2777
2789

چندروز پیش گفتم احتمال زیاد ۵ شنبه بیایم اونجا با بچه ها گفت باشه

الان پیام دادم فردا هستید بیایم ؟مامانم با خواهرم و بچش زندگی میکنن 

گفت ن اومدیم خونه داییت فردام نیستیم

😡😡😡مغز ادم ارور میده

شما بودید میرفتید؟

سر این حرکتاشون سال ب سال نمیرم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا نمیرفتم

بعد ی چیزم میشه میگه تو نمیای بهمون سر بزنی

دفعه اولی نیست ک اینجوری میکنن

یکی دوماه پیشم گفتم دارم میام گفت اومدیم خونه خالت

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بعد ی چیزم میشه میگه تو نمیای بهمون سر بزنیدفعه اولی نیست ک اینجوری میکننیکی دوماه پیشم گفتم دارم می ...

مشخصه نمیخواد بری 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

شاید یادش رفته بود که میای

ن بابا دو روز پیش گفتم میام 

دفعه اولشون نیست

بعد هرروزم میگه بیاید چرا نمیاید

مشخصه نمیخواد بری

اخه هرهفته زنگ میزنه پیام میده تو از ما خوشت نمیاد ک نمیای خونمون میگم سخته راهم دوره دوتا بچه اول و دوم ابتدایی مدام بااینا درگیرم وقت سر خاروندن ندارم ی روز وقت خالی میکنم میام اونروزو بهش اعلام میکنم اونروز میگه نیستیم نیا

مسخره کردن خودشونو واقعا که البته ببخشید

ن حق داری

واقعا روانمو ریختن بهم ب شوهرمم گفتم ب مامانم گفتم پنجشنبه حتما میام خونتون شوهرمم گفت صب میبرمتون الان بگم گفته نیا ضایع میشم دیگه

نرو خب

بابام ازدواج کرده من ماه پیش رفتم اونجا ی سر زنگ زده ب مادرتم ی سر بزن ب نامادریت سر میزنی گفتم زنگ زدم گفتم دارم میام شام دعوت بودن ول کردن اومدن خونه هر بار ب تو زنگ میزنم اینجوری میکنی

اخه هرهفته زنگ میزنه پیام میده تو از ما خوشت نمیاد ک نمیای خونمون میگم سخته راهم دوره دوتا بچه اول و ...

خوب یه بار رودرواسی رو بذار کنار بهش بگو شما رفتارت با حرفت دوتاست 

میگی ییا هروقت حس میکنی ممکنه بیام فرار میکنی !!!

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

میگفتی پ چرا هی میگی بیا پ بیا گفتنات الکی بود

نمیدونم چشونه چسبیده ب خواهر بزرگم با بچش کلا ول کرده مارو