2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046520 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیز دلم، لکه بینیم بیشتر شده میشه گفت خونریزی شده، باید آنوکسا هم قطع کنم، خیلیییی محتاج دعا ...

احتمالا هماتومه. استراحت زیاد قطع انوکسا و آسپرین اگه خونریزی قرمز داشتین سریع دو تا آمپول با هم تزریق کنید

خدایا شکرت
کاریوتایپ چجوریه؟من جنینام ضعیف بودن بخوام قبل انتقال بدم برا تست سلامت نمیشه.چکارمیتونم بکنم؟

عزیزم خیلی متاسفم ان شالله جاش برات بزودی پر بشه فرزندتو صحیح و سالم بغل بگیری. آزمایش خونه چک می کنن کروموزها سالم هستن یا نه من همسرم همون اول این آزمایشو داد من بعد دو تا انتقال منفی  که برای هر دو سالم بود. پیشرفتش هم هست که خارج میفرستن اون گرون در میاد اگه مشکلی تو اولی باشه سراغ اون میرن

خدایا شکرت

دوستان من hcg رو يكشنبه گذشته زدم ازمايشمم٢٨ هست ازونجا هاچ سي جي كاذب ميده در صورت مثبت بودن ،نظرتون چيه جاي چهارشنبه و جمعه ازمايشمووو دوشنبه و چهارشنبه بدم

يا دوشنبه خيلي زوده؟؟؟

باشه بهش میگم.ولی اصلاگوش نمیدن به حرف بیمار.دستت دردنکنه عزیزم.دعاکن ایشاالا نتیجه بگیرم

دعاگو هستم عزیزم اگه خدا قبول کنه...انشاالله،، حتما نتیجه میگیری توکلت به خدا باشه😊

سلام عزیز دلم خوبی؟!  ایشاالله ک جواب میگیری عزیز دلم

قربونت بدم عزیزم. همچنین ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
با آز استرادیول تو سیکل طبیعی هم میشه فهمید تخمکا چجوره؟

عزیزجان به من اون موقع یادمه گفتن هر فولیکول بالغ عدد استرادیولش ۲۰۰ تا باید باشه مثلا کسی که پنج تا تخمک بالغ داره تو سونو عدد استرادیولش حدود ۱۰۰۰ باید باشه...دروغ نگم نمیدونم که تو سیکل طبیعی هم میشه فهمید یا نه ولی منطقیش اینه که دو روز مونده به تخمک گذاری اگه آز بدیم احتمالا اگه عددش حدودای ۲۰۰ در بیاد یعنی فولیکول پوچ نیست...

دوستان من hcg رو يكشنبه گذشته زدم ازمايشمم٢٨ هست ازونجا هاچ سي جي كاذب ميده در صورت مثبت بودن ،نظرتو ...

هر وقت دلت آروم میگیره بده ولی هرچی زودتر آزمایش بدی باید بیشتر بدی

دیدی آزمایشهای من رو گذاشتم براتون؟ از روز ۸ آزمایش خون دادم ولی مجبور شدم ۵-۶ بار بدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
هر وقت دلت آروم میگیره بده ولی هرچی زودتر آزمایش بدی باید بیشتر بدی دیدی آزمایشهای من رو گذاشتم برا ...

عاره عزيزم ديدم براي شمااارو

من گفتم به جمعه نخوره نتيجش ،كه كسي نيس برايهمون  باخودم گفتم مثبت و منفيش تا چهارشنبه معلوم باااشه براي قطع يا ادامه دارو،

منفي كه هيچ معلومه ولي درصورت مثبت بودن و روند افزايشي براي چهارشنبه بنظرتون باز نياز به ازمايش مجدد داره؟