودن وغیرقابل فریز ۴تا انتقال دادن ...

بايد باز بانكچر بشي؟؟ تقويتايي كه بچه هاا انجام دادن حتمااا انجام بده چه گياهي چه دارويي ان شالله اينسري همه چي تا اخرش بخوشي و خير پيش ميره

عزیزم من شوهرم دوبار تا حالا تسه شده البته شرایط ما فرق داره و همسرم آزواسپرمی..نه یه تکه خیلی کوچیک ...

مال شوهرم تعدادش 20میلیونه ولی خب دکتر میگه فرمشون نرمال نیس بخاطر همین باید نمونه ازبیضه بگیرن.میگم ینی چی ینی همون آب رو میکشن یا بافتش رو برمیدارن؟اینجوری بیضه ناقص نمیشه؟

قران بخون ذكر بگو اينكه ادم كلااسترس نداشته باشه تو ااين دوران واقعا دور از ذهنه هركاريم كني بالاخ ...

باورکن تسبیح از دستم نمیافته اما دیشب اول ک خاب نمیرفتم بعدشم یکسرمیپریدم

خدا ب فریادم برسه