2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046501 بازدید | 684518 پست
بسلامتی انشالله . ۷ سالگی دیره . دخترم ۷ سالشه خیلی تنهاس ‌‌.باید زودتر به فکر بودم .

سلامت باشی عزیزم خدا حفظش کنه گل دخترتو 

آره همسرمم هنوز این یکی نیومده میگه یه چند وقت دیگه بریم برا شروع مجدد☹🤪ولی حسم همیشه میگه که بچه هام شیر به شیر میشن دومی رو خدا طبیعی بهم میده اونم چندماه بعدِ اولی نکه چندموردم داشتیم بخاطر اون 

از الانم به فکر روشای جلوگیریم😂😂😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نيلوفر عزيزم ان شالله به زودي زود دامنت به اولاد صالح و سالم سبز بشه🙌🥰

ممنونم عزیزم😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قبول میکنن شهرخودمون دارو تحت نظر یه دکتر مصرف کنیم برا روز عمل بریم مرکز دیکه؟

والا من یه دوره دارو ازشون گرفتم کلا سینال برام نوشتن بهشون گفتم سینال به من جواب نمیده من قبلا امتحانش کردم گفتن نه تا حالا که خوب جواب داده و کلی تخمک داری یه روز در میون منو میکشوندن تهران تا اینکه دو روز مونده به پانکچر گفتن هایپر شدی تعداد تخمک بالغت خیلی زیاده برو آز استرادیول بده باورت میشه با همون آز معلوم شده کل تخمکام پوچه فقط به خاطر مصرف سینال بدرد نخور...بهشون گفتم میخوام سیکلمو کنسل کنم و برا دوماه دیگه برم مرکز شهر مون آماده سازی انجام بدم چون اونا گونال دارن

رویان هم چون خودش گند زده بود و کلی خرج الکی رو دستم گذاشته بود مجبور شد قبول کنه آماده سازی رو شهرمون انجام بدم...خداروشکر با گونال اف و اچ ام جی ۲۱ تخمک ازم کشیدن و بازم هایپر شدم

حالا من نمیدونم برا بقیه هم همون دفعه اول انجام میدن این کارو یا نه شما شانست رو امتحان کن و بهشون بگو رفت و آمد برام سخته و اینا شاید قبول کردن..‌‌.

ماشالله جون از من به تو نصیحت مثله من نکن من بهم میگفتن زودتر بیار به خیال خودم بچم نرفته پیش این یک ...

انشاءالله این سری مثبتی عزیزدلم فقط مثبت فکر کن 

اونکه آره برو بیای این راه خیلی زیاده وعلافی خیلی داره برا همین بارداریمم ۱ سال بیشتر طول کشید برا آزمایشا وپانکچر وانتقالام تا نتیجه داد 

آره عزیزم ۵تا جنین دارم هنوز ۳ روزه ان که دیگه بلاستم نمیشن ولی احتمالا اگه بخام دوباره اقدام کنم از اول کلا شروع کنم این سری من هیچ تجربه ای نداشتم اصلا تقویتی واین چیزا نخوردیم مستقیم رفتیم برا پانکچر ولی میگم یه دوره تقویت شیم بعد بریم برا پانکچر وانتقال 

البته شوهرم یه بار میگفت این ۵تارو انتقال بده شاید از تو همینا یه دونه دیگه گرفت برامون اگه نشد ااز اول شروع میکنیم ماکه یه دونه دیگه بیشتر نمیخایم بچه  

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ریسکت ۱ به ۸۳۰ که مشکلی نداره خوبه دیگه بنظرم  برامن تو دسته پرخطرا بود تازه ریسکِ بالا

مرسی عزیزم.چیزی نگفته بود فقط عدد زده.حالا کو تا مثه شما ما دکترشیم.ترو خدا زایمان کردی بیا بهمون سر بزن باز جوابتون کلی کمکه،🙂

خدارو هزار مرتبه شکر انشاءالله تا آخرش به خوبی وسلامتی میگذره ومیاد تو بغلت نی نی نازت

ممنونم عزیز دلم، لکه بینیم بیشتر شده میشه گفت خونریزی شده، باید آنوکسا هم قطع کنم، خیلیییی محتاج دعای خیر شما هستم 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منفی بود عزیزم

عزیزمممم، هیچ چیزی نمیتونم بگم جز اینکه دعا میکنم خدا بهترینها رو برات رقم بزنه و خیلی زود دامنت به اولاد سالم و صالح سبز بشه گلم 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منفی بود عزیزم

هرچقدرم ادم تسليم باااشه بازم ناراحت ميشه ان شالله خدا يجوري برات جبران كنه كه دلت شاد بشه🌹🤲جنين بازم داري؟ان شاالله اينسري صاحب يدوقلو ناز و سالم ميشي كلا از هرچي انتقال و پروسه درمان راحت ميشي🙌🌹